Nataša Bekvalac

natasa-bekvalac
25.09.1980 u 03:50

Rođena je u znaku Vage sa podznakom u Devici. Kod nje su planete grupisane tako da se smenjuju tolerancija, ljubaznost i umerenost Vage sa impulsivnošću Marsa pogotovo kada je u pitanju način na koji komunicira sa drugima. Veći problem joj može napraviti nestrpljivost , pogotovo kada je u pitanju njena komunikacija, jer često može reći I stvari koje ne bi trebala, odnosno može donositi odluke o kojima nije dovoljno razmislila – za ovo je zadužen Mars konjukcija Uran u Škorpiji u njenom 3 polju.

Često je povezuju sa raznim muškarcima

I to je može pratiti kroz celu karijeru

ali će epitet barbike isto tako ostati uz nju.

Četiri planete u znaku Vage osigurale su joj muzičku karijeru ali isto tako su upravo one bile zadužene da  2011-u godinu nazove najtežom godinom u životu koja joj je bila kako ona kaže “mučitelj i učitelj”. Zanimljivo je da upravo planeta Saturn nosi simboliku mučitelja i učitelja a ona je I pokrenula sve nevolje u toj godini.  Vremenom će naučiti da iskoristi potencijal njenog podznaka Device I da dobro analizira situaciju pre nego što bilo šta uradi, čega će posebno biti svesna početkom 2014-e godine kada će se ponovo aktivirati  Saturn I tada će morati da stane iza onoga što je rekla prethodnih godina I donese važne odluke.

2014.godine će biti punih 10 godina od ulaska u vezu sa Danilom Ikodinovićem  a upravo je u jesen  2014-e očekuje nova ljubav I ulazak u vezu koja će potrajati.

2016-a godina će ispuniti sva njena očekivanja na poslovnom I ljubavnom planu I to može biti godina preokreta. Iako je izjavila da se više neće udavati, jake emocije I lepi događaji tokom 2016-e godine joj mogu promeniti mišljenje I samim tim može ponovo uploviti u bračne vode. Najteža godina I isti takvi trenuci su već daleko iza nje a 2016-a godina je naglašena po pitanju lepih emocija koje uključuju I sreću zbog dobijanja drugog deteta.

Dodatak pisan za portal “opera-17”

 Nataša je na osnovu svoje natalne karte, sklona impulsivnim i iznenadnim odlukama pa je vrlo izazovno analizirati njenu budućnost jer često može i samu sebe iznenaditi. Međutim kada je u pitanju njen ljubavni život, velika ljubav i preokreti u ljubavnom odnosu bili su naglašeni krajem 2016.godine kada je mogla upoznati trenutnog partnera pa je razvod logična odluka sa njene strane. Samim tim je Luka neko sa kim može izgraditi novu porodicu i ko joj po natalnoj karti odgovara. Međutim ono što može biti problem je njena impulsivnost i napeti aspekti koji će je pratiti u drugom delu 2017.godine i u toku 2018.godine i njena veza može biti vrlo dramatična. Kraj 2017.godine donosi mogućnost stvaranja porodice ali već nakon nekoliko meseci sve se može preokrenuti i prekinuti. Što se tiče njene karijere, mnogo bolje aspekte za promovisanje pesama ili albuma imaće u septembru 2017.godine

natasa-bekvalac-natalna-karta