Nedeljni horoskop od 26.6 – 3.7.2017

 

Nedeljni horoskop od 26.6 – 3.7.2017

Ove nedelje Sunce, Merkur i Mars nastavljaju svoje putovanje kroz znak Raka, pa nam ova konstelacija planeta donosi obilje životne energije koju ćemo posvetiti domu, porodici i putovanjima.
Početkom nedelje komunikacija postaje otežana. Možemo biti rasejani, nepažljivi ili nas pak, mogu očekivati razni nesporazumi i preterivanja u komunikaciji sa oštrim rečima i pojačanom nervozom. Ipak, to je i vreme kada možemo osetiti znatniji priliv energije koji će nam ojačati polet i volju za životom. Iskoristite pozitivne aspekte da unesete dašak mašte i kreativnosti u svakodnevicu.
Savet – započnite nedelju plivanjem, bilo u moru ili ako niste te sreće da ste na godišnjem odmoru, bar se okupajte u najbližem bazenu ili reci, što će biti odličan ventil za svu napetost koja se nakupila prethodnih dana.
Takođe će dosadašnju emotivnost zameniti naglašen ego i karakter,praktična pitanja će doći u prvi plan a pravićemo i kompromise, balansirati i taktizirati više nego uobičajeno.
Krajem nedelje se trebamo čuvati od povreda i nezgoda. Takođe, postoji opasnost od povećane nervne napetosti koja može rezultirati nemirom, neopreznim ulaskom u rizike kao i agresivnim ponašanjem, pa je zato savet – smiriti strasti kako bi ovaj napeti aspekt prošao što bezbolnije.

OVAN u znaku i podznaku

Ovnovima će početak nedelje obeležiti promenljivost na polju ljubavi i nestabilnost u vezi a sve zbog pojačanog ega. Ipak, imaćete dovoljno samokontrole i opreznosti da rešite sve bitne stvari. Naglašena je aktivnost u domu i porodici uz obilje kreativnosti i mašte. Ipak, budite oprezni zbog mogućih neprilika usled nepažnje i rasejanosti.
Sredinom nedelje moguće promenljivo zdravlje ili situacija na poslu, zbog čega ćete preduzeti konkretne akcije.
Na kraju radne nedelje i za dane vikenda možete biti pojačano nervozni uz moguće oštre reči i rasprave u domu i/ili sa šefom. Iskoristite povoljan aspekt tih dana i uz taktiziranje i kompromise rešite situaciju na obostrano zadovoljstvo. Čuvajte se nezgoda u kući.

BIK u znaku i podznaku

Bikovi u ovom periodu poseban akcenat stavljaju na odnose sa bliskim ljudima i okruženjem uopšte. Takođe biće prisutne i nove teme, možda čak i nova interesovanja za edukaciju, akcenat će se odnositi na slobodno izražavanje svog mišljenja. U želji da izdominirate možete reći brzopleto stvari koje i niste mislili, međutim, sve će vam ubrzo biti zaboravljeno, svojim šarmom uspećete da se izvučete iz svake neprijatne situacije. Stiže pomoć partnera u poslovnim poduhvatima.
Na ljubavnom planu zauzeti Bikovi mogu napokon iskristalisati odnos sa voljenom osobom, rešiti nesuglasice koje su u prethodnom periodu stvarale mučan i ograničavajuć odnos, a naša preporuka je da ne bi bilo loše da partneru/ki pripremite neko sitno romantično iznenađenje. Slobodni Bikovi će uživati u druženju i flertu kojih u ovom periodu ima na pretek i nastaviti sa dominacijom u punom sjaju, moguće upoznavanje osobe koja će ih svojim analitičkom britkošću zaintrigirati. Ukućanima može ići na živce njihov preteran hedonizam i nesmotrenost.
Ukoliko putujete moguće su nezgode i iznenadni troškovi usled kvara, dok oni koji se odluče da ostanu ipak kući, povedu računa o fizičkim povredama.

