Besplatno pitanje

TRENUTNO NIJE MOGUĆE POSTAVITI BESPLATNO PITANJE

HVALA NA RAZUMEVANJU!

Postavite konkretno, kratko i jasno pitanje i možete dobiti besplatan odgovor. Prijavite se za praćenje objava (klikom na crveno zvono u donjem desnom uglu kako biste bili obavešteni za nove odgovore) U zavisnosti od  mog slobodnog vremena zavisiće i brzina dobijenog odgovora. Prednost imaju pitanja koja ne zahtevaju tumačenje više od jedne natalne karte i koja su direktna i konkretna. Takođe prednost imaju oni kojima je pomoć i savet neophodan a ne mogu da priušte sebi astrološke usluge. Takođe će se vaša pitanja i odgovoriti naći javno na ovoj stranici ali pod šifrom koju takođe ostavljate i bez ličnih podataka jer oni neće biti javni. Potrudiću se da maksimalno zaštitim svačiju privatnost i detalji se neće nalaziti na sajtu.

NE ODGOVARAM na

*pitanja postavljena za drugu osobu, kako se slažete sa nekim, da li je xx vaš budući partner, da li ćete ući u vezu sa xx?

*pitanja bez dovoljno podataka (bez vremena ili mesta rođenja), uopštena pitanja koja nemaju konkretnu formu

*pitanja koja obuhvataju više pitanja kao što su “Kakva će mi biti sledeća godina; Da li ću upoznati nekoga, kada, kako i gde i kada ću se udati?; Da li će se moj brat preseliti?..”

***

TRENUTNO NIJE MOGUĆE POSTAVITI BESPLATNO PITANJE

HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

[the_ad id=”7771″]

PITANJA I ODGOVORI:

ŠIFRA:Snežana

Pitanje: Da li mi je predvidjen period zivota u ludnici? I ako jeste koja je dijagnoza?
Mislim ja i jesam malo prirodno luda, i ja ne vidim ista sto govori u prilog toj tvrdnji.Stoga, pitanje postavljam zato sto je izvesni astrolog kod kog je moja drugarica isla na casove to video.

Odgovor: Znak Lav/podznak Rak. Poštovana, moram priznati vrlo neobično pitanje ali sam ga pogledala sa uživanjem. Naime, pretpostavljam da i sami znate pošto se bavite astrologijom zašto je astrolog to rekao – zbog vaše opozicije Meseca i Saturna na osi 12/6. Međutim opozicije se mogu prevazići a pogotovo u slučaju kao što je vaš, gde sa druge strane u trigonu i sekstilu čeka ceo stelijum planeta u Lavu. Moje mišljenje je da nećete biti u ludnici već se ovo može odraziti emotivno u smislu blokada, čekanja na emocije i ljubav ili pak čekanja partnera, ostanak u malo mučnijoj emotivnoj vezi. Međutim čak ni to ne ostavlja posledice jer vaša priroda i urođeni optimizam mogu sve izlečiti. Posebno dobar period vam sledi uskoro. Srećno!

ŠIFRA:Zagreb

Pitanje: Od sredine 2016 pa nadalje vrlo los period za posao i finansije.Privatnik sam i ne znam koliko jos dugo mogu izdrzati -nema posla-nema finansija.Ima li  i kakvi su izgledi za posao i finansije.

Da li da zatvaram firmu jer ne vidim perspektivu.Borim se trazim,saljem ponude..ali..nema odgovora…Izgubila sam svaku nadu…

Odgovor: Znak Škorpija/podznak Devica. Poštovana, ne volim da naglašavam negativne stvari ali je vama ovaj period i jesen 2017.g vrlo loša za posao i može doneti pojačane dugove ali čak i vašu odluku da firmu zatvorite. Međutim u toku avgusta i septembra možete imati i pomoć svog deteta ili neke druge mlađe osobe koja vam može pomoći idejom ili konkretno finansijama. Ta pomoć može vam značiti ali neće biti dovoljna da rešite sve probleme. Period koji je dosta napet za posao je jesen 2017.g. Kada su u pitanju izazovni i sudbinski aspekti kao kod vas trenutno, rešenja ponekad nisu jasno vidljiva. Poenta je kakve ste odluke doneli u 2015.g i da li ste ponovili neku grešku iz prošlosti ili napravili novu koja je mogla rezulturati manjkom posla. Pokušajte da se usmerite na mlađe ljude i njihove ideje jer vas mogu bolje usmeriti. Srećno!

ŠIFRA:Takai

Pitanje: Trenutno volontiram u sudu kao saradnik. Interesuje me kakvi su aspekti da uskoro dobijem rešenje za prijem u radni odnos s obzirom da na isto čekam 7 meseci?

Odgovor: Znak Vaga/podznak Ovan. Poštovana, šanse za tako nešto su vrlo velike jer ćete tokom oktobra imati vrlo povoljne aspekte koji donose upravo potpisivanje ugovora i zaposlenje. Međutim to može biti praćeno nekim stresnim situacijama kao i jačom nervozom, čak možete i dobiti negativan odgovor  kao prvu informaciju ali odmah nakon toga stižu vam i povoljne vesti. Dosta je važno da ne reagujete impulsivno tada i da budete strpljivi. Srećno!

ŠIFRA:Soko

Pitanje: Očekujem već duže vreme novac od prodaje nekretneine, ili zamenu iste. Ja bih te zamolila da mi kažeš u kom periodu bi to mogla da očekujem? Hvala unapred 🙂

Odgovor: Znak Ribe/podznak Škorpija. Poštovana, sve zavisi koji period podrazumeva „duže vreme“, da li su u pitanju dve – tri godine ili više od 10 godina. Međutim ukoliko je vremenski period koji čekate kraći od 10 godina, u septembru možete imati jednu priliku i susret koji je bitan i koji vam može doneti povoljnosti vezane za novac i nekretnine. Međutim nakon toga vam sledi još jedan malo konkretniji period i moje mišljenje je da ćete do kraja 2017.g uspeti da prodate nekretninu. Usmerite se na saradnju sa mlađim ženama, devojkama ili agencijama koje vode mlađe žene. Srećno!

ŠIFRA:Aleksandra

Pitanje: Poštovana, interesuje me hoću li se do kraja ove godine zaposliti?

Odgovor: Znak Škorpija/podznak Ribe Poštovana, dosta važan period za posao očekuje vas oko nove godine, dakle krajem 2017.g i početkom 2018.g. U pitanju su vrlo jaki aspekti koji ne mogu proći nezapaženo i imaćete dobre prilike da ostvarite ovu želju i dobar period naglašen je tokom cele 2018.g. Srećno!

ŠIFRA:Kina

Pitanje: Dobar dan Majo, javljam se iz Pekinga za jedno blic pitanje. Posto uslovi za zivot su daleko od idealnih. Interesuje me da li postoji mogucnost da se iz nekog razloga preselim u drugu zemlju ili da se vratim u Srbiju, u narednom periodu.

Odgovor: Znak Ovan/podznak Strelac. Poštovani, period dolaska u Kinu naglašen vam je kao izuzetno važan i bitan za budućnost koja dolazi. Moje mišljenje je da trebate biti strpljivi i da pokušate da pronađete dobru stranu vaše selidbe jer se može pokazati kao dobra odluka.Krupnije stvari i malo drastičnije odluke očekuju vas od septembra. To je period kada možete i promeniti posao ili napredovati na poslu ali i promeniti državu tokom jeseni ukoliko želite. Ukoliko tada budete želeli da se vratite u Srbiju i to je naglašeno kao opcija jer su u pitanju aspekti kojima rešavate prethodno donešene odluke. Srećno!

ŠIFRA:Očajna

Pitanje: Postovana Majo, trenutno se nalazim u teskom emotivnom periodu, zanima me da li ce se situacija izmedju mene i partnera konacno popraviti ili je najbolje odustati od svega? Nisam sigurna da li su do takve situacije doveli stvarno njegovi licni problemi ili je ipak u pitanju nedostatak emocija.

Odgovor: Znak Blizanci/podznak Lav. Poštovana, trenutno se nalazite u periodu kada je neophodno uneti radikalne promene u ljubavni život, potrebno je da se promeni suština vašeg odnosa i dok se to ne dogodi nećete biti mirni ali se stvari mogu stišati neko vreme. Međutim početak 2018.g vam donosi još jednu ljubavnu krizu za koju će biti neophodna obostrana tolerancija kako bi se prevazišla. Vaš partner je trenutno u malo napetijem psihičkom periodu koji može proći početkom sledeće godine, pa ukoliko je moguće pokušajte da održite odnos do tog perioda. Početak 2018.g razjasniće vam mnoge dileme i može vam otvoriti oči. Srećno!

ŠIFRA:Sadessa

Pitanje:  Postovana Majo, interesuje me da li mi stoji odlazak u inostranstvo u narednom periodu? Planiram da odem da radim i zivim odredjeno vreme van drzave u kojoj sam rodjena. Hvala

Odgovor: Znak Vodolija/podznak Škorpija. Poštovana, kod vas je naglašena veća promena vezana za mesto boravka i odlaska u inostranstvo u drugom delu 2018.g i u toku 2019.g Promena je neminovna i sudbinska tako da je odgovor na vaše pitanje pozitivan. Srećno!

ŠIFRA: venera u ribama

Pitanje: Interesuje me hocu li do kraja ove godine, otpoceti zivot sa tim momkom u inostranstvu konkretno u Irskoj? Hvala na odgovoru! Pozdrav 🙂

Odgovor: Znak Ribe/podznak Devica. Poštovana, da li ste proučavali astrologiju i kakav vam je bio period tri godine unazad? Što se tiče inostranstva, nažalost, po mom mišljenju nije naglašena mogućnost preseljenja već eventualno boravka u inostranstvu na neko vreme. Srećno!

ŠIFRA: vrloemotivna

Pitanje: Ovo mi je 3. godina u braku, zanima me sta me ove godine ocekuje u bracnom zivotu? Unapred zahvalna!

Odgovor: Znak Vaga/podznak Strelac. Poštovana, postoje određeni aspekti koji ukazuju da možete sumnjati u partnerovu iskrenost, u njegove reči ili postupke. Ukoliko vam je brak dobar i bez većih turbulencija ovo je godina kada se mogu javiti razmirice pa i neki dogovori oko kojih se ne slažete ili ćete se teško dogovoriti. Međutim ukoliko je brak u krizi ili osećate da nije dobar, da niste zadovoljni pripazite na kraj 2017.g i početak 2018.g jer će biti aktivni aspekti koji lako donose preokrete, vašu impulsivnost i to je dosta izazovan period pre svega za vas kao ličnost jer se nervoza i nezadovoljstvo tada pojačavaju. U suštini taj period zahteva određene promene ponašanja i preuzimanje odgovornosti. Opet cela realizacija aspekata zavisi od toga kakav vam je brak trenutno i da li problemi već postoje. Srećno!

ŠIFRA: medić med

Pitanje: Moje pitanje se odnosi da li ću naići na srodnu dušu  i hoću li zasnovati svoju porodicu?.

Odgovor: Znak Vodolija/podznak Blizanci. Pre svega bih skrenula pažnju na vreme rođenja jer na osnovu svega što ste naveli mislim da ste ipak podznak Rak a ne Blizanci. Što se tiče izazovnog aspekta uzeću ga u obzir. A što se tiče vašeg pitanja postojalo je nekoliko perioda kada se ovaj odnos mogao završiti i s obzirom da ste u toku sa “astrologijom” pretpostavljam da vam je neko već rekao da se ovog odnosa možete rešiti samo ako ga metaforički ubijete u sebi, dakle bez čekanja, davanja šanse i sličnog, on se mora saseći inače se sve to nastavlja u nedogled. Period oko 2011.godine je mogao i trebao prekinuti ovaj odnos, vi sami znate zašto do toga nije došlo. Postoji još jedan period koji vas može izvući iz istog ali samo ukoliko to budete želeli a radi se o periodu od 2018 – 2020 godine s akcentom na 2018.g. Ukoliko želite da se izvučete iz ovog odnosa i prekinete ga 2018.g može doneti načine da to i uradite. Tek nakon toga je moguće stvaranje sopstvene porodice sa nekim novim i to nakon 2020.g jer tada ulazite u sličnu priču kao pre 12 godina. Srećno!

ŠIFRA: Život za druge

Pitanje:Trenutno zivim u Nemackoj. Hocu li ostati na poslu koji trenutno imam jer mislim da mi smestaju lazne novopecene prijateljice. Hvala vam Majo

Odgovor: Znak Vaga/podznak Jarac. Poštovana, imate vrlo vrlo izazovnu natalnu kartu koja ukazuje na dosta spoticanja i grešaka kako ličnih tako i zbog drugih. Nevezano za trenutni period, generalno biste takođe morali da obratite pažnju na ljude jer možete u životu sretati dosta neiskrenih ljudi a najviše muškaraca koji osim nesikrenosti sa sobom nose i razne poroke, pa se takvih klonite koliko je moguće, nemojte ih birati za partnere. Pogotovo je to slučaj trenutno u ovoj 2017.g i mislim da niste preterali kada ste pomislili da vam neko radi iza leđa. Povedite računa pre o muškarcima nego ženama i shvatite ovaj period kao ozbiljniji, pogotovo ako postoji neki rizik trenutno, odnosno ako rizikujete u nekim stvarima, trebalo bi raditi samo proverene stvari i sklapati samo proverene poslove, naravno ukoliko je to moguće. Drugi deo maja i jun 2017.g dosta su izazovni za posao i tada ga možete i promeniti. Srećno!

ŠIFRA: Emma Bovary

Pitanje: Pisem Vam zato jer se ne osjecam dobro. Nista me ne raduje i za sve sam izgubila interes. Osjecam se kao da ne postojim, svaki dan je grozna rutina i vise nista mi nema smisla. Studiram socijalni rad ali nemam pojma zasto niti sta zelim. Hoce se meni zivot ikad pokrenut i da li je socijalni rad zanimanje za mene ?Jako sam zahvalna ako mozete odgovoriti.

Odgovor: Znak Bliizanci/podznak Ovan. Poštovana, ovo je samo period, vaša natalna karta ne pokazuje trajno stanje depresije i apatije. Međutim što se tiče posla trebali biste raditi poslove gde ćete učiti, informisati ili usmeravati ljude vezano za njihovo telo ili zdravlje. Ovakve postavke aspekte koje vi imate viđala sam kod lekara, nutricionista, joga instruktora dakle profesije koje baš menjaju nečiji život ili telo. Sociologija može da bude jedna od opcija ali samo ako u sklopu nje možete da se posvetite detaljno drugim ljudima, pogotovo njihovom telu i psihi, samim tim je možda psihologija ili neka grana medicine bolji izbor, ali opet možda u sklopu sociologije možete pokrenuti posvećivanje drugim ljudima, ne toliko grupno koliko saveti jedan na jedan. 2018.g je vrlo važna za vaš osećaj sreće i svrhe jer je možete tada pronaći. Srećno!

ŠIFRA: Maštam

Pitanje: U braku sam  godinu i devet meseci. Kada cu konacno ostati u drugom stanju ?

Odgovor: Znak Vaga/podznak Blizanci. Poštovana, period od jeseni 2016 – jeseni 2017.g je jako naglašen po pitanju trudnoće, bilo bi vrlo čudno da do nje i ne dođe. Mislim da ćete do jeseni uspeti da ostanete u drugom stanju pogotovo u periodu avgust i septembar 2017.g Srećno!

ŠIFRA: Nekretnina

Pitanje: Htela sam da vas pitam u vezi stana,pre 6 godina smo uzeli stan pa sad hoce da nam naplate neki visak kvadrata koji nece biti uknjizen i izbegavaju da overe predugovor.Sta je pametno odraditi i sta vi kazete na sve ovo.Da li cemo uspeti da resimo to na posten nacin,jel nema on novac da nam vrati.Prosto se bojim.Pozdrav.

Odgovor: Znak Ovan/podznak Blizanci. Poštovana, vaša situacija je dosta komplikovana i zahteva određene detalje kao što je vreme kada je došlo do tog dogovora. Dosta jake aspekte imali ste tokom proleća 2011 pa pretpostavljam da se najveći deo tada rešio. Međutim period koji prethodi tome, kraj leta i jesen 2010.g nosio je vrlo izazovne aspekte pa ako je do dogovora došlo u tom periodu to može otežati celu realizaciju. Međutim vi u toku ove 2017.g imate pozitivne aspekte da to rešite. do jeseni se možete baviti time i po mojoj proceni od jeseni 2017.g ta stvar treba biti rešena, konkretno oktobar i novembar 2017.g Srećno!

ŠIFRA: Trixy

Pitanje: Poštovanje Majo,nedavno sam sasvim slučajno upoznala čoveka.Razmenili smo tel.dopisujemo se,medjutim hteo bi nesto vise.Meni lepo i zanimljivo,novo i prija mi jer nisam navikla na sve ovo.Malo me”probudio”.Da li ce ista biti od svega toga ili da batalim sve?Hvala unapred

Odgovor: Znak Devica/podznak Rak. Poštovana, početak godine je obeležio vrlo značajne aspekte koji donose sudbinske preokrete i malo veće stvari, dodatno je vama od 2018.g naglašen vrlo izazovan period za brak. Po svemu tome, ovaj muškarac mi ne deluje kao “prolazan”, odnosno biće teško da prekinete kontakt sa njim zbog jačine aspekata pod kojim ste se upoznali. Emocije mogu samo rasti. Srećno!

ŠIFRA: Moka

Pitanje: Zanima me da li ću ostati u ovom braku? Unaprijed hvala!

Odgovor: Znak Vodolija/podznak Škorpija. Poštovana, postoje aspekti težine i razočarenja trenutno ali nisu dovoljno jaki da prekinu brak, više su mučni i posle njih ostaje praznina odnosno osećaj gubitka. Nisu baš dobri za psihofizičko stanje pa povedite računa o sebi trenutno više nego o suprugu. Dosta su napeti maj i jun 2017.g pa pokušajte da se izdignete iznad situacije i dešavanja. Srećno!

ŠIFRA: Daffy94

Pitanje:Konkretno me zanima da li cu se udati za momka za kog sam vjerena jer nam se mnogo mjesa njegova familija u vezu.

Odgovor: Znak Ribe/podznak Škorpija. Poštovana, previše su jaki aspekti udaje da bilo šta može da je spreči. Najjači period je kraj leta i jesen 2017.g Srećno!

ŠIFRA: Ovnica

Pitanje:Interesuje me da li cu u narednom periodu otici u inostranstvo. Hvala puno!

Odgovor: Znak Strelac/podznak Ribe. Poštovana, kombinacija Strelac/Ribe svakako vam daje potrebu da se krećete i spojite sa daljinama ili fizički kroz putovanja ili mentalno i duhovno kroz znanje, tradiciju ili religiju. Međutim period od 2015 – 2018.g nosi određenu težinu ili pak prevelik napor da do putovanja dođe. Možda je čak i bilo pokušaja u toku 2016.g ili prejaka želja za inostranstvom. Važno je da li ste pokrenuli nešto u 2016.g jer je onda mogućnost da se preselite u inostranstvo i veća. Dosta važan period za vas odigraće se u septembru i oktobru 2017.g Srećno!

