Decembar – biti ili ne biti?

Osećate li da se nešto čudno dešava u vazduhu?

decembar-2017Poslednjih nekoliko dana aktivni su vrlo jaki aspekti što rezultira osećajem da su ljudi „poludeli“. Sve se to pripisuje retrogradnom Merkuru, međutim situacija je malo složenija. Saturn se trenutno nalazi na poslednjim stepenima i minutima Strelca (gde se nalazi već dve ipo godine) i već sutra (20.12) ulazi u znak Jarca. Ovako velika promena ne može da prođe neopaženo a retrogradni Merkur je samo okidač događaja koji su već zapisani u godišnjem horoskopu.

Kad god Saturn izlazi iz znaka i ulazi u sledeći, dolazi do promena na globalnom nivou. Sve je ovo dodatno pojačano time što se bliži kraj godine i nesvesno imamo potrebu da nešto promenimo jer hteli mi to ili ne, utisci se sumiraju a odluke preispituju. Ovaj period nam donosi da sumnjamo u sebe, da preispitujemo odluke, da tražimo odgovore ali i da podvučemo crtu. Međutim iako je sve to vrlo jako, ovo još uvek nije period za velike promene pa će najbolje proći oni koji umeju da budu strpljivi, potrebno je sačekati još malo. Umorili smo se od nestabilnih stvari, od praznih obećanja, ciljeva bez plana i odnosa koji nemaju perspektivu. Ulaskom Saturna u znak Jarca prednost ćemo dati radu i odgovornosti, najzad ćemo odrediti prioritete i rešiti se onoga što nam šteti, i fizički i emotivno i psihički.

Uskoro sledi tekst o Saturnu u Jarcu, a njegovim ulaskom u novi znak olakšanje će osetiti Strelčevi, Device, Ribe i Blizanci.

Pogledajte :

Novogodišnja akcija

Usluge

Stranica utisaka