BLIZANCI u znaku i podznaku

Blizanci i dalje mogu biti usmereni na novac i zaradu, ali je ovo period i kada se prilivi poboljšavaju i kada postoje razni izvori prihoda. Radi se o dodatnim poslovima koji donose manje izvore prihoda ali će vam značiti. Najviše možete profitirati trgovinom ili nekom uslužnom delatnošću. Početak nedelje donosi neplanirane troškove a najviše na lična zadovoljstva. Ukoliko putujete ponesite više novca jer vas mogu iznenaditi neki rashodi. Ovo je period kada se lako ulazi u tajnu ili zabranjenu vezu i kada možete kriti neke stvari od partnera. Sredina nedelje donosi vam nalet inspiracije i energije i iskoristite je za posao i buduće planove. Vikend nije povoljan za ulaganja i rizikovanje sa novcem i vodite računa jer možete imati veće troškove pa i gubitak novca. Vodite računa da ne budete prevareni ali i da ne izgubite novac ili dokumenta.

RAK u znaku i podznaku

Rakovima ova nedelja počinje maštanjem o putovanjima i inostranstvu. Oni koji zaista budu otputovali, učiniće to na kreativan i maštovit način zbog promenljive situacije na polju finansija. Obratite pažnju na ono što vam govore ukućani jer je moguća rasejanost i nepažnja u domu i porodici.
Sredinom nedelje ne dozvolite brzopletosti i nervozi da vam upropaste odlične prilike koje možete imati usled velikog priliva energije i potrebe za akcijom.
Moguća nervoza i u odnosima sa partnerom, pa se uzdržite od verbalnih sukoba i rasprava jer mogu imati neželjene posledice. Ne ulazite u rizike jer ovo nije povoljno vreme za to.

LAV u znaku i podznaku

Ovaj period lavovima može biti obeležen padom energije, tako da ako će se neko ove nedelje posvetiti razmišljanju o prethodnom periodu onda su to Lavovi. Povučena analitičnost Lavova ovih dana je samo priprema za velike promene, oni koji su nezadovoljni poslom, potražiće novi, ili će napokon dobiti priznanje koje očekuju, oni koji su nezadovoljni ljubavlju, potražiće rešenje kako da prevaziđu probleme ili pak da okončaju odnos koji je već polako postao besmislen i opterećujuć. Vaše povlačenje će značajno osetiti i vaši najbliži. Slobodni lavovi će se posvetiti čitanju i izučavanju nekih novih aktivnosti, usled pada energije, mala je verovatnoća da će im iko nov privući pažnju i da će biti zainteresovani za nova poznanstva. Moguće prisustvo komentara na vaš račun od strane osoba za koje znate da su vam neprijatelji, međutim ne odgovarajte na klevetanje, vremenom će se ustanoviti da su upravo o sebi govorili. Na poslovnom planu ovaj period bi najbolje bilo iskoristiti za mirno i blagovremeno prikupljanje novih informacija ili podataka za nove projekte, koji će se već u narednom periodu relaizovati, udubljivanje u takve vrste angažmana može drastično da vam skrene misli sa nezadovoljsva koje ste osećali u prethodnom periodu. Meditacija i sređivanje misli ove nedelje bi izuzetno značilo vašoj psihi.
Moguć pad imuniteta, povedite računa o virusnim infekcijama.

DEVICA u znaku i podznaku

Device su u ovom periodu najviše usmerene na druženje i prijatelje. Pojačava se kretanje ali i izlasci i učestvovanje u raznim društvenim aktivnostima. Ovo je dobar period i da se priključite nekom timu ili vodite neku grupu. Takođe možete proširiti svoja interesovanja i upisati neki kurs ili unaprediti znanje o stvarima koje vas interesuju. Takođe u ovom periodu mogu imati koristi svi oni koji rade putem interneta i koji se bave računarima i internetom u bilo kom smislu. Početak nedelje može doneti i pozajmljivanje novca i nedostatak novca za planirane stvari. Sredina nedelje je povoljna za sve one koji su u braku ili ozbiljnoj vezi jer možete imati mnogo više interesovanja za partnera. Takođe možete razmišljati o braku mnogo više. Vikend donosi i neke pogrešne procene pogotovo ako rizikujete sa novcem ili se kockate, lako možete izgubiti i pogrešiti. Međutim ovo je period i kada se možete razočarati u bliskog prijatelja ili emotivnog partnera a najviše zbog skrivanja istine i izigranog poverenja. Povedite računa o svojim nagonima jer možete nepromišljeno ući u jedan zabranjen odnos koji nije toliko dobar koliko vam se može činiti u početku. Zaštitite svoju privatnost malo jače a pogotovo na društvenim mrežama, promenite šifre i uključite slova i simbole jer su takve šifre sigurnije.