ŠIFRA: Lavanda

Pitanje: Upravo sam pred raspadom braka sa dvoje djece. Na koji način će to utjecati na mene u budućnosti-pozitivno/negativno? Molim Vas za što hitniji odgovor.Hvala unaprijed

Odgovor: Znak Blizanci/podznak Ovan. Poštovana, trenutno ste u napetoj situaciji koja može dovesti do razvoda međutim ovo su aspekti kojima se možete i prilagoditi i postoji mogućnost da vaš brak spasite ukoliko to želite. Sve do jeseni 2017.g situacija neće biti konačna i imate mogućnost da određene stvari promenite. Obratite pažnju na jun 2017.g jer vas neko može razočarati pa i raditi vam “iza leđa”. Jul, avgust i septembar 2017.g su najvažniji za opstanak vašeg braka i tada možete naći način da obnovite brak ukoliko je to obostrana želja ali nažalost tada se može i prekinuti ukoliko je jedan od vas dvoje konačno odlučio. Srećno!

ŠIFRA:Vagabundo

Pitanje: KADA CU SE ZAPOSLITI? ( trenutno nezaposlena )

Odgovor: Znak Vaga/podznak Devica. Poštovana, relativno skoro ste imali dobre aspekte za zaposlenje, pitanje je da li ste prepoznali priliku i da li je to bilo pravo vreme. Sličnan period s malo jačim aspektima za realizaciju odigraće se tokom jeseni 2017.g Srećno!

ŠIFRA:Dema

Pitanje: U martu sam probno radila kod privatnika,ordinacija alternativne med.i primljena,mada jos ni za platu ne znam..sta zvezde kazu o tom poslu(inace sam zbog dece radila kuci ishranu-nutricionista sam) Hvala…sve najbolje,odlicni ste

Odgovor: Znak Lav/podznak Ribe. Poštovana, kod vas je medicina jako naglašena ali ne klasična medicina koliko baš bavljenje ishranom, telom, analiziranje i istraživanje i mislim da ćete tu biti uspešni. Tokom marta su vam bili naglašeni sudbinski, školski, aspekti uspeha i zaposlenja tako da je ovo definitivno korak napred. Međutim mislim da ćete u 2018 i 2019.g obavljati posao koji je usko vezan za nutricionizam i koji može označiti vašu karijeru. Srećno!

ŠIFRA:Elkris

Pitanje: Pre par meseci smo otvorili firmu(IT sektor,suprugovo polje delovanje),ide nešto kilavo…
Imamo neke kombinacije za Nemačku,ali i to ide kilavo…Ima li u skorije vreme naznaka da smo otišli svi porodično? Hvala Majo 🙂

Odgovor: Znak Jarac/podznak Lav. Poštovana, čini mi se da ste izabrali pogrešno vreme za otvaranje firme pošto je cela 2016.g bila pod napetim i izazovnim aspektima, doduše gledajući vašu natalnu kartu, pogotovo novembar 2016.g i januar 2017.g Pozitivan period kada možete pokrenuti pitanje inostranstva počinje krajem 2017.g i početkom 2018.g i generalno vam cela 2018.g donosi pozitivne stvari vezane za stambeno pitanje i inostranstvo. Srećno!

ŠIFRA: Mimi

Pitanje: Postovana, Dijagnostifikovana mi je depresija,da li mi mozete reci da li cu se izleciti? Hvala,Srdacan pozdrav,

Odgovor: Znak Lav/podznak Ovan. Poštovana, vi ste dupla vatra sa jako istaknutim znakom Lava i generalno je nemoguće da se kod vas depresija nastavi ili da je doživite kao stanje koje će trajati. Samim tim je samo pitanje vremena kada ćete izaći iz tog stanja. Jako je važno da se bavite sportom ili da se “trošite” fizički i da budete aktivni jer je to rešenje. Pokrenite svoje talente i ukoliko je moguće, trenutni hobi podignite na viši nivo jer vam to može dosta pomoći. Srećno!

ŠIFRA: Desperada

Pitanje: Da li cu otici na privremeni rad u inosstranstvu?. Hvala na odgovoru. Srdacan pozdrav.

Odgovor: Znak Bik/podznak Rak. Poštovana, krajem maja i u toku juna postoji mogućnost privremenog odlaska u inostranstvo, međutim ta opcija nije baš najbolja odnosno neke stvari vam tu neće odgovarati, ukoliko tada otputujete možete se i vrlo brzo vratiti. Međutim mnogo bolji period za odlazak naglašen je tokom septembra i oktobra 2017.g kada se već uslovi mogu poboljšati. Srećno!

ŠIFRA: Važna odluka

Pitanje: Postovana, nalazim se na zivotnoj raskrsnici,razisla sam se sa muzem ima oko godinu dana,stan u kom sam sa detetom je na kredit,kad cu se razvesti sudski i da li cu uspeti da ostanemo u tom stanu nas dve ili cu napustiti mozda i grad u kome trenutno zivim?

Odgovor: Znak Blizanci/podznak Ribe. Poštovana, period od 2014.g pa sve do 2019.g donosi dosta rastrzanosti ali i odricanja. Vaše pitanje je dosta kompleksno i uključuje mnogo ILI pa ću pokušati da vam približim situaciju. 2018.g je posebno naglašena i jako važna za vas jer možete imati promene stambenog pitanja i po mojoj proceni ovo može biti selidba. Međutim ono što je dobro je što 2018.g u isto vreme pruža i druge pozitivne promene i mogućnosti što u prethodnim godinama nije bilo naglašeno. Početkom 2018.g imaćete i veće prilive novca uz pomoć kojih možete rešiti vaš problem. Čak iako dođe do selidbe ona će biti povoljna, u smislu da ćete pronaći način da rešite problem sa stanovanjem. Takođe je to period kada se možete razvesti sudski odnosno dobiti spor u svoju korist. Srećno!

ŠIFRA:Zabrinuta

Pitanje: Postovana Majo !Molila bih da mi kazete hocu li se pomiriti sa partnerom godinu smo vec u vezi a znamo se od 2011,i tad smo bili zajedno,evo vec 2 nedelje me ignorise,imali ova veza buducnost ili je kraj?Hvala

Odgovor: Znak Blizanac/podznak Bik. Poštovana, trenutno ste u vrlo napetom periodu za ljubav kada se odnosi i veze jako lako prekidaju. To znači da se vrlo lako mogu prekinuti nestabilni odnosi i da ukoliko vaša veza nema perspektivu ili je jedan od vas dvoje svestan da ona neće voditi ni u šta veliko, nažalost veća verovatnoća je da će se ona i prekinuti. Imaćete jedan period od maja do jeseni 2017.g da ovu vezu održavate ili spasite ali će se ona nakon toga ili definitivno prekinuti ili ćete pak rešiti vaš problem ali bi onda to moralo voditi u brak. Dakle ne postoji mogućnost da se vratite na odnos u kakvom ste bili godinu dana. Srećno!

 

ŠIFRA:Uplašena

Pitanje: Postovanje draga Majo,najprije da pohvalim Vas rad i da izrazim odusevljenje Vasim jako konciznim odgovorima,idete u srz,to se trazi.E sada pitanje- Interesuje me hoce li mi prilikom upisa na specijalisticke pravne studije u oktobru ove god priznati nekoliko ispita koje sam polozila na fakultetu u NS-u,imam uvjerenje o polozenim ispitima?U medjuvremenu sam se prebacila na pravni fakultet u Cg i diplomiracu ove god.Hocu li biti oslobodjena tih ispita i kako ce mi ici specijalisticke,motivisana sam jako? Beskrajno Vam hvala unapred!Svu srecu zelim!

 Odgovor: Znak Jarac/podznak Vodolija. Poštovana, hvala na pozitivnim komentarima. Što se tiče vašeg pitanja, na njega vam ne mogu dati konkretan odgovor jer uključuje mnogo faktora. Međutim vi imate mnogo naglašen znak Jarca u natalnoj karti, toliko jak uticaj ukazuje jedino na prirodu kojoj odustajanje nije opcija i možete biti osoba koja je spremna da se žrtvuje i vredno radi zarad cilja koji ste postavili. Upravo vas takav period očekuje od 2018.g – 2021.god i ovo će biti i najvažnije godine vašeg života u kojima možete očekivati mnoge izazove ali i velike životne stvari. Što se tiče studija, najveći naglasak na jakom mentalnom eskponiranju, diplomi, promenama, bitnim ispitima naglašen je u toku novembra i decembra 2017.g. Nažalost, ne mogu vam dati konkretan odgovor na pitanje da li će vam ispite priznati,osim da ne postoji previše naglašen stres oko toga u oktobru što bi značilo da vas ta situacija tada neće mnogo brinuti. Srećno!

ŠIFRA:elinida

Pitanje: Postovana, razvedena sam oko 3 godine i vec skoro pola godine sam sa ozenjenim muskarcem. Zanima me da li ovo ima neku buducnost ili da se povlacim dok nisu nastali problemi? Srdacan pozdrav, hvala.

Odgovor: Znak Strelac/podznak Ovan. Poštovana, ovo je jako naglašen period za vas u ljubavnom smislu i mislim da nećete prekinuti ovu vezu u narednih godinu ipo dana pošto može biti sve intenzivnija. Međutim gde su strasti tu su i problemi i ne mogu da tvrdim da odnosi neće biti napeti. Najjači period u kome možete oboje preterivati ali i donositi neke nagle odluke počinje od oktobra. Kraj godine i početak 2018.g biće ključni za opstanak vaše veze gde se ona ili prekida ili vodi u nešto više. To ipak zavisi od mnogo drugih faktora ne samo od vas. Srećno!

ŠIFRA:zaljubljena devojka

Pitanje: Draga Majo, hvala ti na utrosenom trudu za nas! U vezi sam vec godinu i po dana sa deckom koji nije iz Bg, nego iz Vrsca. Veza je funkcionalna i planiramo zajednicki zivot. Da li mi ove godine prestoji preseljenje?
Hvala ti puno!

Odgovor: Znak Strelac/podznak Strelac. Poštovana, prethodne dve godine su naglašene kao vrlo značajne u mnogim životnim oblastima, međutim ljubavni život se posebno ističe. Mislim da je samo pitanje vremena kada ćete započeti zajednički život ali ukoliko to ne bude do maja meseca, naredni period koji ukazuje na započinjanje zajednice je jesen 2017.g, pogotovo oktobar i novembar koji se najviše ističu. Srećno!

ŠIFRA:medicina

Pitanje: Bila sam u vezi vise od godinu dana,koju je on(14.6.1990) bukvalno preko noci prekinuo,i od tada je sa drugom zenom,s tim da me povremeno zove i govori da je sve greska,i da me i dalje voli,ali je naravno ne ostavlja.Da li ce od nas ponovo nesto biti?Unapred zahvalna!

Odgovor: Znak Ribe/podznak Blizanci. Poštovana, trenutno ste u jednom vrlo izazovnom periodu kada je jako teško održati ljubavnu vezu pritom je vaša situacija dosta specifična i bez nekih konkretnih detalja nije lako odgovoriti na pitanje. Vaš odnos se na ovaj način kakav je sada može održati do kraja godine kada ili ulazite u neku novu priču ili pak obnavljate vezu ali na jedan drugačiji način. Srećno!

ŠIFRA:zbunjena

Pitanje: Zanima me da li ce doci do veze izmedju nas dvoje,bio je neki pokusaj ali na moju veliku zalost zavrsio se neslavno,takodjer me zanima ukoliko ovo nije dobra kombinacija kad ce u moj zivot doci osoba sa kojom bi mogla ostvariti stabilnu vezu? Unapred zahvalna. Zelim Vam uputiti sve pohvale citala sam vase odgovore i zaista sam fascinirana.

Odgovor: Znak Lav/podznak Ribe. Poštovana,hvala na pozitivnim komentarima. Što se tiče vašeg pitanja i ljubavnog života, u ovu opciju besplatnog pitanja ne spadaju uporedne karte ali vam mogu skrenuti pažnju na maj mesec, konkretno sredina meseca, kao mogućnost obnavljanja veze ili ponovnog kontakta. Međutim, čak i ako do veze dođe, jesen 2017.g je dosta izazovan period da se veza i održi i jer generalno jesen zahteva mnogo odricanja i prilagođavanja. Srećno!

ŠIFRA: Lepa

Pitanje: Postovana,radim u privatnoj firmi,vec 17 godina,zelela bih da promenim firmu, da li i kada je najpovoljnije?

Odgovor: Znak Ovan/podznak Škorpija. Poštovana, period od 2015 – 2017 nosi dosta napetosti, sukoba ali i odricanja. Mislim da ste jedino mogli da se prilagođavate drugima što vašoj prirodi može dosta teško pasti. S obzirom na to da ste dugo u istoj firmi neophodni su dosta jaki aspekti kako bi do promena došlo. Početak 2017.g ukazivao je na priliku ili način da do te promene dođe, međutim za realizaciju je neophodno sačekati neko vreme. U toku maja meseca a najviše u junu 2017.g naziru se promene koje lako dovode do promene firme. Još jedan period za tako nešto je i jesen 2017.g a nakon toga se prilike smanjuju. Srećno!

ŠIFRA: fame sunshine

Pitanje: Draga Majo,bila bih ti veoma zahvalan ako bi mi odgovorila na pitanje.Zelela bih da pitam da li veza u kojoj sam trenutno ima buducnost i prespektivu da zavrsi brakom,ili ako ne, ima li nagovestaja da li ce mo se pojaviti neki novi partner sa kojim cu uspeti Unapred zahvalna.

Odgovor: Znak Ribe/podznak Lav. Srećan rođendan 🙂 Poštovana, brak, građenje porodice i trudnoća su naglašeni u toku 2019.g. Veza u kojoj ste trenutno ima “fore” do kraja godine da postane ozbiljnija, međutim ukoliko se to ne dogodi velika verovatnoća je da će se ona i prekinuti. Postoji dosta napetosti koje dolaze od strane muškaraca u 2017.g i takva energija vam može dosta smetati za psihu. Čini mi se da možete svoje potrebe stavljati u drugi plan i da vas na taj način drugi mogu iskoristiti. Potrebno je okrenuti se sebi malo više a “energetske vampire” isključiti iz života. Srećno!

ŠIFRA: Milo moje

Pitanje:Da li mogu da očekujem u skorije vreme, neku ozbiljnu ljubavnu vezu? Od skoro sam u nedefinisanom ljubavnom odnosu sa mladjim muskarcem. Unapred hvala na odgovoru.

Odgovor:Znak Rak/podznak Rak. Poštovana, vaša natalna karta je dosta zatvorena po pitanju ljubavi, emocija i braka. U suštini se radi o muškarcima sa kojima su veze tajne ili nejasne, dosta nestabilne. Mnogo više sreće imali biste sa osobama koje su iz inostranstva jer vas ljubav može i odvesti van Srbije. Veza u kojoj ste trenutno zahtevaće određene promene krajem 2017.g i tada ćete taj odnos ili ozvaničiti ili potpuno prekinuti. Dosta je važno da li ste imali priliku za ulazak u stabilniju vezu ili brak u periodu od 2010 – 2013 s obzirom da se nešto slično pokreće za oko 3 godine. Srećno!

ŠIFRA: Žena

Pitanje: Zanima me da li cu se pomeriti sa mrtve tacke u ljubavi? Sta god  sam pokusala,uprskam,ne ide bas nikako… trenutno nemam nikoga… hvala ti,pozZ

Odgovor:Znak Lav/podznak Vaga. Poštovana, početkom 2018.g ulazite u najznačajniji period života (do sada) koji će promeniti vaš život iz korena. Ljubav je tada više nego prisutna i radi se o sudbinskoj vezi. Period od jeseni 2016 – jeseni 2017 niije naročito povoljan za emocije, ljubav i odnose sa muškarcima jer ste skloni raspravama, prekidima i burnim obostranim reakcijama. Međutim od jeseni se ta energija menja i stvari će biti drugačije. Srećno!

ŠIFRA: Optimistična

Pitanje:Draga Majo, prvo da se zahvalim na vremenu i paznji koju nam posvecujes.  Moje pitanje je sta me ocekuje na ljubavnom planu  u narednom periodu, kada mogu da ocekujem neku konkretnu situaciju, s obzirom da mi se bas duzi vremenski period desavaju samo povrsne veze.Hvala puno i veliki pozdrav!

Odgovor:Znak Bik/podznak Škorpija. Poštovana, 2016.g ukazivala je na dosta ljubomore, ulazak u tajnu ili zabranjenu vezu i nije bila previše povoljna za stabilnu vezu jer ste mogli dosta sumnjati u partnera. Od proleća 2017.g ova energija se menja i možete ući u jedan novi odnos u kome je zaljubljenost očigledna. Možete idealizovati partnera, pa pokušajte da budete objektivniji. Srećno!

ŠIFRA: Borac

Pitanje: Postovana Majo,imam utisak da posustajem u borbi za opstankom i da vise ne uspevam da guram napred. Da li mi je karma takva ili jos nisam naisla na nekog ko će meni biti podrska i oslonac? Umorna sam.Gde gresim i da li uopste gresim? Srdacan pozdrav i u napred primite moju veliku zahvalnost.

Odgovor: Znak Ovan/ podznak Ovan. Poštovana, zbog znaka i podznaka u Ovnu, borba će uvek biti vaša svakodnevica jer prosto drugačije ne može biti. U natalnoj karti je naglašena zarada isključivo vašim zalaganjem i ponovo borbom tako da vam je i to “zacrtano”. Mislim da vi niste tip koji bi sedeo poslušno ili besposleno dok mu drugi vode život. Zamislite da vam neko kaže “od sada ćeš imati sve što poželiš ali moraš da me slušaš i ne radiš ništa” –  kakvu emociju vam to stvara? Pretpostavljam ne prijatnu. Međutim trenutno se nalazite u malo specifičnom periodu kada možete biti umorni i to će trajati još neko vreme ali je to faza koja je prolazna. Posebno važna biće 2018.g kada vas očekuju pozitivne promene u porodičnom životu, međutim moraćete malo da kontrolišete svoju narav i zaboravite na ego. Srećno!

ŠIFRA: Rafaello

Pitanje: Postovanje,i hvala Vam  na mogucnosti da postavimo besplatno pitanje!
Zanima me da li mogu da ocekujem da cu u narednom periodu upoznati muskarca  s kojim cu uci u emotivnu vezu? UNAPRIJED HVALA NA ODGOVORU!

Odgovor: Znak Lav/ podznak Devica. Poštovana, u ovom prvom delu 2017.g u vašem životu se može nalaziti muškarac koji gaji simpatije prema vama ali vi toga niste svesni, radi se o osobi koja je bliska jednom članu porodice ili živi u vašoj blizini. Sa ovim muškarcem možete ući u jedan kvalitetniji odnos u drugom delu godine ali ne očekujte u početku previše “varnica”. Vaš ljubavni život definisaće se potpuno u toku 2018.god kada možete započeti i zajednički život sa nekim. Srećno!

