Dopisna škola astrologije

POPUST NA DOPISNU ŠKOLU ASTROLOGIJE

60 EUR – 40 EUR DVA MESECA (8 LEKCIJA)

90 EUR – 60 EUR TRI MESECA (12 LEKCIJA)

*Popust ostvarujete ukoliko se prijavite za školu tokom jula 2019 i ukoliko uplatite iznos odjednom

U ovoj školi je sistem učenja takav da se koristi samo sopstvena logika i informacije koje dobijate iz lekcija, bez učenja napamet bilo kakvih postavki i suvoparnih definicija. Ova škola je zato zanimljiva svima onima koji vole izazove i onima koji su u duši istraživači jer će morati da povezuju, analiziraju i odmah primene naučeno. Ono što je izuzetno bitno je što lekcije odgovaraju i POTPUNIM POČETNICIMA, a ne usporavaju ni one koji već imaju neko predznanje o astrologiji.

Astrologija

U ponudi su dve odvojene dopisne škole – natalna i prediktivna astrologija, koje se sastoje iz  lekcija u pismenoj formi koje dobijate jednom nedeljno. Lekcije sadrže zadatak koji je neophodno uraditi tačno kako bi se prešlo na sledeću lekciju.

U prvih pet lekcija uči se simbolika znakova, planeta i kuća a od 6.lekcije se tumači prva natalna karta i uči se povezivanje znaka, podznaka i osnovnih elemenata u celinu. Nakon toga slede dostojanstva, aspekti i lekcija o najvažnijim pravilima astrologije. Od 17.lekcije uče se redom oblasti kao što su ljubav, brak, zanimanje, posao, intelekt, obrazovanje, porodica, novac, inostranstvo, fizički izgled, opasnosti. U poslednjim lekcijama uče se konfiguracije i najizazovniji aspekti, ali se uči i tehnika relokacije, odnosno metoda kojom se pronalazi najbolje mesto ili država za život odnosno nečije “mesto pod Suncem. Sa znanjem stečenim kroz prethodne lekcije već ćete znati samostalno da tumačite natalnu kartu, a poslednja lekcija i zadatak vezan je za rektifikaciju odnosno naučićete kako da pronađete nečije vreme rođenja i kako da uradite natalnu kartu kada je vreme rođenja delimično nepoznato. Ovim se i završava natalni deo i ko želi može da nastavi sa predikcijama.

U prediktivnom delu obrađuje se tehnika orbisnog luka, firdarija, direkcija, sekundarnih progresija, sporih i brzih tranzita, Saturnovog povratka, profekcija, solarnog i lunarnog povratkaPoslednja lekcija ponovo je vezana za rektifikaciju i određivanje vremena rođenja kada je ono potpuno nepoznato .

Šta astrologija može i čemu služi?

U astrologiji ne postoji čarobna formula i ne postoji „recept“ gde svi pevači imaju istu postavku planeta a svi čistači ulica drugu, ne postoji tačno pravilo kojim sa sigurnošću možete reći da će neko imati jedan, dva, tri ili nijedan brak. Dakle čarobne formule NE POSTOJE i svako ko nije spreman da mnogo uči, ko nije spreman da koristi logiku i uči da „uči astrologiju“ , ko nije spreman da otvori sve natalne karte sa kojima dolazi u kontakt i pronađe ono nešto( jer svaka karta ima to nešto posebno) svako ko želi da nagađa, predviđa i pogađa mora da potraži neku drugu tehniku, drugu astrologiju i nekog drugog ko će ga usmeravati.