VAGA u znaku ili podznaku

Vagama će ova nedelja biti sva u znaku posla i karijere uz odlične aspekte za unošenje mašte i kreativnosti na radno mesto. Možete biti posebno inspirisani uz sjajne mogućnosti za uspeh. To će vam verovatno doneti neku vrstu pohvale ili priznanja šefova ali iza zatvorenih vrata. Ipak, ne opuštajte se, jer bi eventualna nepažnja ili rasejanost na početku nedelje mogla dovesti do oštrih reči i verbalnih sukoba pred vikend.
To bi sve moglo rezultirati krajem nedelje, pojačanom nervozom i napetošću u domu i porodici, pogotovo u odnosima sa partnerom.
Zbog ovakve situacije tokom nedelje možete biti posebno emotivni i promenljivog raspoloženja, od potrebe za samoćom i izolacijom do izraženog optimizma i sreće.

ŠKORPIJA u znaku i podznaku

Turbulentno pozitivan period za Škorpije, biće pune energije, spremne da ulože u nove projekte, ovo je period za one koji će na planu privatnog biznisa sva polja pokrenuti jer je savršena prilika da svoje zamisli bez agresije i mnogo muke ostvare. Osim toga, Škorpijama će se ukazati prilika i za novim poslovnim partnerstvima kao i uspešno razrešenje nekog sudskog spora. Odličan period za polaganje ispita, upisivanje kursa ili pak onima koji upisuju fakultet predstoje pozitivni ishodi. Ni putovanja ove nedelje neće izostati, bilo da je posao u pitanju ili godišnji odmor, Škorpije će u svakom momentu puta uživati u različitosti drugih kultura, učenju o njihovim običajima i usvajati nova saznanja. Upozorenje Škorpijama koje putuju, čuvajte se sitnih krađa i nenadanih gubitaka vrednosti. Ovo bi takođe bila dobra nedelja za duhovno uzdizanje, opuštanje sa prijateljima u dokolici za one koji odluče ipak da poslednje junske dane provedu kući.
Na ljubavnom planu Škorpije će uživati u sa partnerom u skladnom odnosu, dok će oni koji su imali zategnutu situaciju koja se u prethodnom periodu javljala zbog posla kojim su Škorpije bile opterećene, dobiti priliku da razreše probleme i napokon se prepuste u čarima, oni koji se još nisu ozvaničili biće podstaknuti željom da to ostvare u ovom periodu. Slobodne škorpije će se posvetiti uživanju u pravom smislu te reči, oni koji će nedelju provesti na putu predstoji nova letnja ljubav koja će za škorpijice delovati skroz misteriozno.
Zdravlje dobro. Period kada bi ga trebalo iskoristiti za razne sportske aktivnosti.

STRELAC u znaku ili podznaku

Ova nedelja nekim Strelčevima može biti vrlo produktivna dok će drugi imati problem sa novcem. Naime možete imati prilive novca ali ne svojom zaslugom već možete dobiti novac od partnera, banke ili pak države. Takođe se pokreću ideje vezane za posao i možete razvijati biznis planove. Ovo je i povoljna nedelja da pokrenete neke projekte ili aplicirate za bespovratne kredite ili stipendije. Međutim ukoliko postoje neki dugovi koje niste rešili ili sudski sporovi oni se mogu pokrenuti u ovom periodu. Budite oprezniji sa novcem i ne trošite više nego što imate pogotovo početkom nedelje i u toku vikenda. Sredina nedelje je dobra za porodične odnose i okupljanja i to vam može prijati čak vas i inspirisati. Vikend donosi rashode i novčane gubitke, budite oprezni i u dogovorima jer zvezde nisu na vašoj strani.