ŠIFRA: Nani

Pitanje: Zanima me da li cu uspeti da naplatim ono sto mi moj bivsi suprug duguje vec duze vreme jer ja vise nemam snage,ako budete raspolozeni volela bih da mi kazete i dali je ovo sto trenutno imam u ljubavi posle jako dugo vremena samoce,pravo ili ne.Hvala vam unapred od srca.

Odgovor: Znak Blizanci/ podznak Rak. Poštovana, period od 2015 – 2018 naglašen je vrlo napeto u emotivnom smislu i očigledni su problemi sa porodicom, imovinom ali i nekretninama. Međutim teški aspekti su iza vas a 2016.g je naglašena kao posebno stresna. 2017.g će biti bolja ali vas olakšanje očekuje od 2018.g kada je najverovatnije da možete naplatiti dugovanje. Veza u kojoj ste trenutno može imati jaču krizu krajem 2017.g pa obratite pažnju na taj period. Srećno!

ŠIFRA: Stella

Pitanje: Sledi li mi uskoro novi posao , jer skoro dva meseca kako sam iznenada ostala bez posla, kao i poboljšanje finansija? Hvala.

Odgovor: Znak Strelac/ podznak Vodolija. Poštovana, u maju mesecu imaćete odličnu priliku za zaposlenje koja je ili povezana sa prethodnim radnim mestom ili će biti uz pomoć ljudi koje ste upoznali na prethodnom poslu, vrlo verovatno da će i sam posao biti manje više isti kao i prethodni. To je period kada možete poboljšati svoje finansije. Srećno!

ŠIFRA: Vesela devica

Pitanje:  Završavam srednju medicinsku školu i tenutno sam u velikoj nedoumici da li da upišem dalje Visoku medicinsku školu u Zemunu ili Učiteljski fakultet u Vršcu jer me privlače oba zanimanja. Šta mi vi savetujete i gde me vidite? Unapred zahvalna!

Odgovor: Znak Devica/podznak Strelac. Poštovana, pred vama je vrlo značajan i važan životni period koji će u suštini promeniti vašu budućnost. Međutim ovaj period je i astrološki dosta zbunjujuć jer šta god da odlučite možete sumnjati da je izbor pravi i mislim da taj izbor kasnije možete i promeniti odnosno da se možete prebaciti na drugu opciju. Posao je u natalnoj karti (životni horoskop) naglašen u simbolici podučavanja, učenja, psihologije mnogo više nego lečenja i medicine i mislim da ćete se vremenom usmeriti na podučavanje jer je to više u simbolici vašeg karaktera. Međutim u tome vam znanje medicine može samo pomoći. Nemojte odustajati ukoliko se pojave prepreke tokom 2017.g i 2018.g već sledite svoje želje. Srećno!

ŠIFRA: Neodlučna

Pitanje:  Postovana, vec izvesno vreme se ne slazem sa suprugom. U braku smo od 2002 god.  u sustini retko kad smo se slozili oko necega. U poslednje vreme sve vise razmisljam da je bolje da se rastanemo i da bi to bilo najbolje za sve. Molim vas recite mi da li je to najbolja odluka? Hvala najlepse!!

Odgovor: Znak Vaga/podznak Vaga. Poštovana, obratite pažnju na mart i april 2017.g pošto vam ovaj period može dati odgovore koji su vam neophodni i važno je da li će se vaš odnos u ovom periodu poboljšati ili pogoršati jer je to smer u kome će se vaša veza odvijati. Kraj 2017.g je od izuzetne važnosti za vaš brak, međutim odluka koju donosite u tom periodu je povoljna za vas i doneće vam olakšanje. Važno je da budete strpljivi i ne donosite prerane zaključke. Srećno!

ŠIFRA: Razočarana

Pitanje:  Poštovana, posle 16 godina braka muž je ostavio mene i dete pa me zanima hoćemo li se pomiriti?

Odgovor: Znak Blizanac/podznak Ribe. Poštovana, kriza je postojala u toku 2016.godine i naglašena je i dalje, međutim postoje određeni aspekti koji ukazuju da ovu krizu možete prevazići i da će se stvari vratiti u normalu u drugom delu 2017.g. Međutim biće neophodno uvesti promene i prilagoditi se. Ovaj period koji sledi tokom proleća nosi dosta nesuglasica i nesporazuma pa pokušajte da budete strpljiviji. Srećno!

ŠIFRA: Promene2017

Pitanje:  Planiram odlazak sa porodicom u Australiju (da živim i radim). Da li ću u tome i uspeti?

Odgovor: Znak Strelac/podznak Bik. Poštovana, inostranstvo vam je naklonjeno ali 2017.god može biti otežana po tom pitanju, odnosno ne postoje aspekti koji ukazuju da ćete to u toku ove godine i realizovati, eventualno možete imati uspeh u tome krajem 2017.g odnosno od jeseni. 2018.god je mnogo bolja i ukazuje na promene oko mesta boravka ali možete imati manje nesporazume sa suprugom po tom pitanju ali i papirologijom koja može sve otežavati. Međutim potrebno je da budete uporni i strpljivi. Srećno

ŠIFRA: Narcis

Pitanje:  Već dugo vremena tačnije 7 god tražim poso u struci i nikako ne uspevam,sad su se ukazale dve prilike.Prva od pre dva meseca i druga od pre nedelju dana,ali se još ništa ne završava,pa me interesuje koja će od ovih prilika da uspe i kada.Hvala puno

Odgovor: Znak Ovan/podznak Vaga. Poštovana, ovo je vrlo važan životni period za vas pošto su vam aktivni pozitivni aspekti koji se dešavaju jednom u 15 godina. Generalno u periodu 2017 – 2018 god otvaraju vam se povoljne prilike za posao ali i ljubav. Proleće 2017.g je izuzetno važno za zaposlenje i samo je pitanje vremena kada će se nešto pokrenuti. Ponuda od januara može se realizovati brže. Srećno!

ŠIFRA: Zumbul

Pitanje:  Zanima me da li cu se i kada udati… Trenutno sam u vezi godinu dana..

Odgovor: Znak Ribe/podznak Rak. Poštovana, udaja i građene porodice naglašeno je u 2019.godini.

ŠIFRA: Ribizla

Pitanje: U januaru sam se preselila u Nemacku.Zanima me kada cu se zaposliti posto mi to dosad nazalost nije poslo za rukom.Hvala unapred na odgovoru

Odgovor: Znak Lav/podznak Vodolija. Poštovana, preselili ste se u izuzetno pozitivnom i povoljnom životnom periodu tako da mislim da ste doneli dobru odluku. Samim tim je samo pitanje vremena kada ćete srediti vaš život onako kako vam najviše odgovara. Dobra prilika za posao naglašena je tokom leta i tada možete dobiti posao koji je ili stabilan i trajan ili ćete biti zadovoljni radnim mestom. Pre toga postoji manja prilika za zaposlenjem u aprilu. Srećno!

ŠIFRA: Kalamata

Pitanje: Draga Majo, pocetkom januara sam napustila drzavnu firmu i presla u privatnu, jer su u staroj firmi kasnile plate…sada imam novu ponudu za posao, trebala bih da predjem krajem aprila, pocetkom maja.Dvoumim se, ali vise sam za nego protiv. Moje pitanje je da li bi prelazak u drugu firmu bio dobar potez? I trenutno i dugorocno. Unapred hvala!

Odgovor: Znak Vaga/podznak Devica. Poštovana, aspekti su vam naklonjeni u ovom periodu a pogotovo u drugom delu aprila i tokom maja 2017.g što znači da se tada rešava problem sa finansijama odnosno da možete dobijati veći honorar. Ukoliko se na postojećem mestu ne poveća plata velika je verovatnoća da ćete tokom proleća i preći na bolje radno mesto. Međutim početkom 2018.godine očekuje vas još jedna ponuda koja može biti rešenje na dugoročnom nivou. Loš period je iza vas. Srećno!

ŠIFRA: Alxemija

Pitanje: Radim u drzavnoj firmi zadnjih 17 godina. .Sistematizacija je zavrsena a ja sam u medjuvremenu zavrsila visoku strucnu spremu. Da li cu preci na drug radno mjesto do ljeta? Unaprijed hvala.

Odgovor: Znak Jarac/podznak Škorpija. Poštovana, postoji velika mogućnost da pređete na drugo radno mesto ali krajem avgusta i u toku septembra 2017.godine. To je period koji bi trebao da donose povoljne stvari vezane za posao i vaše pitanje. Srećno!

ŠIFRA: Mesec u Raku

Pitanje: Studiram umetnicku fotografiju, druga sam godina trenutno. Zanima me da li cu uspeti u tom polju umetnosti, biti u inostranstvu i biti finansijski obezbedjena od tog posla?

Odgovor: Znak Devica/podznak Rak. Poštovana, vaša natalna karta podržava takvu vrstu rada i zarade pošto je naglašena zarada koja dolazi isključivo vašim radom, zalaganjem ali pre svega talentom koji je vezan za umetnost. U simbolici Meseca u Raku koji vam je poznat, usmerite se na prirodu, vodu, noć, majke, žene, biljke, cveće, hranu i sve ono što dolazi i što je povezano sa prirodom. Možete imati i više izvora prihoda i naglašen je privatan posao odnosno da možete biti sama svoj gazda. Studije ste započeli u vrlo povoljnom periodu tako da je velika verovatnoća da ćete ih uspešno i završiti. Srećno!

ŠIFRA: Ribe podznak Devica

Pitanje: Poštovana, imam stalan posao u državnoj firmi, međutim, nisam zadovoljna poslom i planiram da započnem svoj samostalni posao. Kako su mi naklonjene zvezde, da li ću uspeti i da li taj početak neće negativno da se odrazi na moju porodicu?

.Odgovor: Znak Ribe/podznak Devica. Poštovana, ovo nije vreme za donošenje tako drastičnih odluka pošto imate vrlo izazovne aspekte u narednom periodu. To znači da svaku odluku treba dobro analizirati i biti strpljiv pri donošenju istih pošto vreme može pokazati neke druge opcije. Ne  bih vam savetovala takvu vrstu rizika pošto vam sleduju malo napetiji aspekti sa kojima se kao privatnik nećete tako lako izboriti. Nadam se da ćete izabrati pravu stvar za vas. Srećno!

ŠIFRA: black sunset

Pitanje: Da li ce biti nekih pozitivnih promena na polju ljubavi u narednom periodu? Jer u zadnje vreme mi bas nista nije islo kako treba.

Odgovor: Znak Ribe/podznak Rak. Poštovana, trenutno se nalazite u vrlo izazovnom životnom periodu koji pre svega može umanjiti vaš osećaj lične vrednosti i samopouzdanje a pripazite i na posao i odnose sa nadređenima. Što se ljubavi tiče, kraj 2017g ukazuje na ulazak u jednu kvalitetnu vezu sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Srećno!

ŠIFRA: ducko

Pitanje: Postovana Majo,molim vas za odgovor.Pre dva meseca mi istekao ugovor u staroj firmi gde sam radila kao medicinska sestra vaspitac,da li ce mi firma obnoviti ugovor?da li cu opet raditi.Hvala vam puno unapred

Odgovor: Znak Ribe/podznak Bik. Poštovana, u novembru možete dobiti jednu ponudu za posao koja će vas obradovati. Međutim ipak mislim da se radi o nekom novom poslu a ne povratku na staro radno mesto. Srećno!

ŠIFRA:Crni mesec

Pitanje: Postovana, ja sam razvedena vec 6 godina, u vezi sam skoro pet godina… Hoce li se ova ljubav zavrsiti brakom ili krahom, bilo je nekih kriznih momenata u septembru?

Odgovor: Znak Jarac/podznak Vaga.  Poštovana septembar je naglašen kao dosta napet period za emocije, psihu i generalno osećaj mira i zadovoljstva. Samim tim kriza koju pominjete nije bezazlena i potrebno će biti dosta tolerancije kako bi se sve to prevazišlo i nastavilo dalje. Ovi aspekti umeju da udalje partnere emotivno ali i fizički pa nemojte olako shvatiti probleme koji su doveli do krize. Jako je važno naći zajednički jezik i ne inatiti se, tj da bi vaš odnos uspeo neophodno je obostrano prilagođavanje i ”spuštanje lopte” a ne samo jednog partnera. Srećno!

ŠIFRA:Sunshine

Pitanje: Postovana Majo, zanima me da li cu zavrsiti fakultet koji sam upisala ili bih se trebala prebaciti na drugi.

Odgovor: Znak Lav/podznak Lav. Poštovana uskoro su vam naglašene neke značajne promene vezane za fakultet. Ukoliko je realno da diplomirate u narednih godinu dana onda su ovi aspekti povoljni za to i imaćete podršku zvezda. Međutim ukoliko to prosto nije moguće, onda je velika verovatnoća da ćete se prebaciti na drugi fakultet i to u narednih par meseci. Takođe je važno naglasiti koji je fakultet u pitanju da bi se utvrdilo šta je bolje za vas. Srećno!

ŠIFRA:Nova Godina

Pitanje: Preda mnom je možda važna odluka pa bih Vas molio ukoliko mi možete pomoći savjetom sto dalje. Naime imam priliku ostati na radnom mjestu gdje jesam koji pritom žrtvuje neke druga životna polja ili odlučiti promijeniti situaciju te se orijentirati na neki drugačiji, novi početak odnosno orijentirati se na druge stvari?
Hvala na odgovoru.

Odgovor: Znak Ovan/podznak Bik. Poštovani s obzirom na aspekte, mislim da ste vi već doneli odluku pošto su naglašeni neki novi počeci I posao koji pokreće neku novu energiju, inovacije I nove stvari. Sve ovo će nositi uzbudljive stvari oko posla ali je važno da ne preterujete. Krajem 2016g I početkom 2017g možete potpisati jedan vrlo značajan ugovor I ovo ukazuje na povoljne stvari za vas I stabilizaciju postojećeg posla. Po mojoj proceni, vi prelazite na drugi posao vrlo brzo, ako već I niste I to vam može uskoro doneti I neke dodatne povoljnosti. Srećno!

ŠIFRA: Knjižara

Pitanje:  Poštovana, Ja i moj suprug smo resili da otvorim knjizaru pa me zanima da li je sada povoljan period za pokretanje sopstvenog posla i da li cu biti uspesna u tome?

Odgovor: Znak Vodolija/podznak Jarac. Poštovana moram da priznam da mi je ova vrsta pitanja omiljena. Kod vas su promene tog tipa naglašene od januara 2017g. Tada počinje „žurka“ da je tako nazovem i možete očekivati neočekivano. U isto vreme imate naglašene i odlične aspekte i one otežavajuće pa to znači da će sama knjižara nositi i dobre stvari ali i probleme. Međutim neminovno je da do promena dolazi. Cela 2017 godina donosi dosta uzbuđenja za vas i mislim da vas ova odluka može psihički podići i da će vam dati „vetar u leđa“ za neke nove stvari. Generalno, možete biti zadovoljni postignutim. Srećno!

ŠIFRA: Danhill

Pitanje: Poštovana, slijedi li mi skora promjena radnog mjesta i / ili promjena firme kao i poboljšanje finansija
LP

Odgovor: Znak Ribe/podznak Jarac. Poštovani, naredni period može biti dosta izazovan za vaše finansijsko stanje i ne preporučujem nikakve rizike prilikom ulaganja novca ili kupovine nečega. Trebali biste napraviti dobru novčanu organizaciju i uštedeti malo novca jer vam mogu doći neke neočekivane stvari za naplatu ili dugovi iz prošlosti. Konkretno je to oktobar i novembar 2016g kao problematičan. Međutim kraj godine donosi neke nove prilive novca i tada se vaše finansije mogu poboljšati. U tom periodu možete naći i neka nova rešenja. Što se tiče posla, nije naglašena promena radnog mesta, eventualno krajem godine možete imati neke olakšice ili dodatan posao. Srećno!

ŠIFRA: Budalica

Pitanje:  Postovana Majo,nadam se da ces naci vremena i odgovoriti mi na pitanje na koje duze vreme  trazim odgovor.Dugo sam sama,zeljna ljubavi,paznje…porodice…Imam li aspekte upoznati onog pravog i osnovati porodicu?Hvala ti unapred

Odgovor: Znak Jarac/podznak Strelac. Poštovana, ovaj period u toku leta i jeseni 2016 godine ukazuje na ulazak nekog muškarca u vaš život. Međutim sam odnos može biti na neki način čudan i dalek pa to može biti i neko koga upoznajete putem interneta ili će biti dosta prepreka među vama. Ovo nije veza u kojoj se emocije rađaju brzo i moguće je da uopšte i ne pomišljate na tu osobu trenutno  ali kako vreme prolazi javiće vam se emocije i možete povezati o kome se radi. Međutim ova veza može nositi i neke tajne u početku i sam odnos neće biti javan. Aspekti stvaranja porodice aktiviraće se u toku 2018 godine. Srećno!

ŠIFRA: Latica

Pitanje:  Imam pitanje vezano za decu, kada mi je najpovoljniji period za trudnocu?

Odgovor: Znak Vaga/podznak Vaga. Poštovana, upravo ovaj period sada u toku septembra i oktobra je baš povoljan za trudnoću. Od oktobra vam se poboljšava emotivno stanje i možete imati i mnogo prisnije i bolje odnose i sa partnerom i narednih godinu dana bavićete se emocijama pre svega. To znači da vam je period od jeseni 2016 – jeseni 2017g i jedan od boljih perioda da ostanete u drugom stanju bez problema. Period koji je iza vas nosio je dosta problema na psihofizičkom planu kada se ne preporučuje trudnoća međutim to je sada za vas prošlost. Očekuju vas povoljne stvari i lepe emocije. Srećno!

ŠIFRA: Zvončica

Pitanje: Interesuje me moj brak. Sta ce biti dalje? Hoce li biti sve u redu? Pojavila se i treca osoba i sve se zakomplikovalo

Odgovor: Znak Škorpija/podznak Vaga. Poštovana, odgovor na ovo pitanje zahteva mnogo detaljniju analizu od ove koju vam mogu dati na ovaj način. Naime, sledi vam dosta buran period koji je naglašen i pozitivno i negativno, bitno je odrediti ko je ko u ovoj priči. Međutim skrenuću vam pažnju na početak 2017g a pogotovo januar i februar 2017g koji ukazuju na mogući problem sa bračnim partnerom kojim ćete morati da se bavite ozbiljnije nego do sada. Tada je naglašeno direktno suočavanje. S druge strane isti period pojačava neke nove emocije sa vaše strane i ovo će biti period kada ćete morati da donesete važne odluke. Važno je da ne preterujete tada i ne donosite impulsivne odluke. Srećno!

ŠIFRA: Feniks

Pitanje: Postovana, zanima me da li ce presuda koju cekamo biti u korist mog supruga i mene? Hvala unapred

Odgovor: Znak Škorpija/podznak Strelac. Poštovana, vama je jako naglašeno pitanje sudskog spora, bavljenje advokatima I zakonom u narednom periodu.Konkretno je najviše naglašen drugi deo oktobra kao I novembar koji je “udaran”. Ovo su aspekti koji pre svega cene i zadovoljavaju pravdu pa ukoliko ste vi ta pravedna strana u ovom sporu, velika je verovatnoća da će presuda ići u vašu korist. Takođe je naredni period jako značajan za prilive novca i možete poboljšati finansijsko stanje i baviti se pitanjem nekih nekretnina. Na osnovu svega ovoga rekla bih da vas čeka dobar period i da će jesen biti unosna za vas. Puno sreće!

