Mars u Raku – slučaj “fontana”

mars-u-raku-gitara

Mars je u Raku od 4.6 – 20.7.2017

Mars je planeta koja simbolizuje ratnika, borbu, hrabrost i osvajanje. On će uvek pokazati na koji način trošimo energiju i za šta se borimo, koje metode koristimo i koliko snage imamo.

Dok je Mars u znaku Raka, on se bori i osvaja simbolikom Raka. On je ovde u lošem dostojanstvu, padu, iz razloga što Mars i Rak nemaju ista interesovanja odnosno ne mogu da pronađu “zajednički jezik” i tu nastaje problem.

Mars u Raku je slika ratnika koji se vodi emocijama i svoju energiju ne može da ispolji na pravi način. Rakom vlada Mesec a on je planeta emocija, snova, nežnosti i osećanja. Mars je u ovoj situaciji zbunjen jer umesto oružja i mača upliće emocije i osetljivost.

pun-mesec

www.instagram.com/slacko__95/

Rak simbolizuje reke, vodu, tečnosti, muziku, prirodu, kreativnost, noć…

*Ovo je i poplava u okolini Vršca jer se reka izlila.

*Ovo je i revolt muškaraca (Mars) prema novom zakonu koji štiti žene, majke i porodicu (Rak)

*Ovo je i sva energija nacije (Mars) usmerena na oduševljenje ili bes novom muzičkom, svetlećom fontanom (Rak) na Slaviji, čak je i kružni tok u simbolici Raka. Šta možemo dalje očekivati sa ovom pričom nego da dođe do kvara, da se neko povredi i da se ona popravlja (Mars).

Iako je Mars u Raku u padu, neki bi rekli bez snage ili energije, ali to nije tačno, svaki Mars ima energiju samo je pitanje na koji način je korist. Ovaj Mars u svakom momentu upliće emocije, dok je na bojnom polju ili dok vozi automobil, dok se svađa ili takmiči…on uvek upliće emocije. Osetljiv je i samim tim i opasniji jer nema objektivnu sliku i podložan je tuđim uticajima. Pogađaju ga komentari iz publike dok je u ringu, on je besan jer sve shvata lično.

Ovo je slika muškarca koji želi da osveti svoju porodicu ili da ispravi nepravdu po svaku cenu.

Ponekad su planete u padu mnogo hrabrije i intenzivnije nego one u dobrom dostojanstvu, samo je pitanje na koji način se koristi energija planeta.

Ovo je i slika muškarca koji pije i koji vređa, koji ne ume da podnese poraz ili život pa se predaje porocima. Previše je slab kako bi išao podignute glave i savladao prepreke pa traži izlaz i beži u neki svoj svet u kome nema realnosti.

mars-u-raku-noc

www.instagram.com/slacko__95/

U pozitivnom smislu je ovo energija usmerena na hranu, prirodu, biljke, zemlju, poljoprivredu. Ovo je i muškarac koji svira pored vode i mora, koji peva devojci pod prozorom i u narednom periodu se možemo uveriti da romantika i dalje živi.

Možete naprosto dobiti u ovom periodu jaku potrebu da posadite neku biljku, da gajite svoje povrće, imate cveće i baštu ili zasadite makar jagode u saksiji.

Ovo je dobar period za renoviranje doma ali uz pomoć alata, majstora, čekića i bušilice. Međutim ovo su i iznenadni kvarovi u okviru doma najviše povezani sa prostorijama gde teče voda – kupatilo, kuhinja pa su to slavine, cevi, kade, tuš kabine  ali i kvar na veš mašini, mašini za pranje sudova kao i presečeno crevo za zalivanje bašte.

*Snovi su sve kraći jer Mars ne želi da troši vreme na spavanje, ovo je energija koja se pokreće noću.

*Ovo je i nasilno iseljavanje iz stana a najviše sprovedeno nad ženama, nezaštićenima, decom i ugroženima (Rak)

*Ovo su i nasilnici, sudski izvršitelji ili uterivači dugova koji ulaze u domove, prete i otimaju.

*Ovo je i slika muškaraca koji pate zbog ljubavi i prave zbog toga besmislene stvari, čak i prete i postaju nasilni jer su povređeni. Možemo se setiti starih i neprežaljenih ljubavi pa i pokušati da ostvarimo još neki kontakt.

*Ovo je i muškarac koji tetovira ime svoje dece ili partnerke na svojim grudima.

*Ovo su i kvarovi automobila na putovanju, ali i kvarovi na čamcima, brodovima i prevoznim sredstvima na vodi. Međutim ovo je i građenje brane, čišćenje reka, pravljenje splavova i tuča ili svađa, čak i pucnjava na jednom.

Ovih dana možete čuti muškarce kako pričaju otvoreno o emocijama, izjavljuju ljubav ali i pate i mole za istu.

Ili kako je otpevao Bill Withers “Ain’t No Sunshine when she’s gone”

astrolog Maja Kovačić

astro.analize@gmail.com