Zašto je fontana morala da pukne i zašto sam to najavila dan ranije

fontana-slavija

Poslednjih desetak dana jedna od svakako najbitnijih i najvažnijih tema koja okupira celu naciju, a uveliko i naš region, svakako da je velelepna fontana na Slaviji. Samo puštanje fontane u rad izazvalo je zaista oprečne reakcije te se danima raspravlja o tome da li je novac i budžet od 1,8 miliona eura pametno potrošen i iskorišćen u svrhe koji će na neki način srpsku prestonicu učiniti većom atrakcijom za turiste.

Potpuno očekivano, posebno kada je naša zemlja u pitanju, mnogi smatraju da bi pomenuti budžet potrošili znatno bolje i našli su hiljadu i jednu zamerku fontani. Nekima se ne dopada izgled, neki bi promenili izbor muzike dok ostale posebno nervira to što je prilaz fontani nemoguć. Svi koji se nalaze u pomenutim grupama svakako da su jedva dočekali današnje novosti a to je da je fontana pukla tri dana nakon svečanog otvaranja.

Ukoliko redovno pratite moj sajt, nekoliko sati pre “pucanja” fontane objavila sam astrološku prognozu u kojoj sam opisala kakvi su  aspekti trenutno na nebu i zašto bi Mars u Raku mogao da donese problem poput ovog.

Ovo je i sva energija nacije (Mars) usmerena na oduševljenje ili bes novom muzičkom, svetlećom fontanom (Rak) na Slaviji, čak je i kružni tok u simbolici Raka. Šta možemo dalje očekivati sa ovom pričom nego da dođe do kvara, da se neko povredi i da se ona popravlja (Mars).

Ovo je vrlo očigledna astrološka simbolika i “školski primer” Marsa u Raku. Naime, Mars sam po sebi simbolizuje rad nečega ali s druge strane i kvar a najviše onoga što je u simbolici Raka – to je sve povezano sa vodom, biljkama, hranom. Samim tim je to puštanje u rad ali i kvar mašina ili uređaja koji su povezani sa vodom, kroz koje protiče voda i koji su u dodiru sa vodom – veš mašine, mašine za pranje sudova, čamci, sudopere, creva za baštu, fontane, vodovodne cevi, tuš kabine, kade, splavovi. Međutim ovo je i problem sa poljoprivrednim mašinama ali i mašinama koje proizvode ili prave hranu. Problem mogu imati i vlasnici kafića, ugostiteljskih objekata i restorana ali i oni koji se bave nekretninama i građevinskim radovima.

Ceo tekst Mars u Raku – slučaj “fontana”

astrolog Maja Kovačić

astro.analize@gmail.com