Akcija – pet najboljih perioda u 2019

akcija-pet-perioda-maja-kovacic

7 i 8 marta 2019 možete poručiti analizu pet najboljih perioda u 2019 po ceni od 20 EUR

 Povoljni periodi dolaze i prolaze i vrlo često ih ne prepoznamo ili ne iskoristimo. Sa ovom analizom dobićete pet najpovoljnijih perioda u toku 2019. i savete kako da ih najbolje iskoristite i u kojim oblastima. Ukoliko vas zanimaju isključivo periodi za samo jednu oblast, to morate posebno naglasiti. Recimo najpovoljniji periodi za pokretanje posla, za traženje posla, za trudnoću, za ljubav, za prihode…Ukoliko ne navedete posebnu oblast, dobićete opise perioda u oblastima koje se najviše ističu.

Ukoliko želite da iskoristite ovu akciju, potrebno je da:

    • naznačeni iznos od 20 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) uplatite na račun 115-0038162209820-14 na ime Maja Kovačić, Beograd (Telenor banka) ili post netom u pošti na broj 062209820
    • ukoliko uplaćujete iz inostranstva, uplatu od 20 EUR izvršite putem Međunarodne uputnice, Western Union-a ili PayPal-a na ime Maja Kovačić, Srbija. Za uplatu putem PayPala kontaktirajte me za detalje.

  • po uplati, javiti se na mejl astro.analize@gmail.com, Email ili poruka treba da sadrže  vaše podatke (ime, datum, vreme i mesto rođenja) kao i kratak opis trenutnog poslovnog (zaposleni, nezaposleni, privatnik) i ljubavnog stanja (u braku, u vezi, sami, razvedeni). 
  • Rok za odgovor na vaše pitanje je 5 dana nakon realizovane uplate 

PROČITAJTE STRANICU UTISAKA

NARUČITE NATALNU KARTU, GODIŠNJI HOROSKOP, ANALIZU POSLA ILI ODGOVOR NA JEDNO PITANJE

astrolog Maja Kovačić