Kontakt

 Astrolog Maja Kovačić

Sve astrološke analize i konsultacije radim pisanim putem i šaljem e-mail-om, jer na taj način ostaje pisani trag i može se iščitavati više pita. Nakon čitanja se možemo čuti telefonom za sve nedoumice i dodatna pitanja.

Vreme dostave natalne karte i drugih analiza je od 10 – 14 dana od uplate ali nikada nije precizno već zavisi od toga koliko mi vremena treba i koliko horoskopa je već “na čekanju”. Ukoliko nemate strpljenja razmislite da li je ovo opcija za vas.

Uplatu možete izvršiti na žiro račun u banci ili “post net” opcijom u pošti. Plaćanje iz inostranstva se vrši  “Western Union” uslugom. Ukoliko uplaćujete iz Hrvatske, BiH, Crne Gore, Francuske ili Rusije, na raspolaganju vam je slanje novca ”medjunarodnom poštanskom uputnicom” – u pitanju je manja provizija od Western Uniona. Takođe možete uplatiti putem PayPal-a.

Za sve astrološke analize je neophodan datum, tačno vreme I mesto rođenja, ukoliko niste sigurni da vam je vreme rođenja tačno, obavezno to naglasite. Takođe je važno naglasiti ukoliko imate brata/sestru blizanca – ali ne u horoskopu 🙂

DRUGI O MENI

Usluge možete pogledati OVDE

Kontakt:

Astrolog Maja Kovačić

e-mail: astro.analize@gmail.com

viber: +381 62 209 820

Facebook 

 

O MENI

 

Rođena sam 17.11.1985 – u znaku Škorpija sa podznakom Ribe, Mesecom u Vodoliji (11k), Merkurom u konjunkciji sa Uranom u Strelcu (9k)

Astrologija me je privukla slučajno a namerno sam ostala u njenim vodama i malo po malo shvatila sam je kao poziv, poistovetila se sa njom i u mojoj svakodnevici je već 8 godina. Malo po malo i drugi su shvatili da ja ne “kuckam tamo nešto” već su mi ukazali poverenje, podržavali i zahvaljujući pozitivnim kritikama i podršci sada ponosno kuckam ove redove.

Pišem za portal “Opera-17.com”, svakodnevno pišem i radim za svoje klijente i držim dopisnu školu astrologije. Možete me pratiti i na FB stranici