Nataša Bekvalac – šta je očekuje u 2018?

natasa-bekvalac-natalna-karta

Iako sam ukazala na teške aspekte koji očekuju Natašu Bekvalac tokom ove godine, ona nije uspela da se na najbolji način izbori sa njima. Podsećam vas na moje prognoze.

Nataša je na osnovu svoje natalne karte, sklona impulsivnim i iznenadnim odlukama pa je vrlo izazovno analizirati njenu budućnost jer često može i samu sebe iznenaditi. Međutim kada je u pitanju njen ljubavni život, velika ljubav i preokreti u ljubavnom odnosu bili su naglašeni krajem 2016.godine kada je mogla upoznati trenutnog partnera pa je razvod logična odluka sa njene strane. Samim tim je Luka neko sa kim može izgraditi novu porodicu i ko joj po natalnoj karti odgovara. Međutim ono što može biti problem je njena impulsivnost i napeti aspekti koji će je pratiti u drugom delu 2017.godine i u toku 2018.godine i njena veza može biti vrlo dramatična. Kraj 2017.godine donosi mogućnost stvaranja porodice ali već nakon nekoliko meseci sve se može preokrenuti i prekinuti. Što se tiče njene karijere, mnogo bolje aspekte za promovisanje pesama ili albuma imaće u septembru 2017.godine

Nataša Bekvalac natalna karta

Već sam nekoliko puta pominjala da je Nataša sama sebi najveći neprijatelj i da zbog svojih odluka, postupaka i impulsivnosti može imati dosta problema u životu. Upravo su ta impulsivnost i vrlo loše procene bile naglašene u periodu kada je sklopila brak sa Lukom. Lepe i pozitivne stvari koje nam se dešavaju u životu moraju biti praćene pozitivnim aspektima, jer su negativni aspekti prilikom srećnih događaja vrlo loš početak. Upravo se to dogodilo i njoj jer je u brak ušla sa aspektima koji donose loše procene i preterivanje. Zanimljivo je da Nataša u 2018. godini ima identične aspekte koje je imala pre 12 godina kada se udala za Danila Ikodinovića, što samo pokazuje da je život ponovo izazvao, ali da ona nije naučila lekciju.

S obzirom na aspekte koji slede, Nataša neće imati mira sve do novembra 2018. godine. Već u maju očekuje je nov udar koji se može odraziti i na njene finansije i dosta će se polemisati o njenim postupcima. Tada je očekuje i direktan sukob sa Lukom, ali i ponovno preispitivanje njihovog odnosa i iznošenje „prljavog veša“ i neke nove istine. Činjenica je da ova priča može dobiti neočekivan obrt i rasplet i da će javnost biti iznenađena pa i šokirana. Postoji mogućnost da ponovo zbog svoje ishitrenosti i brzopletosti donese pogrešne odluke i uradi ili kaže nešto što je može ugroziti. Nakon toga situacija se može smiriti sve do septembra kada se sve ponovo pokreće, ali ovaj put i rešava, i kada se stavlja tačka na njihov odnos i ovaj skandal. Iako je ona žrtva u ovoj priči, ona ipak može imati problem sa zakonom kao i finansijske probleme povezane sa imovinom. U pitanju su aspekti sa kojima pravda mora pobediti što znači da je septembar period kada će istina izaći na videlo.

– Natašini aspekti ukazuju na to da je potrebno da nekoliko narednih godina bude sama i da se posveti svojoj deci jer će na taj način ublažiti situacije koje slede. Međutim već od jeseni 2018. godine ona može ući u novu burnu i nestabilnu vezu sa mlađim muškarcem, koja takođe sa sobom nosi određene skandale. Nju mogu pratiti slične situacije u životu sve dok ne nauči da ne ulazi tako brzo u nove avanture. Oko njene 40. godine očekuje je i nova ljubav kao i značajna selidba i odlazak i život u inostranstvo.

Tekst pisan za portal Opera-17

astrolog Maja Kovačić

astro.analize@gmail.com