Mars opozicija Uran – miris adrenalina

mars opozicija uran

Na nebu je Mars opozicija Uran( 10  -11.12.2015) –  Ovo je simbolika jake impulsivnosti, nekontrolisane energije ali i tehnike i aparata koji padaju i lome se, mašina koje varniče ili pregorevaju, brzih automobila koji donose potencijalnu opasnost ali i reči koje udaraju tamo gde najviše boli. Jer sada se ne sluša, ne gleda levo i desno, ne pravi plan B, ne slušaju saveti – sada se ide glavom kroz zid. Ovo je adrenalin koji nas udara, potreba da promenimo nešto u svom životu i na svom telu. Tetovaža, pirsing – svakako! Ovo je potreba da se oslobodimo nekih ograničenja i da srušimo granice. Maltretirane strane će reći „dosta!“ i uzvratiće udarac. Ljubomora može kulminirati i dolazi do pucanja veze. Ne postavljajte ograničenja voljenim osobama jer one to teško mogu ignorisati ovaj put. Ovo su rizici i ishitrene odluke ali i padovi aviona, rušenje granica i bombardovanje avionima, samoubistva i ubistva u samoodbrani. Ukoliko se nađete u nekoj „frci“ brzi refleksi mogu vam pomoći. U kritičnim situacijama samo nas refleksi i hrabrost spašavaju.

Mozak radi brzo i misli su ispreturane. Zato ne nasedajte na provokaciju. Ljudi na internetu i društvenim mrežama vas mogu najlakše isprovocirati. Internet veza puca a mobilni telefoni se kvare. Čak ni udari struje nisu isključeni pa bojler obavezno isključujte dok se tuširate, sklonite aparate od izvora vode, ne ostavljajte grejna tela (fen) pored kade. Ne vozite brzo, izbegnite rizike.

Možemo biti tvrdoglavi, buntovni pa i kratkog fitilja . Promene nas užasavaju ako ne dolaze iz naše potrebe da nešto promenimo. Ovo su i reči kojima menjamo budućnost – „ostavljam te“, „dajem otkaz“, „ne volim te više“, „prevario sam te“…

Zamenite impulsivnost strpljenjem a potrebu da nešto neobično uradite iskoristite za neku ideju koja vam može koristiti jer je ovo vreme otkrića.

Vodite računa o svojoj imovini, krađe su naglašenije. Ukoliko ostavljate neki prostor prazan obezbedite nekoga da bude prisutan.

Ili bolest modernog doba opasne situacije za pravljenje selfija – izbegnite ih, u simbolici Urana koristite bolje fotošop 🙂

Dobro je za sve one kojima je potrebna brzina i za sportove gde se mora reagovati jako brzo kao što je tenis – nije čudno što Novak Djoković ima ovaj aspekat u natalnoj karti jer je brzina kod njega ključ uspeha. On je ovu energiju problematičnog aspekta iskoristio pozitivno.

Ovo je i brzina reči pa je i pevač „50 cent“ ima  

međutim on je iskoristio i negativne strane ovog aspekta

i dilovao je kokain, međutim bavio se i boksom,

bio u zatvoru, upucan je 9 puta.

Alison Dubois – je američki pisac i medijum. Ona tvrdi da je svoje paraspihološke sposobnosti koristila kako bi raznim policijskim službama u SAD pomagala da rešavaju kriminalističke slučajeve a po njoj je i nastala serija „Medium“.

Roman Polanski – jedan od poznatijih i cenjenijih režisera koji je poznat i po svom kontraverznom životu.