ŠIFRA: Alxemija

Pitanje: Postovana, Vec dugi niz godina imam finansijskih problema. Pokusavam da prodam staru ocevu vikendicu, da li cu uspjeti u nekom narednom periodu?Hvala!

Odgovor: Znak Jarac/podznak Škorpija. Poštovana, pitanja vezana za ćerku moraju se gledati iz njene natalne karte, ali da nije bilo tog pitanja ne bih ni pronašla vaše vreme rođenja koje ste zaboravili da ostavite u formi 🙂 Krajem 2016 god i početkom 2017g možete prodati nekretninu koju imate. Takođe je taj period odličan i za neke nove dogovore oko novca kao i unosne ideje. Možete imati i prijatne i povoljne vesti iz inostranstva kao i putovanje u inostranstvo ali i povoljne i srećne vesti povezane sa porodicom. To je period koji vam može rešiti veće probleme. Srećno!

ŠIFRA: MilicaR

Pitanje: Postovana, pratim Vas rad i cestitam na vrlo profesionalnom odnosu prema klijentima i publici, kao i na nesebicnoj prirodi da podijelite Vase znanje sa ljubiteljima astrologije. Vec duze vrijeme mi se u ljubavi nista ne desava, pa me zanima konkretno kada cu uci u emotivnu vezu i sa kakvom osobom.Srdacan pozdrav i unaprijed hvala.

Odgovor: Znak Devica/podznak Vaga. Poštovana pre svega se zahvaljujem na lepim komentarima 🙂 Što se tiče pitanja – od jeseni 2016 god naglašena su vrlo burna dešavanja na ljubavnom planu. Mogući su i češći flertovi kao i kraće veze a samim tim i ponašanje koje vam nije tipično ali to je prolazno. Međutim pored ovih sitnih prolaznih emocija, u toku 2017 godine možete ući i u jedan ozbiljniji odnos sa muškarcem koji vam je poznat od ranije a takva ljubav je naglašena nakon leta 2017 godine, emocije i sam ulazak u vezu će biti brzi i potpuno neočekivani. Srećno!

ŠIFRA: tuzna

Pitanje: Da li cu se pomiriti sa muzem ,od skoro tj. Od prije 2mjeseca je naisla jaca kriza da kazem….imali smo posebno jaku vezu! Da li ima nade za nas ,da li cemo se pomiriti prebroditi ovu krizu ili necemo?

Odgovor: Znak Blizanci/podznak Vaga. Poštovana, trenutno se nalazite u takozvanom Saturnovom povratku koji nije nimalo lak. Možete pročitati malo više o tome ovde: http://www.majakovacic.com/izdvojeno/o-planetama/84-saturnov-povratak. Što se tiče vašeg braka, kada u izazovnom periodu naiđu veći problemi, to se ne sme negirati već se upravo morate posvetiti rešavanju problema. Međutim s obzirom na to da imate dosta otežavajuće aspekte, verujem da ne možete realno ni sagledati situaciju. Ova vaša situacija jeste krizna ali pošto ste imali jaku vezu, mislim da se vrlo lako može i prebroditi, važno je samo da oboje to želite. Takođe možete preterivati i biti previše emotivni što posebno otežava vašu situaciju. Nemojte prenagljivati sa odlukama i donositi odluke preko noći jer to može još više pojačati problem. Izbegnite i ljubomorne scene a pogotovo nemojte pokazivati svoje slabosti jer to samo pojačava samosažaljenje. Ovo je period koji je napet međutim nemojte mu se prepustiti, potrebno je određeno strpljenje takođe. Srećno!

ŠIFRA: lotos

Pitanje: Molim vas,gde da se usmerim da zaradim novac za zivot? Radila sam sa hranom od 1995. talentovana sam za umetnost,slikam,pevam,sviram,bavim se alternativnom medicinom – Reiki,Akupresura,Regresija, ali nemam posla ni zarade.

Odgovor: Znak Lav/podznak Vaga. Poštovana, kod vas zarada dolazi konkretno od lečenja drugih bilo na psihičkom ili fizičkom planu tako da je alternativna medicina dobar izbor. Takođe se možete okrenuti proizvodnji hrane ali najpre žitarica i zdrave hrane. Međutim sama zarada se teško pokreće, jedna od mogućnosti je da preusmerite svoj rad na inostranstvo ukoliko je moguće ili da pokušate da radite putem interneta. Još jedna mogućnost je rad u bolnici ili nekoj drugoj ustanovi zatvorenog tipa. Međutim trenutno se nalazite u dosta izazovnom periodu za zaradu koji će trajati još neko vreme ali je prolazan. Nakon toga će sve doći na svoje i moći ćete da zarađujete od svojih talenata. Početak 2017.godine je napet za zaradu kao i još neki periodi u toku 2017.g ali nakon toga osetićete veliko olakšanje. Narednih godinu dana neće biti potpuno bez zarade ali ćete morati da prihvatite i određene ponude ”ispod cene”. Srećno!

ŠIFRA: Dalila

Pitanje: Postovana, u moru besplatnih pitanja astrologu naletih na tvoj sajt i mnogo mi se svidja nacin na koji odgovaras ljudima. Nadam se da ces naci vremena i za odgovor na moj problem. Jedna osoba me je optuzila za odavanje nekih informacija (spletom nesrecnih slucajnosti i netrpeljivosti od strane klijenta) i sada mi preti sudski postupak (sto bi bilo katastrofalno). Da li ce se sve srediti na najbolji moguci nacin po mene? Imas li mozda savet?
Unapred stvarno zahvalna
Dalila

Odgovor: Znak Rak/podznak Škorpija. Poštovana, pre svega hvala na lepim rečima. Kraj godine i početak sledeće su jako važni za vaš posao pa i postupak koji pominjete. Ukoliko dođe do aktiviranja suda, mislim da će to biti udarni period. Međutim u to vreme imate jaku podršku dobrih aspekata koji ukazuju na poboljšanje posla i napredovanje, čak i poboljšanje reputacije i mislim da vas sud, čak i ako se pokrene, neće mnogo ugroziti. Ukoliko dođe do suda tokom decembra i januara, jako je bitno da sklopite dogovor i budete tolerantni,da pronađete ”zajednički jezik” sa protivničkom stranom. Borba vam ne ide u prilog koliko prilagođavanje i prihvatanje pa i dogovaranje. Srećno!

ŠIFRA: dusa

Pitanje: Nisam zadovoljna trenutnim poslom,tj sve cesce osecam nelagodu i kao da tonem u neku negativnost sve vise.Razmisljam o privatnom poslu,ali ne mogu da se odlucim .Razmisljam o otvaranju menjacnice a i o kupovini zemlje mada bi to vise bio hobi jer me privlaci zdrav nacin zivota i da sama uzgajam voce i povrce za svoje potrebe .
Molim za Vas savet .Unapred zahvalna.

Odgovor: Znak Ribe/podznak Škorpija. Poštovana, kod vas je jako naglašena potreba za novim stvarima i inovacijama i tako će biti stalno. To je sa jedne strane dobro ali sa druge može predstavljati problem pošto teško možete opstati u samo jednoj ideji a pogotovo to može biti problem sa otvaranjem privatnog posla jer brzo možete promeniti mišljenje. Trenutno nije naglašena povoljnost a mislim ni mogućnost da otvorite nešto privatno. Kod vas postoji mnogo stvari koje biste mogli obavljati pošto imate dosta potencijala, ali je bitno da sačekate da vas neka ideja ”drži” određeno vreme kako ne biste prenaglili. Novembar je odličan mesec za nove ideje i za dodatnu pozitivnu energiju i tada vam se mogu javiti neke potpuno nove ideje. Srećno!

ŠIFRA: SEAMAN

Pitanje: Postovani, potreban mi je Vas savjet po pittanju posla? Vec tri godine se trudim ukrcati na brod al mi ne ide. imam odlicne karakteristike od kompanije na kojoj sam bio. Da li ce izaci nesto u skorije vrijeme, da i meni krene? srdacan pozdrav i veliko hvala.

Odgovor: Znak Devica/podznak Škorpija. Natalna karta ukazuje da ćete tokom života dosta vremena provoditi u inostranstvu kao i na dugim putovanjima tako da je samo pitanje vremena kada ćete ostvariti svoju želju. Početkom 2017.godine otvaraju se pozitivni aspekti koji će pokrenuti posao i putovanje i ovo su upravo aspekti koje čekate. U toku 2017 i 2018.godine imaćete niz povoljnih perioda za posao i rad na brodu. Srećno!

ŠIFRA: Peace

Pitanje: Od prošle jeseni prolazim kroz najteži period u životu. Odselila sam se u inostranstvo na master, koji nisam zavrsila vec ga obnavljam ove godine, nisam zadovoljna svojom profesijom, upoznala sam stranca sa kojim sam u vezi skoro godinu dana, naisla sam na porodicne probleme, kroz ceo period trazim sebe i preispitujem se, imala sam suicidne misli, od ateiste sam postala vernik i promenila sistem verovanja. I dalje se osecam jako izgubljeno i depresivno, zivot mi se okrenuo naopacke. Molim Vas za pomoc, ima li nade da ce se sve uskoro srediti  i da cu konacno pronaci srecu i mir na navedenim poljima? Hvala unapred na odgovoru.

Odgovor: Znak Lav/podznak Devica. Poštovana, imali ste tu (ne)sreću da najbolje aspekte preživite uporedo sa najtežim tranzitima pa je jedno umanjilo drugo. To znači da velike i lepe stvari ne možete da doživite uz sreću koju bi trebalo ali i da loše stvari nisu loše koliko su mogle biti, upravo zbog uticaja dobrih aspekata. Psihofizičko stanje je ugroženo tj bilo je ugroženo jer se to sada umanjuje a aspekti za karijeru i ljubav su povoljni i samim tim ovo nije toliko period za brigu. Do kraja 2016 godine nestaju ti loši uticaji i možete osetiti veliko olakšanje i možete početi da osećate mir. S druge strane studije i ljubav donose povoljnost tako da ne brinete. Kraj oktobra i novembar 2016g su dosta izazovni ali sa druge strane vas očekuju i neke povoljne vesti i povoljne papirološke stvari i možete shvatiti šta je to čemu se želite posvetiti. Decembar je jako važan mesec za ljubav i razrešiće vam dileme. Možete imati manjak volje da sve ovo doživite na način na koji bi trebalo ali nemojte da se prepustite samosažaljenju. Devica je sklona tome ali vaš znak Lav nije a on dominira vašom natalnom kartom, tako da ćete snagu sigurno pronaći. Srećno!

ŠIFRA: posao 92

Pitanje: Postovana, zanima me kada da ocekujem da dobijem posao? Iako sam mlad posao mi treba, i nemogucnost pronalaska mi stvara pritisak. Prilika ima jako puno, ali sve propadne u zadnji cas. Dosad su mi mnogi proricali velike uspjehe u poslu, ali kod mene se samo propasti desavaju. U posljednje vrijeme zapadam u depresiju radi toga i polako gubim volju za svim.

Odgovor: Znak Lav/podznak Vodolija. Poštovani, jesen i kraj 2016 godine su idealni za zaposlenje. Naime, aktiviraće vam se vrlo retki aspekti koji moraju doneti dobre prilike i trajne i stabilne dogovore. Posao dolazi uz pomoć mlađe ženske osobe a drugi posao koji takođe ima šanse da se ostvari dolazi od mlađeg muškarca vaših godina. Ne gubite veru a ni volju pošto su vam dobri aspekti tek počeli. Srećno!

ŠIFRA: prevelika želja

Pitanje: Spremam se za drugu vantelesnu oplodnju na jesen,najverovatnije u oktobru,pa me interesuju šanse za uspeh.
Unapred hvala na odgovoru i na izdvojenom vremenu.

Odgovor: Znak Vaga/podznak Devica. Poštovana, od oktobra vam počinje nov solar koji ukazuje na jaku simboliku trudnoće i plodnosti. Astrološki je ovo zaista dobar period za začeće a pogotovo oktobar, kako ste i naveli. Verujem da će ovaj put vantelesna oplodnja biti uspešna pošto ćete je pokrenuti u srećnom periodu. Godišnji horoskop ukazuje na jaku aktivaciju emocija i osećaj sreće i zato verujem da će vam se želja ostvariti. Želim vam puno sreće i da se ostvarite kao majka. Srećno!

ŠIFRA: mlad Mesec

Pitanje:  Postovana Majo, vec duze vreme sam sama i sve ljubavne veze koje su se do sad desile bile su kratkog veka, ne mojom kricicom, pa se zato vec brinem. Zelela bih samo da pitam, ima li izgleda za nesto ozbiljnije u skorije vreme? Hvala u napred.

Odgovor: Znak Vodolija/podznak Rak. Poštovana, mislim da zaista nema potrebe da se brinete oko svog ljubavnog života, pogotovo što je ceo život pred vama a vi ćete biti zaljubljive prirode. Već u oktobru i novembru 2016 godine imaćete lepu priliku da uđete u ljubavnu vezu koja će potrajati. Srećno!

ŠIFRA: ivananina

Pitanje: Molim Vas za odgovor,u pitanju je posao,kada mogu očekivati unapređenje na poslu?

Odgovor: Znak Blizanci/podznak Vaga. Poštovana, unapređenje možete očekivati u septembru ili decembru 2016 godine. Međutim sa druge strane vam se pokreću malo napetiji aspekti za odnose sa ljudima i ukoliko dođe do unapređenja to neće biti toliko lako i pozitivno koliko vam deluje. Uslovi mogu biti otežani kao i zaduženja i biće potrebno mnogo prilagođavanja. Pripazite krajem godine i na partnerske odnose a pogotovo ukoliko ste u braku ili ozbiljnoj vezi. Srećno!

ŠIFRA: gym365

Pitanje: Kada cu otici u inostranstvo?

Odgovor: Znak Strelac/podznak Lav. Poštovani, dobre prilike za odlazak u inostranstvo ste imali početkom i krajem 2015 godine. Ukoliko ste tada ostvarili neki kontakt ili dobili ponudu za posao, možete u narednom periodu očekivati i realizaciju toga. Razmislite koje su se prilike, ideje ili kontakti tada pokrenuli pošto od tog perioda mnogo toga zavisi. Srećno!

ŠIFRA: misica81

Pitanje: Intersuje me posao…dugo ne radim.Do sada nisam imala nista konkretno i sigurno.Ocajnicki trazim posao cak sam pozivana i na razgovore ali nikakvih pomaka nema.Volela bih da znam da li ima sansa za nekim poslom u narednom periodu.Ekonomista sam po struci. Unapred hvala

Odgovor: Znak Vodolija/podznak Vaga. Poštovana, period od septembra – novembra 2016 godine donosi jako dobre prilike za zaposlenje. Ponude i razgovori se mogu pojačati ali će i jedan od njih biti pozitivan. Prednost dajte državnim firmama i poslovima koji su povezani sa državnim ustanovama i simbolikom znanja, zakona ili podučavanja (sud, škole, obrazovne ustanove…) Posao koji vam sledi najlakše vam može doneti starija muška uticajna osoba a najviše tokom oktobra. Srećno!

ŠIFRA: Vaga

Pitanje: Postovana,poslednje tri godine su mi bile jako teske po pitanju posla,finansija pa i braka.Zanima me da li ce mi išta od toga krenuti na bolje u skorijoj buducnosti,pošto “kraj” nikako da vidim?Hvala unapred

Odgovor: Znak Vaga/podznak Vaga. Poštovani, u prethodnom periodu, tačnije od 2012.godine bili su vam aktivni vrlo izazovni aspekti koji su zahtevali prilagođavanje i gde su vam “ruke bile vezane”. Međutim, ovo je sada iza vas i stvari će krenuti na bolje. Tokom februara i marta 2017.godine imaćete lepu priliku da poboljšate porodične odnose i uradite nešto malo značajnije  za porodicu ali vam se može i roditi ideja za posao. Bićete nakon dužeg vremena puni energije i samopouzdanja. Od leta 2017.g situacija se menja na bolje i imaćete jedan duži talas pozitivnih stvari koje će pokrenuti razne životne oblasti. Oko 18. avgusta 2016.g očekujte prilive novca ali i ideju ili ponudu koja može biti vrlo unosna. Srećno!

ŠIFRA: Ilusion

Pitanje: Postovana,zanima me da li cu se uskoro ostvariti kao majka, i sta ce se desti sa vezom u kojoj se trenutno nalazim?

Odgovor: Znak Škorpija/podznak Devica. Poštovana, krajem 2016.god aktiviraće vam se dosta retki aspekti, koji se aktiviraju jednom u 12 godina i koji ukazuju na moguće začeće i pojačavaju plodnost. Međutim sama trudnoća može biti od starta rizična i povedite računa više o svom zdravlju tada. Što se tiče veze, možete započeti zajednički život sa partnerom ili pak uneti dosta ozbiljnosti u vaš odnos u toku 2017.god, međutim ovo se mora potvrditi i iz partnerove natalne karte. Srećno!

ŠIFRA: Dule

Pitanje: Postovana Majo, zanima me da li postoji šansa da nadjem neki manje stresan posao od trenutnog?
Hvala unapred.

Odgovor: Znak Rak/podznak Blizanci. Poštovani, posao koji će označiti vaš život nosi simboliku inovacija, originalnih ideja i može biti povezan sa radom na internetu a vremenom možete postati i sam svoj gazda. Taj posao će imati veze sa masom ljudi koji mogu koristiti vaše usluge ili ideje i povezan je sa javnošću. Međutim poslovi koje budete obavljali do tog “glavnog” posla nažalost nose sa sobom i mnogo nemira i stresa i prosto je to nešto što se ne može zaobići. Eventualno biste mogli raditi posao koji sa sobom nosi rizike ili je opasan sam po sebi i time se tenzija na neki način smanjuje. Do kraja godine vam se može roditi ideja o privatnom poslu i polako pravite strategiju pošto možete imati uspeh od te ideje. Septembar 2016.g donosi pojačan stres na poslu pa povedite računa da ne reagujete impulsivno a pogotovo ako dolazi od nadređenih. Srećno!

ŠIFRA: Miš

Pitanje: Imam probleme u braku. Sve sam probala, nailazila na otpor i nerazumevanje. Interesuje me, da li ću rešiti svoje ljubavne probleme i ostati u braku? Hvala unapred. Pozdrav.

Odgovor: Znak Rak/podznak Jarac. Poštovana, u vašoj natalnoj karti brak je postavljen kao konstantno bojno polje i možete malo imati mira. Suprug je prikazan kao osoba koja stavlja sebe ispred drugih i postoje jake naznake egoizma kod njega. Međutim napeti aspekti uskoro nestaju i možete jedno vreme biti mirni, tj brak neće biti ugrožen. Ono što je još važnije od ostanka u braku je vaše psihičko stanje koje za nekoliko godina može biti dosta problematično. Naime veća kriza vas očekuje 2019/2020 godine ali do tada naučite da stavite sebe na prvo mesto kako se ne biste osećali manje vrednom. Vaša natalna karta zahteva mnogo lakše emocije i lakše ljubavne odnose pa vas ovakav odnos može sve više frustrirati. Nadam se da ćete pronaći mir uskoro. Srećno!

