AKCIJA 70 % popusta na jedno pitanje

akcija-popusti

U toku jula meseca možete poručiti uslugu jednog pitanja

uz popust od 70 % po ceni od 500 RSD

ili 5 EUR za one koji plaćaju iz inostranstva.

Primeri za pitanja: Kada ću se zaposliti, kada ću upoznati nekoga, da li da pokrenem privatan posao, kada ću ostati u drugom stanju, da li ću završiti fakultet, kada ću se udati, da li ću otići u inostranstvo, da li da prihvatim poslovnu ponudu…

Ukoliko želite da postavite astrološko pitanje po promotivnoj ceni, potrebno je da:

  • naznačeni iznos od 500 dinara uplatite na račun 115-0038162209820-14 na ime Maja Kovačić, Beograd.
  • ukoliko uplaćujete iz inostranstva, uplatu od 5 EUR izvršite putem Međunarodne uputnice, Western Union-a ili PayPal-a na ime Maja Kovačić, Srbija. Za uplatu putem PayPala kontaktirajte me za detalje.
  • po uplati, javiti se na mejl astropitanje@gmail.com ili na broj telefona 061/140-9352 isključivo SMS porukom. Mejl ili poruka treba da sadrže PITANJE, Vaše podatke (datum, vreme i mesto rođenja) i informaciju kada je izvršena uplata.
  • Rok za odgovor na vaše pitanje je 48h nakon realizovane uplate. Vodite računa ukoliko uplaćujete na račun nakon 16h, da će vaša uplata najverovatnije biti proknjižena tek sledećeg dana.

Napomene:

*Jedno astro pitanje koje postavljate može da se tiče samo jedne osobe (jednog datuma rođenja) i ne uključuje uporedni horoskop. Uporedni horskop možete uraditi takođe po promotivnoj ceni u narednom periodu.

*Za ovu uslugu neophodno je i vreme rođenja, koje možete naći u izvodu iz matične knjige rođenih.

*Akcija se prekida kada dostigne određeni broj porudžbina

 

Pogledajte i

USLUGE 

STRANICU UTISAKA

Astrolog Maja Kovačić