Novogodišnja akcija – 70 % popusta

novogodisnja-akcija

NOVOGODIŠNJA AKCIJA ( 19.12.2017 – 10.01.2018)

U toku je novogodišnja akcija u kojoj možete poručiti

*odgovor na jedno pitanje

ili

*pet najpovoljnijih perioda u 2018.

uz popust od 70 % po ceni od 500 RSD

ili 5 EUR za one koji plaćaju iz inostranstva.

Primeri za pitanja: Kada ću se zaposliti, kada ću upoznati nekoga, da li da pokrenem privatan posao, kada ću ostati u drugom stanju, da li ću završiti fakultet, kada ću se udati, da li ću otići u inostranstvo, da li da prihvatim poslovnu ponudu…

Pet najpovoljnijih perioda: Povoljni periodi dolaze i prolaze i vrlo često ih ne prepoznamo ili ne iskoristimo. Sa ovom analizom dobićete pet najpovoljnijih perioda u toku 2018. i savete kako da ih najbolje iskoristite i u kojim oblastima. Ukoliko vas zanimaju isključivo periodi za samo jednu oblast, to morate posebno naglasiti. Recimo najpovoljniji periodi za pokretanje posla, za traženje posla, za trudnoću, za ljubav, za prihode…Ukoliko ne navedete posebnu oblast, dobićete opise perioda u oblastima koje se najviše ističu.

Ukoliko želite da iskoristite novogodišnju akciju, potrebno je da:

    • naznačeni iznos od 500 dinara uplatite na račun 115-0038162209820-14 na ime Maja Kovačić, Beograd (Telenor banka)
    • ukoliko uplaćujete iz inostranstva, uplatu od 5 EUR izvršite putem Međunarodne uputnice, Western Union-a ili PayPal-a na ime Maja Kovačić, Srbija. Za uplatu putem PayPala kontaktirajte me za detalje.
  • po uplati, javiti se na mejl astropitanje@gmail.com. Email ili poruka treba da sadrže PITANJE, vaše podatke (ime, datum, vreme i mesto rođenja) i informaciju kada je izvršena uplata. Ukoliko uplaćujete pod drugim imenom, obavezno i to naglasite.
  • Rok za odgovor na vaše pitanje je 72h nakon realizovane uplate (3 dana). Vodite računa ukoliko uplaćujete na račun nakon 16h, da će vaša uplata najverovatnije biti proknjižena tek sledećeg dana.

Napomene:

*Jedno astrološko pitanje koje postavljate može da se tiče samo jedne osobe (jednog datuma rođenja) i ne uključuje uporedni horoskop. 

*Za ovu uslugu neophodno je i vreme rođenja, koje možete naći u izvodu iz matične knjige rođenih.

*Posebno naglasite ukoliko imate brata ili sestru blizanca (ne u horoskopu) i ukoliko živite u mestu ili državi koji se razlikuju od mesta rođenja.

*Vreme trajanja akcije je ograničeno brojem porudžbina

Pogledajte i

USLUGE 

STRANICU UTISAKA

Astrolog Maja Kovačić