ŠIFRA: Mica

Pitanje: Molim vas za pomoć, u braku sam i zanima me kada ću imati dete, samo to. Hvala najlepše unapred.

Odgovor: Znak Rak/podznak Ribe. Poštovana, lepi aspekti vezani za potomstvo i majčinstvo naglašeni su tokom jeseni 2017.godine. Tada se najlakše možete ostvariti u ulozi majke. Srećno!

ŠIFRA: Jorgovani

Pitanje: Kakvi su mi ljubavni aspekti do kraja godine, ima li naznaka za neki sudbinski susret do kraja godine? Hvala

Odgovor:  Znak Vodolija/podznak Devica. Poštovana u toku avgusta vas očekuje jedno putovanje u inostranstvo na kome možete upoznati muškarca koji će u vama pokrenuti emocije. Drugi povoljan period za ulazak u vezu pokreće se od februara 2017 godine i ta godina će biti vrlo značajna za vaš ljubavni život. Srećno!

ŠIFRA: Smeško

Pitanje:   Pre svega bih da pohvalim tvoj sajt kao i rad, samo tako nastavi! Moje pitanje se odnosi na buduce studije, naime dvoumim se izmedju novinarstva i diplomatije. S obzirom na to da cu sada krenuti u cetvrtu godinu srednje skole moram se odluciti sta cu studirati kako bih znala sta da spremam za prijemni. Takodje me interesuje da li imam sanse za studiranje u inostranstvu (nekad). Unapred hvala 🙂

Odgovor: Znak Blizanci/ podznak Jarac. Poštovana, kod vas su studije pa i posao povezani sa pisanjem, rečima i konkretno sa novinarstvom tako da bih vam ipak preporučila tu oblast. Pisanje, čitanje i učenje dominiraju vašom natalnom kartom i to možete obavljati vrlo predano i detaljno tokom života. Međutim po mom mišljenju ne postoji mogućnost studiranja u inostranstvu. Hvala na lepom komentaru 🙂 Srećno!

ŠIFRA: Nikolll

Pitanje: Postovana, zanima me ljubav jer mi vec dugo ne ide na tom polju..Prije 6god sam prekinula sedmogodisnju vezu i od tada nijedna znacajna veza u mom zivotu, sve nesto prolazno.. Zanima me da li cu uskoro uci u neku lijepu vezu i biti sretna? Jer ovo he bila veoma teska godina za mene

Odgovor: Znak Vaga/ podznak Strelac. Poštovana, uskoro vam se završava jedan važan životni ciklus i počeće da se dešavaju malo lepše stvari. Budite otvoreni za nove stvari jer vam uskoro slede promene koje će vam uzburkati život u pozitivnom smislu. Emocije će se pokrenuti od jeseni 2016.godine ali morate biti otvoreni i pružiti šansu muškarcu koji će biti aktuelan u to vreme. U pitanju je vrlo šarmantan i duhovit muškarac koji zrači optimizmom i uneće dosta promena u vaš život. Srećno!

ŠIFRA: Delfin

Pitanje: Interesuje me da li cu uci u brak sa svojim sadasnjim deckom? Pitao me je da li nas vidim za godinu dana u braku i rekla sam da, ali nista vise nismo pricali na tu temu, znam da me voli, ali ponekad se pojavi taj strah da ce da me ostavi, ne znam zbog cega.

Odgovor: Znak Vaga/podznak Strelac. Poštovana, u narednih godinu dana imate jako lepe aspekte za ulazak u brak, a pogotovo je lepo naglašeno leto 2017g kada možete ostati i u drugom stanju. Strah vas može držati još neko vreme ali će i on vremenom nestati. Srećno!

ŠIFRA: Kaja

Pitanje: Postovanje,zanima me da li cu zadrzati posao kad se vratim sa porodiljskog odsustva koji mi istice u januaru 2017

Odgovor: Znak Jarac/podznak Ovan. Poštovana, početkom 2017 godine aktivni su vam napeti aspekti i samim tim postoji mogućnost da, nažalost, do prekida dođe. U najboljem slučaju možete nastaviti posao ali pod otežanim uslovima i malo dinamičnijom radnom atmosferom. Malo bolji aspekti za posao očekuju vas od proleća 2017g a tada posao potražite ili u stranim firmama ili u inostranstvu. Srećno!

ŠIFRA: Slava

Pitanje: Zanima me samo jedno posao.Da li cu dobiti posao uskoro?Hvala!

Odgovor: Poštovana, ukoliko ste krajem 2015.godine i početkom 2016.god imali ponude za posao – nemojte ih zapostaviti i ignorisati jer se one mogu realizovati od septembra 2016g a pogotovo ukoliko su imale veze sa inostranstvom. Međutim, od rođendana 2016g. menja se situacija i postoji mnogo više mogućnosti za zaposlenje. Ponuda za posao dolazi od mlađeg muškarca ili uz pomoć mlađeg muškarca. Takođe se okrenite traženju posla putem interneta.Od oktobra dolazi do promena i ponuda za posao može doći neočekivano. Sam posao doneće dosta trošenja energije i može biti fizički i psihički naporan ali je bitno istrajati u njemu. Ukoliko još uvek niste – okrenite se poslovima u inostranstvu jer oni donose mnogo više mogućnosti. U svakom slučaju, ne možete sami već je važno da nađete posrednika preko koga ćete delovati a period od leta 2016 – leta 2017 upravo donosi ljude koji vam mogu pomoću da ostvarite vaš cilj. Srećno!

ŠIFRA: Nevena

Pitanje: Poštovana, interesuje me da li bih do kraja godine mogla da očekujem trudnoću? Imam problem sa štitnom žlezdom i insulinom, pa polako gubim nadu. Takođe me zanima da li ću menjati posao u skorije vreme. Hvala 🙂

Odgovor: Poštovana, sama trudnoća u vašoj natalnoj karti povezana je sa lečenjem i lekovima što znači da nije sve lako i otvoreno ali nije ni nemoguće. Imate lepe aspekte materinstva i uživanja u istom, međutim neophodno je vreme i strpljenje. Ja bih vam savetovala trudnoću tek nakon 30-e godine. Nažalost do kraja godine, po mom mišljenju, do trudnoće neće doći ali to ne znači da sam ja 100 % u pravu pošto savet astrologa nikada ne može biti kao savet lekara. Lepi aspekti za trudnoću kada se ona može lako realizovati naglašeni su u vašoj 31.godini tj u periodu 2019/2020 godine. Što se tiče posla – kraj 2016g. i početak 2017g donose promenu posla i određenu stabilnost na ovom polju. Posao vas može sam naći, vaše će biti samo da se potvrdite.Srećno!

ŠIFRA: ljubav

Pitanje: pozdrav.Zanima me sta me ocekuje u ljubavi i da li cu uskoro u vezu?

Odgovor: Poštovana, do jeseni 2016g sve može biti skriveno pa tako i emocije i ukoliko i dođe do veze ona će biti ili na daljinu ili na neki drugi način “daleka” tj emocije nisu jake niti jasne i ne donose stabilnost. Međutim od kraja oktobra 2016.g simbolika se menja i emocije će biti jasne i mnogo je realnije da do veze i zaljubljenosti dođe.. Naime emocije će biti jake i one će obojiti 2017g koja je cela u ljubavnom zanosu. Dobar period za ulazak u vezu naglašen je u oktobru i novembru. Srećno!

ŠIFRA: biti ili ne biti

Pitanje: Da li ću studirati i raditi, tj ostati i živeti u USA?  Hvala puno na odgovoru.

Odgovor: Poštovani, vaša natalna karta podržava život i rad u inostranstvu i svakako će vam posao biti povezan sa strancima i inostranstvom a pogotovo u simbolici sporta ali i ekonomije kasnije. Od 2018 pa do 2020.godine naglašen je uspeh i priznanje i verujem da ćete se dokazati pošto su ovo aspekti koji povoljno utiču na budućnost, samopouzdanje i reputaciju. To znači da biste u toku tog perioda mogli da rešite pitanje stipendije koju je potrebno vratiti (koliko sam razumela). Leto i jesen ove godine takođe ukazuju na vaš odlazak u inostrastvo što znači da će roditelji pronaći način za ostatak novca koji je potreban. Čak je i u natalnoj karti vaše majke taj period naglašen kao pozitivan jer su naglašeni aspekti ponosa. Karijera vam je vrlo naglašena u svakom slučaju i moj odgovor je da ćete se dobro snaći.Srećno!

ŠIRA: Lilijen

Pitanje: Poštovani, interesuje me kada ću ući u brak ili zasnovati zajednički život i dobiti dete, ako takvi aspekti postoje. Hvala

Odgovor: Poštovana, trenutna veza je vrlo jako naglašena iz vaše perspektive pošto emocije dominiraju ovom godinom i kao takve će biti prisutne tokom cele godine tj možete dosta očekivati od ove veze. Međutim aspekti zajednice ili ulaska u brak pa i potomstva su dosta naglašeni tek od 2018/2019 godine tj oko vaše 40-e godine. Taj period od 2018g. biće i vrlo jak i značajan za partnerske odnose i to je prvi ozbiljniji period za zajednički život. Ova 2016g ne donosi takvu mogućnost pošto je cela u simbolici skrivanja i tajnih stvari i ne podržava zajednički život. Međutim emocije prema tom muškarcu mogu biti sve jače. Lep period sa njim naglašen je u avgustu i septembru i ovaj period donosi jake emocije pa i lepe stvari, takođe je ovo dobar period za potomstvo tj možete biti plodniji nego inače pa tu povedite računa. Krajem oktobra možete imati neki problem sa jednim autoritativnim i dominantnim muškarcem, potrebno je izboriti se za sebe u tom periodu. Srećno!

ŠIFRA: Impeo

Pitanje: Postovana, zanima me zdravstveno-ginekolisko stanje u narednom periodu. Pijem terapiju zbog Hormona ciji nalazi nisu u redu. Ticu se i trudnoce tj tesko da bi mogla imati dete. I zanima me ozbiljnost veze sa Bikom tj zivot zajedno u nekom narednom periodu ?
Hvala puno.

Odgovor: Poštovana, cela 2016 god naglašena je dosta po pitanju lečenja, zdravlja i hormona a to znači da se ovim možete baviti do kraja godine. Međutim čak i 2017g donosi lečenje ovog tipa tako da kao što ste i sami rekli ovim bi se trebalo ozbiljnije pozabaviti. Međutim kako su mnogo naglašeni aspekti skrivanja i nejasnih stvari postoji mogućnost da i terapija bude pogrešna kao i sama dijagnoza pa ukoliko ste u mogućnosti, moj savet je da pokušate sa nekim drugim metodama ili drugim lekarom, čisto da biste bili sigurni. Što se tiče Bika, bez datuma je teško reći bilo šta a sam odnos mi nije dovoljno jasan tj ne postoje neki trajni i stabilni aspekti zajedničkog života u narednom periodu, dosta mi sve deluje konfuzno, nejasno pa i neodređeno, kao da sama veza i odnos sa njim mogu biti neizvesni i uz dosta pitanja i nedoumica. Veza mi deluje nesigurno.

ŠIFRA: Jupiter

Pitanje: Da li cu do kraja ove godine uci u emotivnu vezu ?

Odgovor: Znak Ribe/podznak Blizanci. Poštovana, od jeseni ulazite u jedan značajan period po pitanju partnerstva u kome će u naredne dve godine doći do stabilne veze pa i zajedničkog života. Međutim veća mogućnost za ulazak u vezu je od februara 2017g a najveća u toku leta 2017g kada u vaš život može ući vrlo značajna osoba, koja u trenutku upoznavanja može biti zauzeta. Ovo su vrlo jaki aspekti koji će vam značajno uzburkati i pokrenuti ljubavni život. Emocije će biti vrlo jake i dominiraće 2017g. Srećno!

ŠIFRA: Mica

Pitanje: Da li ce mi se popraviti zdravstveno stanje s obzirom da sam nakon nedavnog porodjaja imala velikih zdravstvenih, po zivot opasnih, komplikacija, cije posledice idalje osecam?

Odgovor: Poštovana, u septembru 2015g ušli ste u jedan period koji astrološki nije baš najpovoljniji upravo po pitanje zdravlja a on će trajati do septembra 2016g tj do vašeg rođendana, s tim da se još do kraja 2016g mogu osetiti posledice. Trenutno su vam naglašeni dosta jaki aspekti koji su prouzrokovali problem sa zdravljem, ali dobro je što oni uskoro prolaze i što će se stanje nakon toga stabilizovati. Još jedan period za oprez je avgust i septembar a poslednji je novembar i decembar 2016g kada se sve treba rešiti i stabilizovati. S obzirom da mislim da astrologija ne može zameniti savet lekara, neću vam davati nikakve savete tog tipa već samo ukazati na period oporavka i poboljšanja a to je po mom mišljenju od početka 2017g. Taj period od septembra – decembra može zahtevati i lečenje i mirovanje ali i boravak van kuće. Savet, lek ali i lečenje koji vam može doneti poboljšanje dolazi iz inostranstva ili nekog stranca, a ovo ukazuje i na netipičan način rešenja problema kao što je alternativna ili prirodna medicina koja svodi korišćenje klasičnih lekova na minimum. Još jedan način za rešavanje je informisanje i učenje o problemu koji imate i mislim da ćete se ovome posvetiti mnogo više od septembra 2016g kada možete učiti i čitati na vrlo ozbiljnom nivou. Srećno!

ŠIFRA: Mece

Pitanje: Da li ce mi se zavrsiti sucki proces koji je u toku  do decembra 2016god?

Odgovor: Znak Ovan/ podznak Blizanci . Poštovana, do kraja godine će se spor pokrenuti, međutim naglašeni su aspekti koji ukazuju da nećete biti potpuno zadovoljni ishodom. Ukoliko se radi o nekoj imovini ili porodičnom sporu, mogući je gubitak neke nekretnine ili pak odricanje od iste. Ukoliko se radi o dogovoru ili papirologiji, postoji mogućnost da vam to ne ide u korist. Novembar i decembar 2016.g su udarni za ovako nešto. Možete mimo ovoga imati i sukob sa nekim muškarcem u to vreme tako da je jako važno da se pripremite psihički za ovaj kraj godine i odredite prioritete. Ovi aspekti su vrlo jaki i ne mogu se potpuno izbeći ali je olakšavajuća okolnost što se sve smiruje početkom 2017g. Srećno!

ŠIFRA: Ivanjica

Pitanje: Postovana, jedino sto me zanima je POSAO, muka mi je vise od cekanja i laznih obecanja, hoce li ga biti uskoro, hvala puno i pozdrav!

Odgovor: Znak Lav/ podznak Devica . Poštovana, razmislite da li je do nekih obećanja došlo krajem 2015.g a početkom 2016.godine? Naime, ukoliko se nešto pokrenulo tada, u narednih par meseci možete dobiti pozitivan odgovor. Ovo je naročito važno ukoliko je ponuda došla od strane prijatelja pa i nekog udruženja ili pak i političke organizacije ili stranke. Konkretno jul može pokrenuti priču o zaposlenju a oktobar je zaokružiti. Do kraja godine biste morali biti u radnom odnosu. Međutim budite strpljivi na poslu i ne očajavajte ako sve ide polako jer je taj tempo i neophodan. Kraj 2016.g i početak 2017g. su takođe vrlo značajni i imaćete brojne prilike da se ostvarite u onome što priželjkujete. Ne vidim nijedan razlog da do zaposlenje ne dođe pošto će se zvezde rasporediti u vašu korist. Srećno!

ŠIFRA: Princes

Pitanje: Postovana,kada bih mogla da ocekujem stalan posao i da se ostvarim kao majka?Hvala unapred P.S.Sve  pohvale za sajt

Odgovor: Znak Lav/ podznak Rak. Poštovana, hvala na lepim rečima 🙂 Početak 2016.g nije bio naročito povoljan za dogovore, ugovore pa samim tim i posao. Ukoliko je došlo do nekog zaposlenja tada ono može biti problematično kasnije. Međutim jesen je jako važna za ostvarenje na ovom polju jer konkretno oktobar 2016g. donosi i neko razrešenje pa čak i promenu posla kao i trajan posao. Aktivirajte se više tokom jeseni ali je potrebno jako malo pošto će vas prilike pronaći same. Trudnoća je naglašenija nakon 30-e godine. Srećno!

ŠIFRA: Second Chance

Pitanje: Da li će se odnos sa mojim bivšim mužem popraviti?

Odgovor: Znak Blizanci/ podznak Blizanci. Poštovana, kao ni svim drugim Blizancima, tako ni vama, ovaj period nije naročito lak a pogotovo što ste vi dupli Blizanac. Naredne dve godine će biti vrlo izazovne za odnos sa bivšim suprugom, ali je za analizu mnogo važno kada je do razvoda došlo. Naime, do jeseni odnosi mogu biti napetiji a pogotovo je važna situacija koja će se pokrenuti u septembru i oktobru 2016.g  i koja će biti ključna za vaš odnos. Tada možete rešiti nesporazum i naći “zajednički jezik”, ali je jako važno da budete prilagodljivi i tolerantni, pošto vam borba i inaćenje ne idu mnogo u korist. Srećno!

ŠIFRA: Gandalf

Pitanje: Imam problem oko blokade firme koji vec traje neko vreme.osecam da ce firma odblokirati pa me zanima tacno kada I da li uskoro vidite neke vece prilive koji ce pomoci toj situaciji?

Odgovor: Znak Lav/ podznak Blizanci. Poštovani. već od druge polovine juna možete očekivati poboljšanje a pogotovo u periodu oko 20.6. 2016.g. Naglašeni su dodatni izvori prihoda koji vam mogu rešiti problem koji imate i oni takođe spadaju u veće prilive novca. Tada možete unaprediti posao pa i ući u neke veće projekte. Samo nemojte preterivati i previše rizikovati, pogotovo ako vam se ponudi zarada preko noći jer možete biti u iskušenju da prihvatite. Srećno!

ŠIFRA: Sanjalica

Pitanje: Postovana,moje pitanje je;trebam ici u Ninberg raditi kao med sestra u starackom domu,ali vec jakooo dugo cekam na njihov poziv pa me zanima kada ce me pozvati?hvaaala

Odgovor: Znak Devica/podznak Strelac. Poštovana, nešto tako veliko naglašeno je od jeseni 2016g, međutim nije isključeno da ćete morati da sačekate i do sredine 2017 godine da se sve realizuje po planu. Drugi dobar period za odlazak u inostranstvo počinje od jeseni 2018.godine i ovo će takođe biti pozitivan period za vas i privatno i poslovno.

ŠIFRA: Nadam se

Pitanje: Postovana Majo, moj problem se odnosi na posao. Vec duze vremena sam nezaposlena, pa je moje pitanje: Da li cu u skorije vreme uspeti da pronadjem posao? Pozdrav.

