Dopisna škola astrologije

U ovoj školi je sistem učenja takav da se koristi samo sopstvena logika i tekstovi iz lekcija, bez učenja napamet bilo kakvih postavki, planeta u znacima i kućama. Prvo ja objasnim vama a onda vi još lakše objasnite i meni zašto je to tako. Astrologija za sve.
Ono što je izuzetno bitno je što lekcije odgovaraju i POTPUNIM POČETNICIMA a ne usporavaju ni one koji imaju neko znanje o astrologiji.

Astrologija

Mnogi ne znaju šta astrologija može i čemu služi, bar ona kojoj sam ja posvećena. Tu ne postoji čarobna formula i ne postoji „recept“ gde svi pevači imaju istu postavku planeta a svi čistači ulica drugu, ne postoji tačno pravilo kojim sa sigurnošću možete reći da će neko imati jedan, dva, tri ili nijedan brak. Dakle šabloni NE POSTOJE i svako ko nije spreman da mnogo uči, ko nije spreman da koristi logiku i uči da „uči astrologiju“ , ko nije spreman da otvori sve natalne karte sa kojima dolazi u kontakt i pronađe ono nešto, jer svaka karta ima to nešto posebno, svako ko želi da nagađa, predviđa i pogađa mora da potraži neku drugu tehniku, drugu astrologiju i nekog drugog ko će ga usmeravati.

Najčešći komentari sa kojima se susrećem su „Sve ja to znam ali ne znam kako da nađem brak, ljubav, posao u karti. Sve ja to znam ali ne znam šta znači kada vladar jedne ode u drugu kuću. Sve ja to znam ali ne znam šta će mu doneti Saturnov tranzit preko natalne Venere“ Da napravim poređenje – to je isto kao kada bi hirurg rekao „Sve ja to znam, i čemu služe lekovi, injekcije, anestezija i od čega se sastoji srce i po kom principu nas održava u životu ali ja stvarno ne znam kako da osposobim to srce da radi i izvršim operaciju“. E pa „samo to“ je najčešće i najteži deo u svakoj profesiji pa i u astrologiji. Spajanje svega u celinu, raščlanjivanje bitnog od nebitnog, „letenje“ po natalnoj karti i povezivanje jer je „samo to“ i ono što uglavnom nedostaje.

Ja ne znam sve i nikada neću ni znati sve, i ko god kaže da zna sve on samo stavlja reči ispred svojih dela i sposobnosti a upravo to ukazuje na jedno veliko neznanje.

Ja ne znam sve ali znam dovoljno da se usudim da prenesem to znanje onome ko želi da na kraju kaže „Ne znam sve o astrologiji ali umem da pronađem godinu ulaska u brak i potencijal i posao u natalnoj karti“ – sasvim dovoljno za početak i godinu dana koliko će vam škola oduzeti.

U ponudi su dve odvojene dopisne škole – natalna i prediktivna astrologija koje se sastoje iz pisanih lekcija koju dobijate jednom nedeljno. Lekcije sadrže zadatak koji je neophodno uraditi kako bi se prešlo na sledeću lekciju.

Natalna astrologija

Natalna astrologija je namenjena svima onima koji znaju ponešto i onima koji ne znaju ništa o astrologiji. Sastoji se od 32 lekcije koje se mogu naučiti za 8 meseci
Cena natalnog dela je 2.000 RSD mesečno

Prediktivna astrologija

Drugi deo obuhvata prediktivnu astrologiju koju možete učiti nakon prvog dela. Drugi deo se sastoji od 16 lekcija I obuhvata četiri meseca učenja, izuzetno je zahtevan I samim tim dosta ozbiljniji.

Cena prediktivnog dela je 4.000 RSD mesečno
Sve ostale informacije možete dobiti u inbox-u stranice ili putem mail-a astro.analize@gmail.com

Radovi u školi 

astrologija

astrologija