JARAC u znaku ili podznaku

Naglasak ove nedelje je na partneru i odnosima sa njim. Možete razmišljati o ulasku u brak ili zajedničkom životu jer se emocije pojačavaju kao i potreba za partnerom. Međutim ukoliko ste u lošem braku lako dolazi do tenzije i nervoze a najviše zbog loše komunikacije i drugačijih pogleda i interesovanja.  Početak nedelje mogu obeležiti fantastični razgovori i komunikacija puna mašte i kreativnosti, međutim, budite oprezni jer jedna pogrešna reč, usled nepažnje ili rasejanosti, može dovesti do nesporazuma i problema. To bi sredinom nedelje moglo dovesti do oštrih reči i rasprava među vama. Čuvajte se preteranih reakcija. Ovo je dobra nedelja za ulazak u poslovna partnerstva ali i za povećan broj klijenata i mušterija.
Pred vikend se najbolje možete osećati na poslu jer imate aspekte koji vam donose optimizam i osećanje sreće.
Za vikend “spustite loptu” i pokušajte da smanjite nervozu i napetost, jako lako se ulazi u svađu sa drugim ljudima koja može ni iz čega napraviti veliki problem. Vodite računa o zakonu.

VODOLIJA u znaku i podznaku

Vodolije će ovaj period izgarati na poslu. Ovo je period povećanog radnog angažovanja i aktivnosti koje će iziskivati prekovremeni rad i nametanje tempa. Oni koji su u privatnom biznisu širiće nezadovoljstvo jer će postavljati nadrealne ciljeve, a sa rezultatima iako su sve aktivnosti završene u roku, neće biti zadovoljni. Ovo je povoljna nedelja za sve one koji traže posao. Vodolije najviše mogu uživati kada su kod kuće. Oni koji su to izbegavali u prethodnom periodu mogu dobiti priliku da reše neslaganja među članovima porodice. Priredite porodično okupljanje ili zabavu sa najbližim rođacima. Pojedine Vodolije mogu čak krenuti u veliko sređivanje kuće, uređenje ili renoviranje, zatim obnovu nameštaja ili pak selidbu.
Nervni sistem usled sresnih situacija može biti doveden u pitanje, nađite vremena za toplu kupku i opuštanje u nekom spa centru.

RIBE u znaku i podznaku

Ribe u ovoj nedelji mogu uživati u životu, ljubavi, odmoru, deci i u svemu će videti povod za sreću i uživanje. Zato je ovo idealno vreme za odmor i za bavljenje hobijem i stvarima u kojima uživamo. Možete više izlaziti i družiti se ali i provoditi više vremena u prirodi i sa voljenima. Oni koji su sami imaće prilike da uđu u vezu punu emocija. Oni koji su već u vezi mogu razgovarati o braku ili veridbi ali i zajedničkom životu. Ukoliko ste u braku ljubav vam takođe neće nedostajati jer se partner može potruditi da vas iznenaditi i usreći. Međutim ovo je i period kada Ribe mogu očekivati previše od drugih pa i od života i kada se mogu previše opustiti. Stvari ipak ne padaju sa neba uvek i svima, koliko god da imate sreće morate se malo i potruditi. Ovo je dobar period za prinove, trudnoću i bavljenje decom malo konkretnije. Sredina nedelje biće naročito inspirativna i iskoristite tu energiju za svoj hobi. Vikend je jedini period kada morate biti oprezniji a pogotovo ukoliko ste u tajnoj vezi jer neke stvari mogu izaći na videlo. Takođe partner može sumnjati u vašu vernost pa vodite računa.

Nedeljni horoskop su pripremili astrolozi:

Maja Kovačić, Maria Babić i Natalija