Odgovor: Znak Blizanci/podznak Vodolija. Poštovana, u septembru i oktobru možete imati lepu priliku za zaposlenje, međutim ova prilika može zahtevati određene promene kao i promenu mesta boravka što vas može sprečiti u odluci. Međutim nemojte odbiti ponudu dok dobro ne razmislite šta dobijate a šta gubite time. Još jedna opcija može biti pokretanje privatnog posla od nečijeg novca ili nasledstva. Srećno!

ŠIFRA: Ninfa 123

Pitanje: Posto sad zavrsavam osnovnu skolu, interesuje me koja je skola najpogodnija za mene, da li je dobro da upisem Ekonomsku skolu u Podgorici ? Unaprijed hvala!

Odgovor: Znak Lav/podznak Devica. Poštovana mlada damo, za sada si najmlađa osoba kojoj odgovaram na besplatno pitanje pa mi je drago zbog toga a pogotovo što se pitanje odnosi na nešto tako važno kao što je izbor škole. Posao koji budeš obavljala biće usko vezan za protok informacija, kalkulacije, priču, brojeve ali i takođe možeš obavljati posao povezan sa trgovinom, računima kao i knjigovodstvo, organizacija, sekretarski poslovi. Tako da je ekonomija logičan izbor. Srećno!

ŠIFRA: Caca

Pitanje: Da li cu uspeti da se izborim sa novcanim problemima u kuci i kada? Hvala

Odgovor: Znak Škorpija/podznak Ribe. Poštovana, krajem 2016.god a najviše u novembru možete rešiti dobar deo svojih dugova. Naime pomoć dolazi od nekoga ko je povezan sa inostranstvom ili živi u inostranstvu. Obratite pažnju na jesen 2016.g jer možete upoznati nekoga ko će vam dati informacije koje vam nisu poznate ali i mogućnost da nešto rešite van zakona. Srećno!

ŠIFRA: Buducnost

Pitanje: Da li cu uspeti da se zaposlim uskoro, trebalo je da odem u Italiju da upoznam dedu koga jos nisam upoznao i da radim nesto tamo ali on ne zeli da primi ni brata ni mene. Posao mi je hitno potreban. Pozdrav

Odgovor: Znak Blizanac/podznak Jarac. Poštovani, još uvek se zvezde nisu poklopile kako biste otišli u inostranstvo, međutim tako nešto je moguće počevši od 2018.godine. Iako vam to sada sigurno zvuči predaleko, to je period kada ćete uraditi nešto konkretno i kada možete promeniti mesto boravka, otići u inostranstvo ali i rešiti neku važnu papirologiju. Krajem maja i početkom juna 2016.godine možete otići na važan put ali i možete dobiti važnu informaciju ili ideju koja je povezana sa poslom. Budite otvoreni za nove stvari, aktivirajte se mnogo više u traženju posla a pogotovo putem interneta i prijatelja. Napišite nov CV, uradite nešto drugačije po pitanju traženja posla, nešto što još do sad niste – novi izvori, novi sajtovi…Čak je naglašena i pomoć od nekog udruženja ili organizacije pa razmislite šta bi to moglo biti. Ukoliko niste politički aktivni, jedan od načina za zaposlenje može biti i taj. Srećno!

ŠIFRA: Tanja

Pitanje: Vec duze vreme sam bez posla,hocu li ga uskoro pronaci.Hvala unspred

Odgovor: Znak Bik/podznak Vodolija. Poštovana, priliku za zaposlenje možete imati u septembru 2016.god. Budite otvoreni za poslove koji su vam manje više poznati ili koje ste već imali priliku da radite. Ponuda može doći i od nekog iz kruga vaše porodice ili pak bliskog okruženja. Razmislite i o privatnom poslu, a pogotovo trgovini jer vam to može “ići od ruke”. Srećno!

ŠIFRA: glavna ms

Pitanje: Dali cu dobiti unapredjenje i resenje u pisanoj formi .
Hvala

Odgovor: Znak Bik/podznak Vaga. Poštovana, ovako nešto je naglašeno tokom jula i avgusta. Naime, imate lepu podršku planeta da zakonski nešto rešite, dobijete pečat ili papir ali i da potpišete neki ugovor takođe. Tako da je odgovor na vaše pitanje potvrdan. Srećno!

ŠIFRA:Rada

Pitanje: Poštovana, da li me čeka drugi brak? Hvala puno

Odgovor: Znak Ribe/ podznak Jarac. Poštovana, jako su važna bila sva poznanstva i pojačanje emocija u prethodnim periodima – kraj 2014, početak 2015, septembar – decembar 2015 jer oni ukazuju na potencijalni ulazak u vezu. Niste morali ući u vezu tada koliko je važno da li ste tada ostvarili neka jača poznanstva jer upravo ona mogu dovesti do drugog braka. Ovo je jako važan period i preslikan je kao 1985.godine tj period ulaska u prvi brak. Ova 2016 može biti i jedna od jačih godina za ljubav. Srećno!

Šifra: Magally

Pitanje: Kada ću ući u brak?

Odgovor: Znak Škorpija/ podznak Bik. Poštovana, krajem 2016.g postoji mogućnost da uđete u jedan odnos koji neće biti nimalo lak i koji može nositi dosta bolnih emocija pa lako i nekog zauzetog muškarca. Ukoliko imate trenutno nekoga, taj period je svakako izazovan za ljubavni i emotivni život i može doneti neke probleme pa i prekid veze. Međutim sam brak ili zajednički život sa nekim naglašen je tek od 2018 godine. Srećno!

ŠIFRA: Alwaro

Pitanje: Kada ću rešiti stambeno pitanje?

Odgovor: Znak Bik/ podznak Jarac. Poštovani, ukoliko je u pitanju samo selidba do nje dolazi lako januar/februar 2016 ili tokom avgusta 2016. Međutim može vam se ponuditi i posao koji zahteva selidbu u inostranstvo i to je realno u naredne dve godine. Ukoliko vas zanima kada možete kupiti neku nekretninu to je naglašeno tek od 2018.godine kada možete i ući u brak ili zajednički život sa nekim. Srećno!

ŠIFRA: 13

Pitanje: Poštovana, kretala sam kod vas u dopisnu školu astrologije, medjutim zbog nedostatka vremena a i volje u tom periodu, ja sam odustala, ali obožavam da udjem na Vas sajt, uvek ima po nešto novo i lepo da se pročita:-) Interesuje me ljubav, godinu dana sam u tajnoj vezi sa zauzetim muškarcem, izuzetno jak odnos, šta će biti dalje na tom planu, hoće li biti kakvih značajnih dogadjaja ..? Hvala unapred

Odgovor: Znak Vodolija/ podznak Ovan. Pozdrav koleginice 🙂 hvala na lepim komentarima. Ukoliko je veza započeta u periodu novembar 2014 – januar 2015.godine, ona će svakako ostaviti trag na tebi kao i mnoge lekcije, odricanja i čekanje, pa i odsustvo tvoje lične slobode iz nekih razloga, možeš se povući u sebe ili se ograničiti na viđanje sa malim brojem osoba. Početak 2016 daje malu naznaku da stvari mogu krenuti na bolje ali mislim da to nije dovoljno jako i nešto čime ćeš biti potpuno zadovoljna. Proleće donosi nove šanse pa i posao ili bitno putovanje i ovo ti može skrenuti misli i odrediti prioritete. Međutim tek se od 2017.g stvari mogu dešavati na nekom jačem i bitnijem nivou za tebe a sama veza će biti jaka i aktivna i tokom 2016.godine. Srećno!

ŠIFRA: Moonchild975

Pitanje: Zanima me da li ću otići živjeti van BiH? U  Americi?  Zbog nepovoljnih situacija u vezi posla, isčekivanju  otkaza zbog finansiskih rezova u firmi i viška jednog radnika, ukidanja dodatne zarade mome mužu i  općenito zbog mnogih negativnih promjena u mom životu u posljednje vrijeme razmišljam o odlasku vani. Koliko god se nadam i želim ipak osjetim veliki strah da mi se to neće ispuniti .Molim Vas za odgovor, veoma mi je bitno. Neizvjesnost zbog gubitka posla me ubi. Unaprijed hvala.

Odgovor: Znak Vodolija/ podznak Strelac. Poštovana, sam odlazak ili pokretanje stvari vezanih za inostranstvo, naglašen je u naredne dve godine, nakon toga se situacije i mogućnosti smanjuju pa ne bi bilo loše da se sada angažujete maksimalno oko toga. Najbolji periodi za pokretanje nečega u tom smeru su januar i leto 2016.godine. Postojao je takođe i period u prošlosti i to jesen/zima 2015.g pa mnogo popravlja situaciju ukoliko je tada nešto dogovoreno ili pokrenuto, ako je tada došlo do same ideje o odlasku ili neke konkretne ponude. Što se tiče posla izazovni periodi su takođe januar i leto 2016 pa obratite više pažnje na dogovore i komunikaciju tada. Srećno!

ŠIFRA: Babyboom

Pitanje: Poštovanje, Interesuje me da li sledeće godine ima šanse sa prinovu? Hvala.

Odgovor: Znak Rak/ podznak Rak. Poštovana, do trudnoće može doći u drugom delu 2016 i prvom delu 2017 godine. Srećno!

ŠIFRA: BEHAR

Pitanje: Da li će da opstane sadašnja veza?

Odgovor: Znak Vodolija/ podznak Bik. Poštovana, možete imati manju krizu početkom 2016.godine ali je generalno ova godina i najbitnija za opstanak i definisanje vaše veze, koja ako je dobra za vas – može prerasti u zajednički život, međutim ukoliko je veza sklona problemima koji se ponavljaju ona se vrlo lako može i prekinuti. Budite iskreni prema sebi, da li je ovo veza u kojoj želite da ostanete i da li je to muškarac koga želite pored sebe u narednim godinama? Ovo je definitivno godina za ILI/ILI u kojoj ili podižete vezu na viši nivo brakom ili zajedničkim životom ili se razilazite definitivno, situacija ne može ostati ista kao u vreme postavljanje pitanja. Srećno!

ŠIFRA: novi život

Pitanje: Poštovana, da li ću uskoro kupiti stan da bih započeo zajednički život sa sadašnjom devojkom? Unapred zahvalan.

Odgovor: Znak Bik/ podznak Devica. Poštovani, u naredne 2 godine definisaćete vaše stambeno pitanje t.j. možete započeti život sa devojkom ali mislim da do kupovine nekretnine neće doći do druge polovine 2017.godine. Naime, tada počinje život da vam se uzburkava, na bolje, i možete čak i otputovati i živeti u inostranstvu. Ukoliko imate takve ambicije, najbolje je pričekati sa kupovinom same nekretnine trenutno, osim ako to već nije rešeno pošto vas očekuju veće i lepše stvari kao i formiranje i stvaranje porodice. Srećno!

ŠIFRA: Bubica

Pitanje: Koja profesija bi mi donijela uspjeh prema mom natalu?

Odgovor: Znak Lav/ podznak granica Ovna i Bika (potrebno je da se utvrdi tačno vreme). Možete i proveriti sami ukoliko poznajete makar malo simboliku znakova, Ovnovi su aktivniji i žele sve odmah i sad, bez čekanja i moraju da budu prvi u svemu. Bikovi su druga priča, skloniji su materijalnom, za razliku od Ovna su manje aktivni fizički i ne toliko željni takmičenja i da vode situacije. S obzirom na vaš znak Lav, ambicija vam je urođena ali je sada pitanje da li do cilja gazite sve pred sobom ili ste više tip koji čeka. Možete takođe živeti u inostranstvu u jednom periodu života. Što se profesije tiče izdvojila bih rad sa decom ali i podučavanje bilo kog tipa. Takođe možete imati i privatan posao i to je i preporuka da budete “sam svoj gazda” a dobro vam mogu ići i kreativne stvari, uređivanje, rad na ulepšavanju tela ili prostora ali i poslovi gde se obrće novac kroz trgovinu – preprodaja i kupovina. Srećno!

ŠIFRA: Privatan posao

Pitanje: Draga Majo, trenutno sam zaposlena u školi ali mi je receno da ću verovatno u junu ostati bez posla. Da li postoji mogućnost da uskoro započnem neki privatan posao u struci (arhitekta sam) ili u nekoj drugoj oblasti?

Odgovor: znak Bik/podznak Devica. Poštovana natalna karta ukazuje na bavljenje poslom koji je usko vezan za formu, ekonomiju i crtanje pa bih rekla da bi vam karijeru gradila ipak arhitektura kao i da možete biti “sama svoj gazda”. U februaru 2016.god aktivirajte se više po ovom pitanju jer je naglašen uspeh kroz neku organizaciju ili prijatelja. Isti aspekti naglašeni su i u periodu avgust – septembar kada ponovo možete pokrenuti privatan posao malo više i ovo je dobar period da pokrenete i započnete nešto što vam nije strano  i nešto sa čime ste već radili. Međutim ovaj period vam može doneti i produžetak posla u školi ukoliko je to ono povoljno za vas, ukoliko nije prekinuće se u ovom periodu s razlogom ali tada će ukazati na neke nove mogućnosti. Srećno

ŠIFRA: Aurora

Pitanje:  Poštovana Majo,da li nam sledeće godine predstoji preseljenje u drugi stan ili drugi grad? Supruga ima veliku želju da bude blizu roditelja. Da li je tako nešto moguće? Hvala vam

Odgovor: Znak Blizanac/podznak Devica. Poštovani, lepo je čuti da muškarca zanima i nešto drugo osim posla i novca 🙂 Selidba je naglašena ali tek za 2,5 – 3 godine. U suštini naredne 2 godine mogu biti vrlo otežane I problematične po tom pitanju pa I ako pokrenete selidbu možete se pokajati ili neće sve biti kako ste planirali. Takođe vas nešto može I sprečavati u tome. Međutim period od 2018 već ukazuje na selidbu koja je realnija I koja će ići mnogo bolje I od tog perioda I kreće vaš najveći uspon I uspeh. Sa ovim aspektima vi se možete u toku 2016 godine i preseliti ali I ubrzo vratiti ili promeniti ponovo mesto boravka, neće sve biti baš lako za realizaciju. Takođe je jako važno čije ste podatke ostavili da li vaše ili njene. Ukoliko je to njena natalna karta naredne 2 godine mogu ukazivati na nezadovoljstvo zbog otežanosti selidbe. Srećno!

Šifra: Izgubljena

Pitanje:  Da li ću ostati u braku ili mi slijedi razvod ?

Odgovor: Znak Vaga/podznak Rak. Poštovana, Vaša situacija je izuzetno kompleksna i na ovo pitanje se ne može dati jednostavan odgovor a da bude precizan jer mnogo toga i ne zavisi samo od vas a i mnogo toga zavisi upravo od vaše snage da nešto promeniti, koja pak može izostajati. 2016.godina je izuzetno naglašena po pitanju papirologije i sređivanje neke dokumentacije ali i novih ugovora kao i pokretanje ideja i poslova i ukoliko se vi fizički i psihički usmerite na svoj rast ili obrazovanje, ovo pitanje razvoda vas neće toliko opterećivati. Međutim 2016.godina je i napeta za komunikaciju bilo koje vrste i biće izazovna i za sam brak. Ukoliko ne dođe do prekida u 2016 godini, naredni period koji donosi krizu u braku je 2020.godina kada se on i mnogo lakše može prekinuti pa je potrebno povesti računa. U suštini za precizan odgovor na ovakvo pitanje i u vašoj situaciji nije dovoljan samo pogled na vašu natalnu kartu. Srećno!

ŠIFRA: Zelenooka

Pitanje: Poštovana, interesuje me kad ću ostati u drugom stanju?

Odgovor: Znak Ovan/podznak Vaga. Poštovana najjači period za trudnoću i majčinstvo je od jeseni 2016 – proleća 2018. To znači da vi u drugom delu 2016.god možete ostati u drugom stanju a zatim se u toku 2017.god i poroditi. Najjači periodi za začeće su jesen (oktobar) 2016 i početak 2017.godine. Srećno!

ŠIFRA: Uzbunjivač

Pitanje: Da li ću nastaviti da radim u državnoj instituciji nakon isteka ugovora 31.12.2015?

Odgovor: Znak Ovan/podznak Rak. Kraj godine je naročito važan za vaš status, reputaciju I posao I velika je šansa da ćete nastaviti u istoj branši. Međutim krajem 2016 godine vas očekuju još bolje stvari u poslu I vrlo lako I više pozicije. Srećno!

ŠIFRA: Vale

Pitanje: Nedavno sam počela svoj biznis. U pitanju je izrada kolača .Da li ću uspeti da razradim posao?Hvala unapred.

Odgovor: znak Rak/podznak Vaga. Poštovana, moram priznati da su mi ovakva pitanja omiljena a pogotovo kada i zvezde daju pozitivan odgovor. Posao ste započeli u odlično vreme, prethodni sličan period je bio pre oko dve decenije, oko 1998.godine što znači da je ovo sada retka prilika koju ste iskoristili. Vaša natalna karta zahteva sopstveni posao a pogotovo u oblasti trgovine, mode, lepote i slatkih stvari. Međutim posao se može razraditi od kraja 2016.godine i tokom 2017.godine. Ne odustajte pre tog perioda. Srećno!

ŠIFRA: SandraiTea

Pitanje: Poštovanje, pošto bi trebalo porodično da se preselimo u inostranstvo, zanima me koji bi to period bio? Hvala unapred, pozz

Odgovor: znak Devica/podznak Vaga. Poštovana, selidba je naglašena sada tokom jeseni I krajem 2015.godine. Međutim ukoliko ne uspete da se preselite do kraja godine naredni period je jesen 2016.godine Cela 2016.godina ukazuje na neke stvari I situacije koje se čekaju kako bi do selidbe konačno došlo pa mi jesen 2016.godine deluje najrealnija za selidbu.

ŠIFRA: Oblak

Pitanje: Poštovana Majo,interesuje me kada bih mogla upoznati potencijalnog partnera! Hvala mnogo.

Odgovor: znak Devica/ podznak Bik. Poštovana, u toku jeseni 2015 imali ste odličnu postavku da upoznate nekoga i započnete vezu, međutim nije isključeno da ćete emocije prema nekome tek razviti a pogotovo ukoliko je neko u tom periodu ušao u vaš život. Često se dešava da se sa tim aspektima ne dogodi ljubav na prvi pogled ali se prosto vremenom emocije razviju u tom nekom smeru. Takođe početkom 2016.godine možete imati još jednu priliku da upoznate ili prepoznate potencijalnog partnera, ali se emocije mogu polako razvijati. To je osoba koja je iz vašeg okruženja a vrlo lako i blizu vas ili je povezana sa nekim članom porodice. Srećno!