U ovoj školi kombinujem i moderne i tradicionalne metode, ali je fokus na jednostavnosti i na principu “manje je više”. Sve što se nalazi u lekcijama je suština  višegodišnjeg istraživanja i u pitanju su tehnike koje sama primenjujem prilikom izrade natalnih karti i godišnjih horoskopa. U mojim lekcijama nalaze se primeri običnih ljudi koje svakodnevno srećemo i sa kojima se družimo a ne glumaca, pevača i političara. Prednost ovakvog učenja je u tome što ćete na kraju umeti da prepoznate natalne karte pune potencijala, ali i da prepoznate da li ispred sebe imate čoveka koji ostvaruje veći uspeh i postaje poznat i priznat ili se radi o neiskorišćenom potencijalu.

Vrlo su česti komentari „Sve ja to znam ali ne znam kako da nađem brak, ljubav, posao u karti. Sve ja to znam ali ne znam šta znači kada vladar jedne ode u drugu kuću. Sve ja to znam ali ne znam šta će mu doneti Saturnov tranzit preko natalne Venere“ Da napravim poređenje – to je isto kao kada bi hirurg rekao „Sve ja to znam, i čemu služe lekovi, injekcije, anestezija i od čega se sastoji srce i po kom principu nas održava u životu ali ja stvarno ne znam kako da osposobim to srce da radi i izvršim operaciju“. E pa „samo to“ je najčešće i najteži deo u svakoj profesiji pa i u astrologiji. Spajanje svega u celinu, raščlanjivanje bitnog od nebitnog, „letenje“ po natalnoj karti i povezivanje jer je „samo to“ i ono što uglavnom nedostaje.

Ja ne znam sve i nikada neću ni znati sve, i ko god kaže da zna sve on samo stavlja reči ispred svojih dela i sposobnosti a upravo to ukazuje na jedno veliko neznanje.

Ja ne znam sve ali znam dovoljno da se usudim da prenesem to znanje onome ko želi da na kraju kaže „Ne znam sve o astrologiji ali umem da pronađem godinu ulaska u brak i potencijal i posao u natalnoj karti“ – sasvim dovoljno za početak i godinu dana koliko će vam škola oduzeti.

Natalna astrologija

Natalna astrologija je namenjena svima onima koji znaju ponešto i onima koji ne znaju ništa o astrologiji. Sastoji se od 32 lekcije koje se mogu naučiti za 8 meseci*
Cena natalnog dela je 30 EUR mesečno, u dinarskoj protivvrednosti za one koji žive u Srbiji. 

Prediktivna astrologija

Drugi deo obuhvata prediktivnu astrologiju koju možete učiti nakon prvog dela. Drugi deo se sastoji od 16 lekcija I obuhvata 4 meseca učenja*, izuzetno je zahtevna I samim tim dosta komplikovanija za učenje.

Cena prediktivnog dela je 45 EUR, u dinarskoj protivvrednosti za one koji žive u Srbiji.

NAPOMENA U VEZI SA PLAĆANJEM:

*8 meseci/4 meseca je period za koji se može savladati natalna/prediktivna astrologija pod uslovom da se ne preskače nedeljna lekcija i da  se svi zadaci pošalju u naznačenom roku.

*U toku jednog meseca maksimalno se mogu obraditi 4 lekcije, međutim ukoliko vam je potrebno više vremena za neki zadatak onda možete produžiti ovaj rok koliko želite ali se cena za mesečni iznos ne umanjuje.

*Dopisna škola funkcioniše po principu plaćanja mesečne članarine u okviru koje možete iskoristiti od jedne do četiri lekcije, ali će cena mesečne rate biti uvek ista i fiksna, za natalni deo uvek će se plaćati 3.000 (30 EUR) a za prediktivni 4.500 (45)

*Mesečnu članarinu ne plaćate  ukoliko tokom celog meseca niste primili nijednu novu lekciju.

*Ukoliko ne dobijete novu lekciju mojom krivicom (ukoliko sam ja sprečena da je pošaljem), iznos za plaćanje biće vam umanjen u toku narednog meseca

***

Sve ostale informacije možete dobiti u inbox-u stranice ili putem emaila astro.analize@gmail.com

Radovi u školi 

astrologija

astrologija