Sunce kvadrat Neptun

sunce-kvadrat-neptun-t

Tokom vikenda (30.11.2015) je na nebu Sunce u Strelcu kvadrat Neptun u Ribama. Ovo je slika jednog oženjenog čoveka (Sunce) koji je odlučio da izađe u provod i zaboravi na sve probleme (Strelac). On se oseća razočarano, izdano (Neptun) i na bilo koji način pokušaće da olakša sebi makar jedno veče kako bi se bar u trenutku osećao dobro ili bar bolje (Sunce kvadrat Neptun). Međutim ovo je aspekat labilnosti i popustljivosti i on sam po sebi pojačava sve poroke, ubrzo se jedna čaša alkohola pretvara u deset i lako se gubi kontrola. Tu se ne prestaje jer ovaj kvadrat traži da „zaboli“, da se oseti živim i svaka odluka u tom trenutku čini mu se kao ona prava. On mu daje prividnu snagu i niko ga ne može ubediti da je pogrešio, sve dok se ne slomi psihički i počne da plače. Jer Neptun su suze,  a u kvadratu sa Suncem on lomi ego i spušta nas na kolena, logika je u drugom planu, emocije vode i kontrolišu.

Zato je ovaj aspekat opasan za sve koji su pod dejstvom alkohola, tableta ili opijata i svega onoga što stvara zavisnost. Jer nama je lepo u ružičastom svetu sve dok on traje, međutim kada počnu boje da blede, kada nas vrate u realnost ove osećaje menja osećaj manje vrednosti. Svaka ponuda koja nam može olakšati trenutnu muku nam je izazov koji prihvatamo jer se hvatamo za slamku.
Kontrolišite se tokom vikenda. Jedna pogrešna odluka može vas koštati nečega vrednog.

Ako ste preosetljivi, razdražljivi i nije vam ni do čega – suočite se sa tim emocijama u samoći,

preživite ih i prespavajte.

Sutra će već biti druga priča jer ovaj aspekat menja Sunce konjunkcija Saturn

koji nas ojačava i koji će biti aktivan od ponedeljka.

Ovo je aspekat eksplozije kreativnosti. Pronađite ono kreativno u sebi, ono što ne kontroliše nikakva logika i nikakav materijalni svet. Napravite vatromet u glavi i nađite snagu u onome u čemu ste dobri pa makar to bila i mrvica onoga čime inače vladate. U ovom slučaju vera je ono što je pokretač, verujte i desiće se. Ipak je ovo aspekat koji donosi da verujemo u čuda.

POŽELI NEŠTO MOŽDA SE ČUDO DOSAĐUJE