ŠIFRA: Pahulljice

Pitanje: Poštovana, zanima me da li ću se pomiriti sa partnerom,razisli smo se pre nekih 6 meseci,a jarac je u horoskopu? Ukoliko ne, da li me čeka u skorijem periodu ljubav i kad?
Hvala 🙂

Odgovor: znak Jarac/podznak Blizanci. Poštovana, raskinuli ste u astrološki vrlo izazovnom periodu I jako je mala mogućnost da do pomirenja dođe. Vama sleduje dosta ozbiljno preispitivanje partnera i ljubavi i to početkom 2016.godine i na neke stvari možete staviti definitivnu tačku što je i poželjno. Međutim baš početkom 2016.godine možete ući u jednu vrlo zahtevnu vezu koja neće biti laka, u suštini bilo koji odnos u koji uđete u naredne dve godine nosiće i određene probleme. Suština je da ne ponavljate greške i izbegavate problematičan šablon muškaraca koje puštate u svoj život. Srećno!

ŠIFRA: Aquarijus

Pitanje: Da li ću videti uskoro isplatu za dva sudska spora koja su završena u moju korist?

Odgovor: znak Vodolija/podznak Ribe. Period od februara 2016.godine je mnogo naglašeniji po tom pitanju I ne postoje neki veći problemi koji bi sprečili dobijanje novca. Međutim možete čekati duže nego što ste mislili. U maju 2016.god povedite računa o svojoj reputaciji I vodite računa o novcu. Veća količina novca je naglašena krajem leta 2016.god.

ŠIFRA: Selena

Pitanje: Poštovana Majo,kad nam predstoji rešavanje stambenog pitanja, da li postoji mogućnost kupovine stana uz neki kredit? Hvala puno 🙂

Odgovor: Znak Vodolija/podznak Lav. Poštovana, bez sumnje vaše stambeno pitanje rešavate u toku 2016 godine a pogotovo ukoliko sada krajem 2015.godine u novembru i decembru ostvarite neki dogovor ili pokrenete nešto konkretno oko toga. Kredit je vrlo realan i to baš sada do kraja godine eventualno u februaru 2016.god. Zvezde će vam biti naklonjene svakako. Srećno!

ŠIFRA: Delfince

Pitanje:  Poštovana Majo zanima me da li ću se pomiriti sa mladjim partnerom sa kojim sam raskinula pre 2 nedelje i kad? Ukoliko ne, da li me čeka u skorijem periodu ljubav i kad? Najlepše Vam hvala na odgovoru. Lepo veče! 🙂

Odgovor: znak Škorpija/podznak Ovan. Poštovana, uskoro će vam se odigrati Saturnov povratak. Iako njegov uticaj verovatno osećate već neko vreme, on tek može biti jak za vas do kraja 2015.godine a konkretno sada tokom novembra i decembra. Tek kada on prođe moći ćete da definišete vaš odnos sa partnerom ali ja mislim da ta veza još uvek nije gotova jer ćete imati još dosta toga da saopštite jedan drugome. Ukoliko se ta veza prekine nakon ovoga to samo pokazuje da i nije bila za vas jer Saturnov povratak odnosi sve ono što je na neki način loše po nas, a pogotovo kada je ljubavni život u pitanju. Srećno!

ŠIFRA: Ana Karenjina

Pitanje:  Da li ću ostati u ovom braku?

Odgovor: Znak Škorpija/podznak Škorpija. Poštovana vi ste do sada imali i “preživeli” veće krize nego što vas one očekuju tako da je mala verovatnoća da se brak ne održi tj da dođe do razvoda. Postoji još jedan period kada može doći do problema u braku, konkretno je to početak 2017.godine a razlog može biti neki drugi muškarac koji vam ulazi u život. Na vama će biti da li ćete ostati u braku ili ćete brak prekinuti jer astrološki aspekti za taj period nisu toliko jaki da se ne mogu prevazići ali vaša potreba da iz braka tada izađete može biti baš velika. Savetujem da sačekate bar do proleća i onda donesete odluku. Srećno!

ŠIFRA: MilicaR

Pitanje: Poštovana, radim kao novinarka, pa me zanima šta me očekuje na polju karijere u budućnosti… Unapred zahvalna

Odgovor: Znak Devica/podznak Vaga. Poštovana, vaša natalna karta podržava posao u novinarstvu i javnom sektoru i velika je šansa da ostanete u toj branši. Od 2017.godine vas očekuje stabilniji posao ili promene koje će učvrstiti vašu poziciju ali vam to može doneti i posao koji će potpuno odgovarati onome što želite da radite, pre toga može biti manjih problema na poslu ali one dolaze s razlogom. Taj period ukazuje i na vaš lični rast, podršku „jakih“ organizacija ali i napredovanje u karijeri. Imate natalnu postavku reči koje se čitaju sa zadovoljstvom a pogotovo na internetu. Takođe možete postići mnogo načinom pisanja ili govora toliko da možete biti prepoznatljivi. Srećno!

ŠIFRA: Škola

Pitanje: Upisala sam se na prehrambenu školu u Mariboru i zanima me dali će mi ovoga puta uspeti to završiti? Školovanje sam prekinula 2007 i tada mi je ostao jedan ispit i matura. Sad se je promenio program i dodali so mi još 4 predmeta i naravno matura.
Hvala za tvoje vreme koje ulažeš u proučavanje karte 🙂

Odgovor: Znak Jarac/podznak Rak. Poštovana s obzirom na to da su vam naglašeni aspekti otvaranja nekog svog objekta ili prodavnice koja se konkretno tiče prehrane u toku 2017 godine, mislim da ćete ovaj put školovanje privesti kraju. Povoljni meseci koji ukazuju na diplomu su mart i jun 2016.godine. Srećno!

ŠIFRA: Bajka

Pitanje: Postovanje, skoro sam krenula na treninge pozitivnih afirmacija, koji traje do januara. Putujem u drugi grad na treninge, trudim se da se uklopim i zadovoljna sam kako sve tece. Interesuje me da li cu posle toga moci da nastavim tim putem, tacnije, da li me podrzava moja natalna karta da se u jednom dobu bavim tim, jer bih volela da na taj nacin pomazem drugima? Hvala puno!

Odgovor: Znak Bik/podznak Rak. Poštovana, samim tim što imate Veneru i Merkur u znaku Ovna imate i natalnu postavku da razmišljate i generalno budete optimista i pozitivnog stava. Takođe je jako važno što trenutno pa i u toku 2016.godine imate astrološku potvrdu da ste uradili pravu stvar za sebe i da će to sve biti povoljno za vas na kraju pogotovo ako ste to pokrenuli tokom oktobra 2015. Početak 2016.godine kao i leto 2016.god donose povoljne stvari za vašu budućnost a najviše u simbolici koju ste naveli – kroz učenje, afirmacije, komunikaciju…

ŠIFRA: Posao

Pitanje: Poštovani, zanima me da li će poslovni poduhvat koji sam započeo uspeti ili ne? Da li da se fokusiram na nešto drugo? Hvala

Odgovor: Znak Blizanci/podznak Strelac. Poštovani, jako je bitno šta ste konkretno započeli, međutim ovaj period vam nije naglašen lako šta god da ste započeli. Suština je da ako ste već počeli ne odustajete kod prve prepreke. Dobro je ako je to nešto lično vaše i ako ste najviše vi zaslužni za taj projekat ili ste isti započeli sami bez ičije pomoći. Krajem 2016.godine možete imati problem da isti i održite i biće potrebno mnogo prilagođavanja drugima sa vaše strane. Imate inače mogućnost da držite vlastitu firmu pa i „lanac“ nečega tj firma ili trgovina koja posluje na više lokacija – akcenat je na ekonomiji, trgovini, nekretninama, hrani i biljkama. (ovo je vezano za vašu natalnu kartu a najrealnije nakon 30-e godine)

ŠIFRA: Maverick

Pitanje: Posao, zaposlenje.

Odgovor: Znak Škorpija/podznak Jarac. Poštovani, krajem godine a najviše u decembru 2015.godine imaćete priliku da pokrenete neko partnerstvo.  Takođe u ovom periodu možete vratiti dugove. Najbolje bi bilo ukoliko biste pokrenuli posao povezan sa vašim talentima ili hobijem jer se tu možete istaći. Možete imati i poslovnu ponudu iz inostranstva. Srećno!

ŠIFRA: Posao

Pitanje: Poštovani, zanima me da li će poslovni poduhvat koji sam započeo uspeti ili ne? Da li da se fokusiram na nešto drugo?

Odgovor: znak Blizanac/podznak Strelac. Poštovani naredne 2 godine će biti napete koji god posao da ste odabrali pošto je naglašeno dosta preispitivanja pa i ”natezanja” sa drugim ljudima. U te druge ljude spadaju partneri i klijenti (mušterije) ukoliko posao podrazumeva i njih. Međutim vi imate odličnu natalnu postavku koja ukazuje da se u životu možete baviti ekonomijom, trgovinom pa i da možete posedovati neku svoju prehrambenu prodavnicu ili trgovinu materijom, konkretnim stvarima – garderoba, hrana, biljke. Takođe više uspeha možete imati radom sa ženama, pa birajte ili klijente ili saradnike starije žene. Ova godina još i nije toliko napeta koliko 2017, upravo za saradnje i dogovore. Međutim to su aspekti prilagođavanja između ostalog pa samo malo spustite loptu u odnosu sa drugima. Početkom 2016.godine možete imati sukob sa jednom muškom osobom iz vaše blizine (pa i ulice, okruženja) upravo zbog nekog prekršenog obećanja. Ne ulazite impulsivno u nepotrebne konflikte. Srećno!

***

ŠIFRA: Rak/Vaga

Pitanje: Imam dobre aspekte u polju karijere ali vec godinama stagniram,imala sam jako los period iz koga sam se jedva iscupala,ali posle svega sam potpuno izgubljena i ne znam u kom pravcu da krenem,svestrana sam jedan astrolog mi je rekao da cu biti uspesna u karijeri a ja ne znam gde je taj uspeh ni cime da se bavim da bi ga postigla.Vise stvari me zanima ali sam jako neodlucna.Molim za odgovor i pomoc.Unapred hvala

Odgovor: znak Rak/podznak Vaga. Poštovana kada pogledam vašu natalnu kartu u globalu, mislim da biste se trebali usmeriti na privatan posao. Dosta je naglašen samostalan rad, s tim da akcenat stavite ili na obučavanje drugih ili definitivno rad na internetu a ukoliko posedujete neki talenat i ukoliko vas zanima umetnost, ukoliko ste kreativni i maštoviti, upravo će to biti vaša polazna tačka, takođe i trgovina spada u ovo. Mislim da vas veći uspeh čeka u inostranstvu i da možete provesti jedan period negde van Srbije i to upravo zbog posla. Krajem 2015.godine je naglašena jedna lepa i jača prilika za zaposlenjem ili pak ideja koja može biti odskočna daska. Ideja dolazi ili od prijatelja ili možete ući u posao sa jednim prijateljem, međutim taj posao može napraviti neke druge rezove i prekide a pogotovo ukoliko bude potrebno da promenite i mesto boravka. Srećno!

***

ŠIFRA: Emaela

Pitanje: Postovana Majo, interesuje me da li cu u skorijem vremenskom periodu ostati trudna? Ako ne kada mi je povoljan period za trudnocu?

Odgovor: znak Škorpija/podznak Lav. Poštovana, najbolji period za ostanak u drugom stanju I period kada se može realizovati trudnoća je 2017 godina. Međutim postoje i neki jači periodi u toku 2016 godine i to januar, jul i oktobar. Srećno!

***

ŠIFRA: Srednjoskolka

Pitanje: S obzirom da sam osmi razred,i pred upisom u srednju skolu sam,i veoma sam u nedoumici sta da upisem,i da li cu se upisati u zeljenu skolu.Da li mi predstoji dobra karijera u zivotu?

Odgovor: znak Jarac/podznak Lav. Poštovana, natalna karta ukazuje da bi se ti trebala baviti formom I materijom – a to konkretno znači ekonomija, poljoprivreda, bankarstvo, arhitektura I poslovi povezani sa finansijama, novcem I računovodstvom. Ukoliko se tvoj izbor slaže sa ovim što sam navela to samo znači da si na dobrom putu. Ukoliko si odabrala nešto drugo, verovatno ćeš se tokom života usmeriti na neku sličnu oblast. Još jedna mogućnost za posao je rad sa decom u bilo kom smislu. Srećno!

***

 ŠIFRA: Peca

Pitanje: Ostalo mi je da položim još jedan ispit na magistarskim studjima i da odbranim završni rad koji ne mogu braniti prije nego položim ispit. Imam uskoro dva ispitna roka 16.11. i 21.12. 2015. godine. Moje pitanje bi bilo: da li ću položiti taj ispit (izlazim prvi put) koji termin je povoljniji da izađem na polaganje i da li ću napokon u ovoj godini magistrirati (ako ne u ovoj nadam se u sledećoj)?
Hvala i veliki pozdrav!

Odgovor: znak Rak/podznak Škorpija. Poštovani za vas od jeseni 2015.godine prilike I počinju. U naredne dve godine imaćete lepu podršku planeta da završite ono što ste započeli I ispunite ciljeve. Međutim konkretno ovaj period sada 16.11 donosi u isto vreme I dobre I loše aspekte. Ukoliko trenutno imate problem na ljubavnom polju to je pak olakšavajuća okolnost po ispite jer se ta lošija energija može odraziti na sam ljubavni život. Ukoliko je sve u redu, onda ovo nije naročito lako za sam ispit jer je naglašena jaka nervoza kao i mogući sukobi sa drugima, a pogotovo muškarcima. Međutim ovaj period je naglašeniji od onog u decembru i mislim da ćete vi ipak izaći na ovaj ispitni rok u novembru. Iako je stresno vi ipak možete ostvariti i dobre rezultate jer imate podršku i dobrih aspekata dok u decembru ona izostaje. Srećno!

***

ŠIFRA: Leptirica

Pitanje: Da li ću se udati za sadašnjeg partnera i kad?

Odgovor: znak Ribe/podznak Strelac. Poštovana, postoji jedan lep period koji može ukazivati na ulazak u brak pa I trudnoću a radi se o 2017 godini. Međutim pre ovoga možete imati i manju krizu u odnosu sa partnerom koja se može završiti i prekidom ukoliko se odreaguje impulsivno. Povedite računa o tome u periodu od februara – maja 2016 godine jer može biti napetije. Takođe je to period generalno napetih odnosa sa drugima kao i prekida komunikacija. Nakon toga vam 2017. Godina donosi lepe stvari u ljubavnom životu. Srećno!

***

ŠIFRA: SA7

Pitanje: Vec izvesno vreme pokusavam da se finansijski stabilizujem,krenula sam u projekat otvaranja sopstvene radnje,za koju mi je bila potrebna pomoc NZS,gde sam predala biznis plan,da bih dobila odredjena sredstva koja su mi potrebna.Da li cu ostvariti svoj cilj,i imati sopstvenu radnju,i finansijski srediti svoju situaciju ?

Odgovor: znak Blizanci/podznak Vaga. Naveli ste mesto rođenja u inostranstvu ali niste precizirali gde trenutno živite. Ovo može malo i promeniti odgovor ukoliko i sadašnje mesto boravka nije isto. Elem kraj 2015.godine i početak 2016.godine donose više rashoda i problema sa novcem nego što donose prihode. Čini mi se da će vam se pokrenuti dugovi i neki rashodi kao i neplanirani troškovi koje ćete malo teže vratiti. Ne rizikujte sada sa novcem i ne ulažite u neke velike projekte. Konkretno je privatan posao naglašen tek početkom 2017 godine. Srećno!

ŠIFRA: Škorpijica

Pitanje: Da li će se moja finansijska situacija promeniti u narednom periodu? Pitanje Vam postavljam jer postoji mogućnost da, možda, naravno, ne svojom voljom, ostanem bez posla u 2016. godini. Hvala

Odgovor: Srećan rođendan sa danom zakašnjenja 🙂 znak Škorpija/podznak Lav. Period od 2013 pa sve do kraja 2017 je jedan od dinamičnijih I napetijih u vašem životu. Međutim konkretno decembar 2015.godine I januar 2016.godine donose I neke važne stvari u okviru posla pa I potpisivanje nekog važnog dokumenta koji vam menja svakodnevicu i budućnost. Međutim vama se u 2016.godini otvaraju prilike za selidbom i životom u inostranstvu ili pak saradnja sa nekom stranom firmom i tu leži povoljnost. Ono što je važno je da su ovi napeti aspekti sudbinski i da stvari neće ostati iste, to znači da vi možete ostati bez posla ali i da u isto vreme možete naći drugi posao i početi sa radom u drugoj firmi. Ukoliko se pokreće neko pitanje inostranstva razmislite o tome. Skrenuću vam pažnju na papirologiju u narednih par meseci i vodite računa šta potpisujete, ugovor je tu da se čita. Takođe možete vidno pokazati svoje talente drugima i ukoliko imate hobi, lako vam hobi može postati bitniji od posla. Srećno!

***

ŠIFRA: Sarajevo662

Pitanje: Postavanje…kakvi su mi aspekti za bavljenje ili barem proucavanje astrologije…

Odgovor: znak Rak/podznak Ribe. Poštovani verujem da ste već pokušali sa izučavanjem astrologije pošto ste dupla voda, a verovatno I znate da imate Mesec u Škorpiji na vrhu 9 polja pa verujem da vam ovo nije dalo mira da je ne istražite. Ovo su odlične postavke za izučavanje astrologije kao I za dubinu samih analiza. Vama ne odgovaraju površne informacije I površne stvari I pretpostavljam da biste samu astrologiju najpre započeli izučavanjem karme I prošlosti. Ono na šta bih vam samo skrenula pažnju jeste ego koji vam može biti kamen spoticanja pošto je znak Lava izuzetno povezan sa vašim poljem rada I posla. I budući kolega, želim vam svu sreću.

***

Šifra: ZGB

Pitanje: Radila sam u tri poduzeca ukupno 26 g , međutim sve otislo u stecaj i zbog svega toga sam pala u depresiju, takoder mi je dijagstocirana i anksioznost. Od 2010.g pokusavam u invalidsku mirovinu, međutim odbijaju me. Dali mi mozete vidjeti da li cu dobiti invalidsku mirovinu?

Odgovor: Znak Strelac/podznak Bik. Poštovana, u naredne tri godine imate mogućnost aktiviranja suda i zakonskih stvari i to konkretno vezano za posao. To znači da biste mogli pokušati preko suda dobiti ono što vam pripada. Konkretne stvari kao što je stavljanje tačke na vašu situaciju naglašene su u toku 2017 godine ali mislim da zakon mora biti uključen u ovo. Pokušajte da vaše pravo ostvarite preko muškog prijatelja. Srećno!

ŠIFRA: Autumn

Pitanje: Postovanje Majo,zanima me da li cu ostati u braku sa sadasnjim partnerom?Srdacan pozdrav

Odgovor: znak Devica/podznak Strelac. Poštovana, nažalost situacija nije nimalo laka i pozitivna. Mislim da ćete u braku tek imati izazova i da će kraj 2015. godine kao i cela 2016.godina biti puna izazova. Jako je teško održati ovako buran odnos i najverovatnije će biti prekinut. Potrebno je jako mnogo strpljenja i volje da biste ovaj brak održali i nastavili ali mislim da nećete imati volje za tim. Povedite računa o vašem odnosu sada u toku novembra i decembra 2015. godine a moguće je i preseljenje ili pak odlazak od kuće na neko vreme. Ovo će biti izazovni aspekti i ukoliko je vaš suprug impulsivan ili preke naravi, nemojte ga namerno provocirati. Najviše obratite pažnju na drugi deo novembra i prvi deo decembra. Srećno!

