Usluge

ASTROLOŠKE USLUGE – MAJA KOVAČIĆ

 Sve astrološke analize i konsultacije radim pisanim putem i šaljem email-om, jer na taj način ostaje pisani trag i može se iščitavati više puta. 

ŠTA KAŽU DRUGI O MENI – (klik za stranicu utisaka)

Vreme izrade astroloških analiza je oko 2 – 3 nedelje, nije precizno već zavisi od toga  koliko  horoskopa je već “na čekanju”. Ukoliko nemate strpljenja razmislite da li je ovo opcija za vas. Kontaktirajte me za detaljnije informacije o izradi analiza.

Uplatu možete izvršiti na žiro račun u banci ili “post net” opcijom u pošti. Plaćanje iz inostranstva se vrši  “Western Union” uslugom. Ukoliko uplaćujete iz Hrvatske, BiH, Crne Gore, Francuske ili Rusije, na raspolaganju vam je slanje novca ”medjunarodnom poštanskom uputnicom” – u pitanju je manja provizija od Western Uniona. Takođe možete uplatiti putem PayPal-a.

Za sve astrološke analize je neophodan datum, tačno vreme i mesto rođenja, ukoliko niste sigurni da vam je vreme rođenja tačno, obavezno to naglasite. Takođe je važno naglasiti ukoliko imate brata/sestru blizanca – ali ne u horoskopu 🙂

USLUGE:

1. NATALNA KARTA  – 60 EUR 

**Natalna karta je životni horoskop koji opisuje najvažnije događaje u životu, situacije u kojima se možete naći i ljude koji ostavljaju trag na vas. Natalna karta je priča koju bi svako od nas ispričao kada bi pred sam kraj života prepričavao nekome svoj život u najbitnijim i kratkim crtama. Prilikom izrade natalne karte ne koristim astrološke termine tako da će vam tokom čitanja, sve od početka do kraja, biti jasno. Bavim se vašim karakterom ali ne previše, samo onoliko koliko je potrebno da vas ja upoznam bolje i da pretpostavim kako donosite odluke i kako razmišljate. Svako od nas ima nešto čime se izdvaja, neku oblast koja je upečatljiva i o njoj najviše pišem. Nabrajam potencijale i kako da poboljšate sebe, gde da se usmerite kako biste izvukli najbolje iz svog života. Upozoravam na problem i opasnosti i oblasti u kojima one mogu doći, uz ovo dobijate i okvirno period kada se to može ispoljiti. Svaka negativna astrološka postavka, nosi u sebi i rešenje koje posebno navodim. Ne pričam o bolestima jer je to već posao lekara. U sklopu natalne karte dobićete i kraći osvrt na najbitnije godine tokom života.

 2. GODIŠNJI HOROSKOP – 40 EUR

* U godišnjem horoskopu najpre dobijate opis cele godine a zatim i opis značajnih meseci i perioda. Prilikom izrade ne koristim astrološke termine tako da će vam tokom čitanja, sve od početka do kraja, biti jasno. Upozoravam na problem i opasnosti i oblasti u kojima one mogu doći, uz ovo dobijate i okvirno period kada se to može ispoljiti. Svaka negativna astrološka postavka, nosi u sebi i rešenje koje posebno navodim.  Takođe dobijate savete kada se treba boriti, kada prećutati a kada prilagoditi. Godišnji horoskop obuhvata sve oblasti koje su aktivirane a poseban akcenat je na ličnim interesovanjima, emocijama, potencijalima, karakteru, porodici, ljubavi, poslu, novcu…

3. Analiza za one koji ne znaju “šta i kako dalje?” – 40 EUR

U ovoj analizi sve prepuštate meni a može značiti onima koji su preživeli neki loš period ili su se našli u periodu kada ne znaju gde da se usmere ili kako da prevaziđu negativan period pa se pitaju da li ima nade i da li će ikada prestati problemi. Na osnovu toga šta je u pitanju zavisiće i analiza, najčešće ona obuhvata i natalni i prediktivni deo a vi dobijate suštinu i smernice.

4. Analiza JEDNE ŽIVOTNE OBLASTI posla ili ljubavi. – 35 EUR U ovu analizu spada natalni opis i analiza bliže budućnosti te oblasti. Cena tumačenja jedne oblasti je 

5. Tumačenja JEDNOG PITANJA – 10 EUR – ovo tumačenje nije horarnom tehnikom.

6. ČETIRI konkretna pitanja (grupni horoskop)  – 30 EUR

Ova opcija podrazumeva da postavite četiri konkretna pitanja. To znači da možete pitati za svakog člana porodice po jedno pitanje ili za sebe i prijatelje, sebe i rođake, sebe i roditelje ili samo roditelje. Izbor je vaš a važno je da pitanja budu direktna i konkretna. U ovu analizu ne spadaju pitanja o bolestima i načinima lečenja.

7. Potencijali vašeg DETETA i njegov karakter – 40 EUR – na koje stvari ga treba usmeriti a koje mu ne bi išle od ruke. Kako da najbolje pristupite svom detetu.  

8. KONSULTACIJE NAKON ANALIZE – 10 EUR – ukoliko imate dodatna pitanja u vezi analize koju ste naručili a prošlo je više od 2 nedelje kako ste dobili analizu. Ova opcija podrazumeva konsultacije i savete oko događaja koji su se ostvarili u međuvremenu ili ako je došlo do određenih promena.

9. RELOKACIJA  60 EUR – ovo je tehnika kojom se određuje vaše “mesto pod Suncem”, odnosno države i gradovi koji bi vam najviše odgovarali za život. Ovom analizom dobijate potencijalna mesta, u okviru svakog kontinenta, koja vam mogu odgovarati za posao, venčanje, odmor ili selidbu, kao i spisak oblasti i gradova iz kojih vam mogu dolaziti klijenti, mušterije, partneri ali i neprijatelji i problemi. Ova tehnika poznata je i kao astrokartografija.

Neću vam pričati o broju urađenih horoskopa već o načinu na koji radim i šta radim odnosno šta ne radim. Pre svega astrologija nije tu da ”pogodi” ili da se čovek slepo vodi njom već samo da usmeri, da čovek zna kada se treba primiriti i sačekati a sa druge strane kada treba ubrzati i ugrabiti prilike. Ja nikada neću pričati o visini, težini i boji očiju partnera ili dece, o broju brakova i broju dece, o dijagnozama i bolestima (jer ja nisam lekar i ne znam ništa o medicini) o smrti, nesrećama, tragedijama, neplodnosti, sterilitetu, da se nećete udati/oženiti, da ćete ostati udovac/udovica, da nećete imati dete ili ono najstrašnije da će vam umreti dete (a verovali ili ne ima i toga), dakle to od mene ne tražite i ne očekujte. Sve je to dovoljno teško i ako se desi, da biste to preživljavali unapred ili živeli u strahu od toga. To nije moja astrologija. Ne vraćam stare ljubavi i ne dajem nikakve amajlije i talismane.

Za one koje zanima koje tehnike koristim, ne dajem odgovore horarnom tehnikom već pre svega natal i predikcije (orbisni lukovi, firdarije, progresije, direkcije, planetarni periodi, profekcije, tranziti, solar i lunar). 

astrolog Maja Kovačić

astro.analize@gmail.com