Zašto sam prognozirala da je razvod Ace Lukasa bio greška

 

Razvod je bio greška, sada to zna i sam Aca Lukas

Prema datim aspektima koji su vladali krajem proleća i početkom leta 2017, prognozirala sam da  će se naš poznati pevač teško odupreti svojim demonima. Aspekti su podrazumevali simboliku koja je u njegov život donela mladu ženu, rastajanje od supruge, ali kajanje zbog svega što je učinio.

Kako mediji svedoče, to se upravo i desilo! Aca Lukas je prekinuo vezu sa Branislavom, koja je trajala samo 23 dana, i ponovo pokušava da se pomiri sa suprugom Sonjom.

Sigurni smo da će mediji i dalje pratiti razvoj događaja, a vi ukoliko želite da budete korak ispred, možete pratiti tekstove upravo ovde.

(7.7.2017) Aca Lukas trenutno ima aspekte koji donose skandale i koji ga povezuju sa aferama i mlađim ženama. Međutim ova veza astrološki nema perspektivu i postoji veća mogućnost da se prekine isto tako brzo kako je i počela. Aca Lukas trenutno ima naglašene aspekte bunta i preterivanja i svaka odluka koju donese u ovom periodu nije trajna i nije stabilna, samim tim je i odluka o ženidbi vrlo nestabilna ali je i razvod bio greška. Ova veza mu može pokvariti reputaciju i vrlo brzo se zbog nje može pokajati. Međutim ovo je mnogo jače od njega i ovo su njegovi unutrašnji demoni kojima se teško može odupreti. Po mom mišljenju, ovo je samo početak i ukoliko „ne spusti loptu“ od jeseni ga čekaju i vrlo očigledni zakonski problemi. Krajem novembra i sve do početka 2018. godine može imati problem sa zakonom, nasiljem ali i pojačanom agresijom. To je period koji je i vrlo važan za njegov bračni život jer će doneti veće promene ali ovo pokreće i problem sa decom i generalno emotivnim životom

Avgust i septembar 2017 donose mogućnost poboljšanja komunikacije i obnovu veze sa Sonjom, jer u ovom periodu Aca Lukas ima podršku zvezda da ispravi učinjeno i izmiri nesuglasice. Ovo je takođe dobar period za njihovo zajedničko putovanje. Ipak ovo može biti samo privremeno jer ovaj par čekaju teži aspekti. Novembar i decembar 2017.g donose nove izazove u njihovom odnosu, jer su kod oboje tada naglašeni aspekti prekida ili ponovnog uplitanja javnosti u njihov ljubavni život. To je period kada Aca mora povesti računa o svom ponašanju jer vrlo lako može ući u novi skandal ili  može imati problem sa javnošću koja neće odobravati njegove postupke. Takođe je kraj godine vrlo izazovan za njegovo psihičko i fizičko stanje i može pokrenuti brojne poroke pa i agresiju. Ukoliko ovaj par “preživi” ovaj period, imaće prilike da nastavi tamo gde je stao.

Pročitajte ceo tekst “Aca Lukas – pogrešne odluke u pogrešno vreme”

astrolog Maja Kovačić

astroanalize@gmail.com