ŠIFRA: Cvetić

Pitanje: Poštovanje, od početka godine tražim posao za kuvara, ali i dalje nema ništa od toga, što me ponekad čini potištenom. Kad postoji mogućnost da se nešto pokrene? Hvala!

Odgovor: Znak Bik/podznak Rak. U januaru/februaru 2015 godine su planete bile raspoređene tako da ukazuju na uspeh u onome što pokrećete i radite a pogotovo kada je posao u pitanju, međutim tu postavku imate još dva puta u toku ove godine aktivnu. Jedna je u maju 2015 i preporučujem da se tada aktivirate još jače ali pokušajte sa firmama u kojima ste već aplicirali. Takođe vam se sada može i javiti neko sa kim ste sarađivali. Međutim oktobar/novembar 2015 ukazuju na realizaciju onoga pokrenutog u januaru ali i u maju pa lako tada možete dobiti posao. Januar 2016 godine je naredna prilika povoljna za svaku vrstu dogovora pa i sklapanje ugovora sa nekim. Lakše možete naći posao na mestima u kojima se priprema najviše meso ali i začinjena hrana, roštilj takođe. Međutim veliki akcenat je i na slatkišima i dekoraciji. Ono što je naglašeno je i brzina na radnom mestu pa mi više liči da će to biti posao gde se jede “na brzinu”, brza hrana, na nekom prometnom mestu. Srećno!

ŠIFRA: Sportsman

Pitanje: Da li ću otići na studije u Ameriku (Florida) preko sportske stipendije – ako da onda kada (ili da li ću ovog leta, jeseni ili 2016)? Hvala

Odgovor: Znak Bik/podznak Lav. Mnogo bolja situacija za stipendiju i studiranje u inostranstvu je od maja 2016 – maja 2017. Tada je naglašen lak odlazak i lakše dobijanje stipendije i bićete zadovoljni onim što vam bude ponuđeno. Naglašen je i novac koji koristite a nije lično zarađen što odgovara stipendiji takođe. Ovaj period sada od maja 2015 – maja 2016 može nešto blokirati, postoji mogućnost za nekim novcem ali kao da to neće biti dovoljno jer postoje otežavajuće okolnosti. Postoji verovatnoća da se to i realizuje sada ali nećete biti u potpunosti zadovoljni. Celo leto 2015 godine donosi problem sa papirologijom i u dogovorima sa nekim jer je naglasak na nerazumevanju ili na papirima koji nedostaju, nekim uslovima koji ćete teško ispuniti. Eventualno bih mogla izdvojiti period od septembra – novembra 2015 godine za mogući odlazak u inostranstvo ali nije potpuno siguran. Srećno!
***
ŠIFRA: ŠkorpijaRiba

Pitanje: Poštovana, molila bih Vas da mi kažete šta me čeka u ljubavi? Da li ću ostati sa sadašnjim partnerom u vezi kojeg me muče brojne sumnje i sa kojim je veza daleko od idealne ili će se pojaviti neko novi i ako hoće kada? Hvala na odgovoru!

Odgovor: Znak Škorpija/podznak Vodolija. Ovaj period je dosta turbulentan, kako početak 2015 godine tako I period oko sredine juna 2015 kada su naglašene veće promene ali I jača nervoza pa I neprijatna iznenađenja. U suštini stvari koje blokiraju i koje koče treba preseći, a možete imati osećaj da vas neko ili nešto guši I da vam treba odmor od svega. Konačno se stvari u tekućoj vezi mogu rešiti u septembru/oktobru 2015 godine kada je vrlo moguć raskid. Početkom sledeće godine možete upoznati nekoga ali I ući u jednu stabilniju vezu, međutim ukoliko je ova osoba koju pominjete vredna vas, tada možete I obnoviti ovu vezu ali pod drugačijim uslovima. Cela 2016 godina je obojena jakim emocijama I osećajem zaljubljenosti, međutim nije isključeno da osoba sa kojom budete u vezi tada nije potpuno slobodna. Ljubav će te godine biti tema broj 1 a biće vrlo teško da kontrolišete emocije pa i napade ljubomore i posesivnosti. Srećno!

***
ŠIFRA: Vela Luka

Pitanje: Trazim posao, zelim finansijsku nezavisnost. Do sada nisam bila u radnom odnosu, kada se mogu nadati zaposlenju? Koja oblast je najpovoljnija ? Vjerujte, ne biram.

Odgovor: Znak Bik/podznak Lav. Postoje određeni aspekti u vašoj natalnoj karti koji ukazuju na hobije i talente kojima se lako možete istaći. Intelekt je jako naglašen ali i raznovrsnost u poslovima koje biste mogli obavljati. Ukoliko umete da radite nešto kreativno, da stvarate rukama ili mislima, moj savet je da se usmerite na to jer možete imati jako originalne ideje. Sa druge strane posao je najbolje birati u oblasti ekonomije, trgovine i komunikacija ali prednost dajem poslovima koji nose sa sobom nešto lepo ili kreativno – moda, dizajn, cveće pa i prodaja slatkiša, poslastičarnice za početak. Bitno je da bude komunikacije koja je u prvom planu i energije na tom poslu. Ne bi vam odgovarao posao recimo u zdravstvu, fabrikama jer tu nije akcenat na komunikaciji i mentalnom izražavanju. Potražite posao u neposrednoj blizini, recimo naselju u kome živite ili naselju gde ste pohađali osnovnu školu. Takođe možete biti poslom povezani sa inostranstvom i putovanjima pa je povoljna i firma koja se bavi putovanjima, turizmom, uvozom, izvozom…Septembar 2015 je povoljan i tada se jače aktivirajte. Kraj 2015 i početak 2016 godine nose veću mogućnost da se zaposlite ili potpišete neki ugovor i to uz nečiju pomoć. Aktivirajte se maksimalno u decembru 2015 i rezultati moraju biti pozitivnu u toku 2016 godine. Srećno!

***
ŠIFRA: Masa

Pitanje: Planiram da otvorim privatni vrtic. Po struci sam ekonomista, ali od kada imam dete zelim da budem uz njega i ucestvujem u njegovom detinjstvu. Moje pitanje je: da li cu biti zadovoljna i uspesna radom vrtica?

Odgovor: Znak Vodolija/podznak Škorpija. Prethodne dve godine su mogle biti jako izazovne za vas, vaše telo i psihu jer je (ne)svesno naglašena izolacija od drugih, usamljenost ili način života koji je doneo da se nekako osamite i da budete najviše u kući i daleko od gužve. Konkretno ovaj period sada proleće 2015 mogao je pokrenuti jaču nervozu ali i neke promene u vama, potrebu da nešto promenite i da se oslobodite raznih ograničenja, da pronađete sebe, pokreću se troškovi, dugovi iz prošlosti pa i neko uplitanje advokata takođe. Samim tim što ste Vodolija u znaku vi niste osoba koja može da se navikne na život u kući jer vam treba lična sloboda i stvari koje će vam pokazati da ste “živi” i to je nešto što je neophodno, dakle promene su neophodne. Postavlja se pitanje da li možete da učestvujete u vaspitanju deteta na najbolji način ukoliko ste sami nezadovoljni jer mislim da ste osoba kojoj je lični napredak jako bitan i neophodan. Ova godina mi ne deluje povoljno za otvaranje vrtića ili bilo kakvog privatnog posla jer su mogući problemi sa istim. Problem može praviti papirologija pa i razni drugi dogovori, od prostora do nekih manjih ali neophodnih stvari za pokretanje. Ili prosto i ako pokrenete na silu sada, nećete biti zadovoljni postignutim jer ova godina donosi napetost i dosta borbe mentalne oko nečega i sa nekim pa i sa nekim iz porodice ko se lako može protiviti ideji. Ja bih ovu godinu potpuno izbegla za otvaranje vrtića ili ako je već sve pokrenuto naoružajte se strpljenjem i energijom jer samo uz mnogo borbe to može sve uspeti. Povedite više računa o svom zdravlju i nemojte odlagati neke kontrole i preglede. Srećno!

ŠIFRA: Delfin3

Pitanje: Da li cu ziveti i raditi u inostranstvu (tacnije Bec)? Udata sam i imamo trogodisnju devojcicu. Suprug ima stalan posao, ali ja imam poteskoce da nadjem stabilan posao u struci.

Odgovor: Znak Vodolija/ podznak Lav. Po natalnoj karti suprug je taj koji dosta utiče na vaš život i koji ga vodi na neki način. To znači da se možete dosta prilagoditi njemu ali i da od njega dosta zavisi vaš odlazak u inostranstvo. Krajem 2015 i u toku 2016 godine imaćete mogućnost da promenite mesto boravka i odete u inostranstvo samo je bitno da budete uporni i strpljivi. Razmotrite i druge solucije za odlazak a da nisu usko vezane za posao jer I to može biti način odlaska. Ova 2015 godina nosi mogućnost zaposlenja u javnom sektoru, na mestima gde se direktno sarađuje sa klijentima ali i u poslovima povezanim sa medicinom, farmacijom, medijima…Srećno!

ŠIFRA: Kameleon

Pitanje: Poštovana Majo,
Možete li mi reći kakav će biti naredni period u vezi nalaženja posla? Psiholog sam po struci i duže od dve godine tražim posao. Osim volontiranja bez nadoknade i sitnih honorarnih poslova koji se delimično tiču struke, nemam radnog iskustva u struci. Rado bih radila i usavršavala se u nekoj drugoj oblasti, ali trenutno ne znam u kom pravcu da se usmerim. Unapred hvala na odgovoru.

Odgovor: Znak Rak/podznak Jarac. Vama bi najviše odgovarali poslovi povezani sa javnošću I vodeći poslovi u smislu da upravljate, organizujete I vodite ljude ili firmu. Samim tim možete razmisliti o menadžmentu ili medijima kao oblastima gde biste mogli da se usavršite. Jul je jako pozitivan mesec za zaposlenje i budite što direktniji, ukoliko možete kontaktirajte one na najvišim pozicijama, zaobilazeći sekretarice i pomoćne radnike. Avgust je takođe izuzetno povoljan s tim da nosi i mogućnost stabilnijeg posla pa prihvatite sve ponude u toku leta jer se mogu isplatiti. Septembar čak nosi i jedan stabilan dogovor i ugovor koji vam može odgovarati pa ne gubite nadu jer mogućnosti su tek počele, samo je bitno da ne izgubite energiju ni motivaciju da uspete. Srećno!

ŠIFRA: MOON

Pitanje: Poštovana, molila bih Vas da mi kažete šta me čeka u ljubavi?Trenutno nisam u vezi,pa bih voljela da znam kada su povoljne okolnosti za ulazak u vezu?Hvala unapred!

Odgovor: Znak Bik/podznak Jarac. Period od maja 2015 – maja 2016 godine donosi mnogo emocija (I lepih I težih) I zaljubljivanje kao I mogućnost ulaska u jednu vezu koja će vam okupirati svakodnevicu. Jesen/zima 2015 godine su najviše naglašeni po pitanju jačih emocija. Međutim već početkom 2016 godine ova veza može doneti I neke bolne emocije I moguće probleme pa je važno da rešavate probleme u odnosu kako se pojave. Srećno!

ŠIFRA:okrad61

Pitanje: od 2010 god u junu sam ostao bez posla i od tada je za mene sve stalo ne znam kako ponovo da se uklopim u normalan zivot i dalje sam nezaposlen.postji li ikakva mogucnost da ponovo pocnem normalno da zivim.

Odgovor: Znak Blizanci/podznak Devica. Obratite pažnju na oktobar 2015 godine jer se može pokrenuti ideja ili mogućnost da započnete privatan posao sa jednim prijateljem ali možete imati i nečiju finansijsku podršku. Nemojte tek tako odbaciti tu mogućnost. Na jesen možete i prodati neku nekretninu ili deo porodične imovine. Krajem 2015 godine možete imati jednu ponudu koja govori o poslu “iz senke” t.j. poslu koji je povezan sa zatvorenim ustanovama ili pretežno noćnim radom. Međutim možete dobiti I ponudu ili ideju da radite u inostranstvu, međutim to povlači neka druga pitanja I moguće neslaganje nekoga iz vaše porodice. Srećno!

***
ŠIFRA: Vaga

Pitanje: Kada me očekuje zaposlenje, jer već treću godinu stagnacija je na tom polju?
Unapred hvala.

Odgovor: Znak Vaga/podznak Blizanci. Ukoliko ste imali neku ponudu ili ideju u aprilu 2015 godine, ona se kasnije može pokazati kao povoljna. Međutim početak 2016 godine nosi izuzetnu priliku da se zaposlite ali i pokrenete sopstveni privatan posao, samo budite otvoreni za nove mogućnosti. Cela 2016 godina nosi mogućnost novčane pomoći ili nasledstva a pogotovo ukoliko su povezane sa inostranstvom i to može prekinuti stagnaciju. Srećno!

ŠIFRA: Kolega

Pitanje: Hocu li u narednom periodu dobiti neki posao u Srbiji? Hvala!

Odgovor: znak Bik/podznak Škorpija. Od jeseni, a konkretnije od novembra možete imati priliku da se zaposlite. Međutim od decembra vam se mogu otvoriti i vrata ka inostranstvu (uzmite u obzir da vam je i Srbija inostranstvo). U februaru vas očekuje i moguća promena mesta boravka ili stambenog pitanja i to je i najjači period za zaposlenje. Srećno!

ŠIFRA: Sunset

Pitanje: Nisam u vezi ni u braku. Dugo sam sama, Zanima me da li u mojoj natalnoj karti ima predispozicija za brak. Pitanje je: da li ću ući u brak? Hvala
Odgovor: znak Lav/podznak Devica. Vi možete biti sanjar i romantična duša i vrlo je teško da pronađete nekoga ko će biti ”osoba iz snova”. Međutim to nije nemoguće, potencijalnog bračnog partnera možete upoznati na poslu ili vas može upoznati neki kolega. Ukoliko ste ostvarili kontakt sa nekim u toku leta 2015, ta osoba može biti vaš budući partner. Takođe je period do leta 2016 godine povoljan za upoznavanje nekog i ulazak u vezu. Srećno!

ŠIFRA: Dve Device

Pitanje: : Imam ponudu za brak koji mi je ponudila osoba koju znam vec 30 godina.On zivi vec 20 godina u Americi.Oboje smo razvedeni i imamo po jednu cerku iz prethodnog braka.Drag mi je ,samo se bojim promene i jako mi je tesko pomisao da moram da odem iz svoje zemlje,bojim se kako bi se tamo snasla jer nisam vise tako mlada.Stalo mi je do njega,ali sam veoma uplasena buducnosti.Pomozite mi savetom sta da radim..
Odgovor: znak Devica/podznak Devica. Poštovana, s obzirom da ste dugo čekali na odgovor i da su u ovom periodu naglašene veće promene po vaše stambeno pitanje, pretpostavljam da ste doneli odluku i otišli u inostranstvo. Ukoliko niste to još odlučili rekla bih da ćete uskoro jer je promena tog tipa i veća promena načina života jako naglašena i to već sada u oktobru/novembru 2015 godine. Nemojte se plašiti, život je samo jedan. Ovo može biti najveći izazov za vas pošto dupla Devica ima potrebu da sve kontroliše i dobro analizira i organizuje, pa verujem da vam ovakva promena neće lako pasti, ali promene su neminovne. Srećno!

ŠIFRA: Voda i Zemlja

Pitanje: : Postovana Majo! Trenutno zivim u stanu pod zakupom koji mi je firma dodelila. Kako je neuslovan i nista u njemu nije “uradjeno” kako je firma obecala(a mislim i da nece) a zakup istice u julu 2016.g. pitam se sta ce biti dalje po tom pitanju? Zivim sa cerkom i jako mi je vazno da resim stambeni status,jer taj stan smo trebale dobiti jos 2002-2003 godine kada se desio tragican dogadjaj (smrt muza i oca), na osnovu cega smo stekle to pravo. Firma me “zaobilazila” sve ove godine ali ja nisam nikada odustala iz mnogo razloga… Da li postoji mogucnost da mi daju drugi stan jer ovaj nije ni za zivot (napravljen u tavanskom prostoru od vesernica), ni za otkup (postoje neki papiroloski problemi), a ja evo 14godina pokusavam da ostvarim to svoje pravo.Kako da to resim? Sta da radim? Moje pitanje: Da li cu resiti svoj stambeni problem i kada? Srdacan pozdrav Majo!

Odgovor: znak Rak/podznak Jarac. Poštovana, pitanje je vrlo kompleksno i nadam se da ću uspeti da vas zadovoljim odgovorom koji može odgovarati i trenutnoj situaciji ali i zakonu. Naime upravo vas od juna 2016 godine očekuju veće turbulencije što mi govori da će do nekih većih promena svakako doći, čak je naglašena I promena stambenog objekta ili pak veće renoviranje postojećeg. Međutim možete se mnogo baviti zakonskim stvarima nakon toga, ali to neće biti lako ni psihički, ni finansijski jer su moguće neke stvari koje se rade “van zakona”. Ono što mogu da vam kažem je da stvari neće ostati iste, dakle ili ćete promeniti stan ili će on biti renoviran ali mislim da to neće biti tada i trajno rešeno. Tek 2018/2019 godine možete postati I zakonski vlasnik istog I možete dobiti ono što zaslužujete. Srećno!

***
ŠIFRA: Bliznacica

Pitanje: : Postovana, relativno skoro sam izasla iz dugogodisnje veze za koju sam duboko verovala da ce se nastaviti u brak. Zanima me kada ce (da li ce? 🙂 ) doci do nove veze, ili ‘povracaja’ stare (jer sam ‘cula’ da mi nastupa povoljan period za brak, sto mi je dosta zbunjujuce i ‘ne uklapa se’ u trenutnu situaciju). Unapred srdacno zahvalna.

Odgovor: znak Rak/podznak Vodolija. Vezu u kojoj ste bili nije moguće održati. Čak I kada biste se pomirili ona bi se ponovo prekinula jer period nije lak za saradnju I naglašeni su upravo prekidi. Može doći do pomirenja ali je period mart i april 2016 godine naglašen nepovoljno za vezu i ljubav. To važi čak i za nove veze ukoliko do njih dođe. Stabilnost veze je moguće održati tek od početka 2017 godine kada svi napeti I rušilački aspekti prolaze I kada će vam put biti čist. Takođe možete mnogo naučiti o sebi u narednih godinu dana I ovo vreme je neophodno I dragoceno kako biste bolje upoznali sebe jer će do većih promena u načinu razmišljanja I stavovima svakako doći. Srećno!

 

UKOLIKO ŽELITE DA NARUČITE NATALNU KARTU, GODIŠNJI HOROSKOP ILI NEKU DRUGU USLUGU DETALJE POGLEDAJTE OVDE

 

Astrolog Maja Kovačić