Godišnji horoskop 2019 – jesenja akcija

Verovatno ste primetili težak i napet period nekoliko meseci unazad i osećaj da sve stoji ili još gore da se krećete unazad. Saturn će najzad 18.septembra, nakon skoro pet meseci, krenuti direktno i mnogi mogu osetiti veliko olakšanje ili bar pomak napred. Zajedno sa vama i vaš astrolog. 

Već duže vreme nisam imala akcije ovog tipa pa je ovo idealno vreme, da najizazovnije aspekte transformišemo u produktivne.

Od 13 – 22.09.2019 možete poručiti

godišnji horoskop uz popust od 40 %

u iznosu od 30 EUR.

Godišnji horoskop je inače i analiza koja se najviše poručuje a razlog tome je što dobijate detaljan godišnji priručnik sa savetima, opisima potencijalnih događaja sa osvrtom na bitne datume, dobre i problematične periode i  mesečnim opisima onih meseci koji se najviše ističu.

Analiza obuhvata:
* Najbolje periode za novac, unapređenje, posao, ljubav, trudnoću, selidbu i potencijale u narednih godinu dana (ukoliko je to naglašeno kod vas)
*Opis budućih pozitivnih i srećnih dešavanja u narednih godinu dana ali i periode u kojima treba paziti na zdravlje i voditi računa ili biti oprezan, donositi ili ne donositi odluke koje menjaju život

* Periode kada je neophodno biti strpljiv i čekati i periode kada je potrebno prihvatati ponude, ideje i mogućnosti.
* Samo događaje u narednih godinu dana ali ne i period nakon toga.

Analizu šaljem putem e-maila u roku od 14 dana od uplate (ukoliko vam ovo vreme izrade ne odgovara i ukoliko niste strpljivi, molila bih vas da ne naručujete)

Uplata je na račun ili “post net” opcijom u pošti ili putem Western Uniona ili pay pal-a za one van Srbije. Ukoliko uplaćujete iz  BiH, Crne Gore, Makedonije, Francuske ili Rusije, na raspolaganju vam je slanje novca ”međunarodnom poštanskom uputnicom” – u pitanju je manja provizija od Western Uniona.

NAPOMENE:

Prijave za godišnji počinju od 13.septembra i zakazujete termine od 1.oktobra.

*za izradu horoskopa neophodan je datum, mesto i vreme rođenja, ukoliko je vreme rođenja nepoznato, nije moguće uraditi godišnji horoskop. Važno je napomenuti ukoliko imate brata ili sestru blizanca.

**uz podatke je potrebno dostaviti i kraći opis trenutnog poslovnog i ljubavnog stanja – da li ste zaposleni, nezaposleni, student ili privatnik; da li ste u ljubavnoj vezi, braku, sami ili u tajnoj ili paralelnoj vezi.

***akcija će se prekinuti kada se ispuni maksimalni broj porudžbina

Forma za naručivanje horoskopa je sledeća

1.Ime i prezime

2. datum, vreme i mesto rođenja

3. kraći opis poslovnog i ljubavnog trenutnog stanja

4. konkretna pitanja ili konkretan problem i životna oblast na koju treba obratiti više pažnje

kontakt: astro.analize@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/AstroAnalize
astrolog: Maja Kovačić

Pogledajte i ostale USLUGE ili STRANICU UTISAKA